TV Oranje

Het digitale televisiekanaal TV Oranje legt de focus voornamelijk op het uitzenden van Nederlandstalige muziek. Echter is dit uiteraard niet alles, bij het kanaal wordt ook muziek met andere talen uitgezonden, mits de artiest een Nederlander is. Het is wellicht interessant om te weten dat TV Oranje in 2005 is gestart en tevens maar liefst 24 uur per dag Nederlandse muziek uitzendt!

De programmering van Oranje TV

Zoals ongetwijfeld naar voren gekomen is, focust TV Oranje zich op het uitzenden van Nederlandse muziek en alles wat daar mee te maken heeft. Maar we kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je hierbij nog geen duidelijk en concreet beeld hebt weten te vormen. Mede hierdoor willen we je graag aanvullende informatie verschaffen over TV Oranje. Lees je even met ons mee?

Laten we starten met een leuk weetje van TV Oranje. De kijkers van het kanaal zijn namelijk deels verantwoordelijk voor het aanbod van TV Oranje. Je zult je vast afvragen: hoe kan de kijker deels bepalen wat er uitgezonden wordt? Echter is dit vrij simpel, de kijkers van Oranje TV kunnen namelijk hen stem uitbrengen op een favoriete clip of artiest. Na het stemmen worden bij het programma de Verzoekparade de meest populaire artiesten en clips uitgezonden. Geweldig, vind je niet?

Maar hier is het niet mee gezegd, bij TV Oranje vindt je talloze programma’s met de meest bekende en actuele muziek uit Nederland. Een voorbeeld hiervan is Oranje Top 30. Tevens vindt je bij TV Oranje een breed aanbod aan muziekvideo’s, interviews met artiesten en het laatste nieuws uit de muziekscene. Tot slot ben je bij TV Oranje op de geschikte plek indien je graag geniet van (live) verslagen van de concerten.

Ben jij een echte liefhebber van Nederlandstalige muziek en wil je hier het liefst 24 uur per dag van genieten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je kunt namelijk TV Oranje Live bekijken door middel van de livestream!

Beschikbaarheid en eventuele opties

Het lijkt ons verstandig om te starten met het feit dat TV Oranje slechts alleen bij de providers Online, Solcon en Caiway beschikbaar is in het basispakket. Echter is dit geen reden om teleurgesteld te zijn, TV Oranje is namelijk bij een groot aantal providers in onze vergelijker optioneel verkrijgbaar tegen de betaling van een meerprijs. Ook willen we het met je hebben over TV Oranje HD kwaliteit. Deze kwalitatief goede beeldresolutie is namelijk alleen beschikbaar bij Caiway en Delta.

Als volgt, willen we het met je hebben over TV Oranje online kijken. Het is namelijk mogelijk TV te kijken op je tablet of smartphone. Echter is het wel noodzakelijk dat je hiervoor een applicatie download. Middels deze applicatie ben je in een aantal klikken voorzien van de Nederlandstalige muziek. Houdt er wel even rekening mee dat niet iedere provider deze unieke TV Oranje optie kan aanbieden zonder wifi. Het is dus mogelijk dat je buitenshuis of onderweg niet kunt genieten van TV Oranje op je smart device.

Tot slot, willen we je aanvullende informatie verschaffen omtrent TV Oranje gemist. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete TV Oranje programma gemist hebt, en het vervolgens niet meer terug kunt kijken. Ben jij een echte Nederlandstalige muziekliefhebber en begin je het liefst vandaag met TV Oranje kijken? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier vindt je de beschikbaarheid en alle mogelijkheden van TV Oranje per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie