Xite

Xite is een muziekzender van Nederlandse bodem. Het kanaal zendt 24 uur per dag muziekvideo’s uit en dus dus voornamelijk bedoeld voor de muziekliefhebber. Daarnaast willen je vermelden dat het kanaal voorzien is van interactieve televisie. Dit betekent dat de kijkers een interactieve applicatie kunnen downloaden. Deze applicatie wordt Personalised Music Television genoemd. Hiermee kan men bijvoorbeeld een muziekvideo liken of zijn ze in staat om een video te skippen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je interesse hebt in Xite TV, indien je meer informatie wilt vergaren omtrent het aanbod, de beschikbaarheid en de eventuele opties, willen we je sterk adviseren om even met ons mee te lezen. Wellicht geniet jij binnenkort mee van de leukste Xite muziek.

Het aanbod van de Xite zender

Nu we een korte inleiding hebben gegeven over Xite, willen we je uiteraard voorzien van aanvullende informatie over het aanbod van de muziekzender.

Laten we starten met een van de prettige voordelen aan het kanaal. Bij Xite NL is het namelijk mogelijk om een eigen playlist of muzieklijst te kunnen samenstellen. Daarnaast heb je een keuze uit verschillende themakanalen, waar je vanzelfsprekend ook gebruik van kunt maken.

De programmering bestaat niet enkel en alleen uit muziekvideo’s, er zijn namelijk ook talloze interviews met artiesten te bewonderen. Hier blijft het echter niet bij. Mocht jij interesse hebben in verslagen van festivals of muziekevenementen? Dan ben je bij Xite ook aan het juiste adres.

Tot slot, willen we je op de hoogte stellen van de Xite live stream. Hiermee is het mogelijk om naast het reguliere programma te genieten van de verschillende Xite live programma’s. Ideaal voor diegene die na verloop van tijd wel wat anders willen zien dan alleen muziekvideo’s.

De eventuele opties en beschikbaarheid

Het lijkt ons een goed idee om af te trappen met het feit dat vrijwel iedere provider Xite beschikbaar stelt in het basispakket. Zo kun je de zender onder andere bij T-Mobile, Ziggo, Solcon en KPN ontvangen in het basispakket. Daarbij moeten we je echter wel mededelen dat het programma bij geen enkele provider optioneel verkrijgbaar is. Neem onderstaande vergelijker eens door om te checken of jouw provider de zender aanbiedt, en kijk ook direct of de zender wordt uitgezonden in HD.

Daarnaast willen we het kort hebben over de optie Xite online kijken. Zoals je ongetwijfeld weet is TV kijken op je smart device niet meer weg te denken. Echter is de installatie van een applicatie wel noodzakelijk. Hiermee ben je onderweg en buitenshuis altijd op de hoogte van het actuele aanbod. Geweldig, vind je niet? Controleer wel even of jouw provider deze unieke optie zonder wifi mogelijk maakt. Bij sommige providers kun je namelijk alleen online kijken via een smart device als je verbonden bent met het thuisnetwerk. 

Laten we afsluiten met Xite gemist, je kent vast het vervelende gevoel dat je jouw favoriete programma gemist hebt, en het vervolgens niet kunt terugkijken. We willen je aanraden onderstaand overzicht door te nemen, hier kun je eenvoudig checken of jouw provider kan voldoen aan de optie Begin- en Programma Gemist.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie