JBL soundbar kopen in 2022? De beste JBL soundbar in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

De JBL soundbar is een populaire oplossing voor het verbeteren van het geluid van je tv, al dan niet de populairste. Een soundbar heeft een breed geluidsveld waardoor iedereen van het verbeterde tv geluid kan genieten. Een van de bekendste soundbar merken is JBL. 

Het merk levert altijd kwalitatief goede soundbars. JBL heeft een breed assortiment aan soundbars. Om je te helpen bij het maken van de keuze tussen de JBL soundbars hebben we hier een top 5 voor je samengesteld.

1. JBL Bar 5.1

De JBL Bar 5.1 is uiterst geschikt voor grotere ruimtes dankzij het ruimtelijke geluid. Met dank aan de meegeleverde subwoofer geniet je van diepe bastonen en zeer helder geluid. De gehele kamer wordt opgevuld met goed geluid en alles wordt levendig waardoor je alles uit een film of serie kunt halen.

Aan de uiteinden van de soundbar bevinden zich 2 loszittende speakers, met deze speakers kun je zorgen voor een surround sound gevoel door ze achter je te plaatsen. Deze 2 speakers werken niet op netstroom, maar op batterijen zodat je ze overal neer kunt zetten.

Een ander groot voordeel is de bluetooth functie van dit model waardoor het mogelijk is om met goed geluid de hele dag naar je favoriete muziek te luisteren.

Via je smartphone of tablet pas je het volume eenvoudig aan of je gebruikt de bijbehorende afstandbediening. Misschien zul je deze afstandsbediening niet nodig hebben aangezien je dit model met bijna elke soort afstandbediening kunt bedienen.

Voor- en nadelen JBL Bar 5.1

Bij de JBL Bar 5.1 ontvang je 2 draadloze speakers, een subwoofer en de bijbehorende afstandsbediening zodat je alles zelf gemakkelijk kunt bedienen.

Om alles correct aan te sluiten wordt er nog een HDMI kabel, optische kabel, 3,5 mm aux kabel en een stroomkabel meegeleverd, allemaal van 1,2 meter lang. Als laatste niet te vergeten de handleiding waarin alle functies van dit product nog een keer duidelijk staan uitgelegd.

Geschikt voor de grote ruimtes dankzij de meegeleverde subwoofer
De 2 los te koppelen speakers bieden een goede surround sound
Met dit model ben je verzekerd van super goede geluidskwaliteit
Het is niet mogelijk om via wifi je smartphone te verbinden

2. JBL Bar 5.1 Surround

Met de JBL Bar 5.1 Surround ben je er zeker van dat je alles uit jouw favoriete film of serie kunt halen met dank aan het ruimtelijke geluid. Dit ruimtelijke geluid wordt mogelijk gemaakt door de kleine bar en de draadloze subwoofer die wordt meegeleverd.

Het is dus niet nodig om extra speakers aan te schaffen om het geluid te verbeteren. Deze soundbar beschikt namelijk over geweldige geluidskwaliteit zodat de gehele kamer wordt opgevuld met dit prachtige geluid. De meegeleverde subwoofer geeft een super krachtige bas af voor de ultieme ervaring.

Door je smartphone via bluetooth te verbinden stream je de hele dag door oneindig muziek zodat het nooit stil is in huis. Wil je graag op de bank gaan liggen en een film bekijken? Dankzij de Airplay functie en de Chromecast heb je altijd toegang tot jouw favoriete streaming diensten zodat je altijd jouw beste films en series kunt bekijken.

Voor- en nadelen JBL Bar 5.1 Surround

Bij de JBL Bar 5.1 Surround ontvang je standaard een afstandsbediening, netsnoer, HDMI kabel en een muurbeugel zodat je de bar eventueel op kunt hangen aan de muur. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit geweldige product.

Door de meegeleverde subwoofer geniet je van een ruimtelijke bas
Dit model beschikt over een ingebouwde Chromecast en Airplay 2
Een surround sound ervaring met maar een bar en subwoofer
Het is niet mogelijk om via bluetooth met de tv te verbinden

3. JBL Link Bar

De JBL Link Bar sluit je eenvoudig aan op je tv met een simpele HDMI kabel. Hierdoor ben je voortaan voorzien van helder en ruimtelijk geluid in de woonkamer waardoor je optimaal kunt genieten van jouw favoriete films en series.

Met dank aan de Google Assistent kun je allerlei vragen stellen zoals wat de tussenstand van een bepaalde wedstrijd. Ook zijn al jouw streaming diensten altijd beschikbaar dankzij de ingebouwde Chromecast en Android TV.

Door je smartphone of tablet via bluetooth met de bar te verbinden heb je de mogelijkheid om heel de dag door muziek te streamen zodat het nooit stil wordt in huis.

Standaard heeft dit model een redelijk goede bas, maar als je dit nog meer wilt verbeteren is er de optie om een JBL SW10 subwoofer toe te voegen voor een nog betere ervaring. Zo haal je namelijk nog meer uit jouw beste films en series en wordt je helemaal in het scherm gezogen.

Voor- en nadelen JBL Link Bar

Bij de JBL Link Bar wordt standaard een HDMI kabel, netstroomkabel, afstandbediening en een garantiebewijs meegeleverd zodat je aan kunt tonen dat dit product van jou is. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit product.

Met ingebouwde Chromecast heb je toegang tot streaming diensten
Te bedienen met alleen maar je stem dankzij de Google Assistent
Geniet van een ruimtelijk en kamervullend geluid
Voor een betere bas dien je de JBL SW10 los aan te schaffen

4. JBL Bar 2.1 Deep Bass

Met de JBL Bar 2.1 Deep Bass wordt je achterover geblazen door de extreem goede bas die deze subwoofer afgeeft. De bar en de subwoofer hebben samen een vermogen van ruim 300 watt waardoor de volledige kamer wordt opgevuld met dit prachtige ruimtelijke geluid.

Op deze manier waan je jezelf haast in een echte bioscoop, maar dan lekker thuis op vanaf de bank. Hierdoor kun je alles uit jouw favoriete film of serie halen en geniet je van het realistische en ruimtelijke geluid die deze bar en subwoofer afgeven.

Een ander groot voordeel van dit model is at je de mogelijkheid hebt om via bluetooth verbinding te maken met je smartphone. Zo kun je de hele dag door oneindig muziek streamen vanaf al jouw favoriete streaming diensten zoals bijvoorbeeld Spotify.

Wat helemaal opvallend is dat je geen extra afstandbediening nodig hebt om het volume van de bar harder of zachter te zetten. Dit model werkt namelijk met bijna alle universele afstandsbedieningen. Dit is erg handig omdat je dan maar 1 afstandsbediening nodig hebt om alles te regelen.

Voor- en nadelen JBL Bar 2.1 Deep Bass

Bij de JBL Bar 2.1 Deep Bass ontvang je standaard een afstandbediening, HDMI kabel, netstroomkabel en een muurbeugel zodat je de bar aan de muur kunt hangen als je dat graag wilt.

Tot slot niet te vergeten de handleiding waarin alles over dit product duidelijk staat uitgelegd zodat de installatie eenvoudig wordt voor iedereen.

Beschikt over zowel een optische aansluiting als HDMI aansluiting
Dankzij de bluetooth functie verbind je al jouw draadloze apparaten
Ruimtelijk geluid dankzij meegeleverde subwoofer
Het is niet mogelijk om jouw tv via bluetooth te verbinden

5. JBL Bar 2.0

Met de JBL Bar 2.0 ben je volledig uitgerust voor een gezellige bioscoopavond met wat vrienden. Met dank aan de Dolby Digital ondersteuning en de levendige bas wordt je helemaal de film in gezogen.

Hierdoor kun je optimaal genieten van al jouw favoriete films en series waardoor het nog leuker is om deze te kijken. Je koppelt dit model eenvoudig met een HDMI kabel aan de tv waardoor je direct aan de slag kunt gaan met je nieuwe aankoop.

Een ander opvallend voordeel is de bluetooth functie. Deze functie maakt het mogelijk om je smartphone of tablet draadloos met de bar te koppelen.

Zo kun je oneindig muziek streamen van allerlei verschillende streaming diensten zoals bijvoorbeeld Spotify. Wat dit product helemaal mooi maakt is het kleine compacte ontwerp, waardoor je deze onopvallend onder de tv kunt zetten.

Voor- en nadelen JBL Bar 2.0

Bij de JBL Bar 2.0 wordt standaard een afstandbediening, HDMI kabel, stroomkabel en een muurbeugel meegeleverd zodat je ook de optie hebt om de bar aan de muur te hangen. Als laatste natuurlijk niet onbelangrijk de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functies en specificaties van dit prachtige product.

Je hebt alleen maar de bar nodig voor de bioscoopervaring
Mogelijk zowel een HDMI kabel als een optische kabel te gebruiken
Met dank aan de bluetooth functie stream je oneindig muziek
Het is niet mogelijk om via bluetooth met je tv te verbinden

Laatst geüpdatet