JVC TV kopen in 2022? De beste JVC televisie in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Aan het zoeken naar een geschikte JVC TV? Dan ben je hier op de goede plek terecht gekomen. Tegenwoordig heb je veel verschillende JVC televisies beschikbaar.

Maar wat is nou de beste JVC TV? Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een top 5 JVC televisie opgesteld. Hierbij zitten handige reviews met voor- en nadelen. Lees deze goed door om een weloverwogen keus te maken voor de beste JVC TV.

1. JVC 32HG82WU

Ben je op zoek naar een JVC televisie voor op de slaapkamer of gewoon voor in de huiskamer? Dan is de JVC 32HG82WU misschien wel een geschikt product voor jou. Zo is dit model voorzien van een 31,5 inch beeldscherm met een Full HD resolutie.

Daarnaast zorgt de LED Direct achtergrondverlichting voor extra sfeer tijdens het kijken van bijvoorbeeld een spannende voetbalwedstrijd. Ook zorgt deze technologie ervoor dat er een hogere helderheid bereikt wordt.

De JVC 32HG82WU beschikt ook over een Multimedia-USB-poort waar je een harde schijf of USB op aan kunt sluiten. Hierdoor wordt het niet alleen mogelijk om naar je favoriete muziek te luisteren, maar ook om foto’s of video’s te bekijken.

Wil je de JVC televisie aan de muur hangen? Geen probleem want er wordt standaard een muurmontage-kit meegeleverd. Verder is dit model uitgerust met maar liefst 3 HDMI-poorten, dus sluit gerust een blu-ray speler of een laptop aan om vervolgens je favoriete films en serie te bekijken.

Voor- en nadelen 32HG82WU

Er worden naast de JVC 32HG82WU standaard een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de installatie en montage.

Ook wordt er een afstandsbediening meegeleverd inclusief batterijen. Verder ontvang je nog het voetstuk die je kunt gebruiken als je de JVC 32HG82WU liever niet wil ophangen aan de muur.

De LED Direct achtergrondverlichting zorgt voor extra sfeer
Sluit een externe mediabron aan op één van de 3 HDMI aansluitingen
Eenvoudig te monteren aan de muur met de montage-set
Niet voorzien van de HDR technologie

2. JVC LT32HG82U

De JVC LT32HG82U is een prachtige JVC televisie die voorzien is van een beeldscherm van 31,5 inch. Met de 1080i Full HD resolutie geniet je optimaal van je favoriete programma’s op televisie. Kijk je liever naar films of series op Netflix? Dan kun je een laptop aansluiten via één van 3 HDMI aansluitingen.

Natuurlijk kun je ook gewoon een blu-ray speler aansluiten waardoor je in hoogwaardige beeldkwaliteit geniet van films en series. Luister je graag naar muziek? Sluit dan een USB stick aan en luister naar muziek of bekijk foto’s en video’s van je telefoon.

Daarnaast beschikt de JVC LT32HG82U over een beeldverversing van maar liefst 50 Hz. Hierdoor worden de beelden altijd vloeiend weergegeven en mis je geen enkele actie van je favoriete superheld.

De Directe LED technologie zorgt voor een beter contrast en een gelijkmatige helderheid van het beeld. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat alle LED’s gelijk worden verdeeld over het hele scherm.

Voor- en nadelen LT32HG82U

Bij de JVC LT32HG82U worden altijd een aantal accessoires meegeleverd die het apparaat compleet maken. Laten we beginnen met de afstandsbediening die je inclusief batterijen ontvangt. Daarnaast wordt de muurmontage-set ook standaard meegeleverd.

In de handleiding die je ontvangt wordt precies uitgelegd hoe je het apparaat monteert en installeert. Hang je de JVC LT32HG82U liever niet op aan de muur? Geen zorgen, er wordt namelijk ook standaard een voetstuk meegeleverd.

Dankzij 50 Hz beeldverversing worden beelden vloeiend weergeven
Sluit een externe mediabron aan op de HDMI aansluitingen
Betere helderheid en contrast door de Directe LED techniek
Beschikt niet over een Smart functie

3. JVC LT-28HA82U

De JVC LT-28HA82U is een prachtig model van de JVC televisie series. Zo is hij voorzien van een 27,5 inch beeldscherm met een HD Ready resolutie. Ondanks de resolutie geniet je toch van een mooi beeld die kleuren duidelijk weergeeft. Het is namelijk een LED scherm waardoor de helderheid ook redelijk hoog ligt.

Dankzij de beeldverversing van 50 Hz worden snelle beelden van bijvoorbeeld een formule 1 race altijd vloeiend weergegeven. Hierdoor mis je dus geen enkele actie en kun je volop genieten van je favoriete films en series.

De JVC LT-28HA82U is geen Smart TV, maar toch kun je er films en series op kijken door een externe mediabron aan te sluiten. Dit doe je namelijk via één van de 3 HDMI ingangen waar je een laptop of blu-ray speler op aansluit.

Bovendien kun je via de USB-poort ook een USB of een harde schijf koppelen zodat je muziek, foto’s of video’s kunt bekijken. Kortom, je hebt dus veel verschillende mogelijkheden om externe mediabronnen aan te sluiten.

Voor- en nadelen LT-28HA82U

Niet alleen ontvang je de JVC LT-28HA82U, maar er worden ook een aantal accessoires meegeleverd waaronder een handleiding. Deze handleiding legt je namelijk uit hoe je dit model monteert en installeert.

Daarnaast ontvang je ook de muurmontage-set die je de mogelijkheid geeft om de JVC televisie op te hangen aan de muur. Zet je het apparaat liever ergens neer zodat je deze ooit nog kunt verplaatsen? Dan kun je het meegeleverde voetstuk gebruiken. Verder ontvang je nog een afstandsbediening die inclusief batterijen wordt bijgeleverd.

Sluit een externe mediabron aan via de HDMI ingangen
Compact formaat en design voor in de slaapkamer
Er wordt standaard een muurbeugel meegeleverd
Beschikt niet over Directe LED technologie

4. JVC LT-24HA82U

Deze JVC LT-24HA82U is een ideale televisie voor onder andere in de slaapkamer. Dit model neemt nauwelijks ruimte in beslag door de grootte van slechts 24 inch. Ondanks het compacte formaat geniet je toch van prachtige beelden omdat het een HD Ready LED TV is.

Hierdoor is deze JVC televisie ook zeer geschikt voor mensen met een kleine huiskamer. Je kunt er ook voor kiezen om een harde schijf of een USB-stick aansluiten om bijvoorbeeld vakantiefoto’s of video’s die je hebt opgenomen te bekijken. Dit doe je simpelweg door een USB aan te sluiten via de USB-poort.

Kijk je liever naar films en series dan naar de standaard tv programma’s? Dat is geen probleem met de JVC LT-24HA82U. Zo kun je via de 2 HDMI ingangen een externe mediabron aansluiten. Hierbij kun je denken aan een laptop of een blu-ray speler, maar ook aan een spelcomputer.

Dankzij de 50 Hz beeldverversing is dit model niet de beste voor het gamen, maar je komt zeker een heel eind. Een handige functionaliteit die we zeker niet mogen missen is LED-achtergrondverlichting. Deze zorgt namelijk voor een langere levensduur en heldere & kleurrijke beelden.

Voor- en nadelen LT-24HA82U

Je ontvangt naast de JVC LT-24HA82U altijd een aantal items die het apparaat compleet maken. Zo wordt er natuurlijk een afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd. In de doos vindt je ook de stroomkabel. Verder wordt er alleen nog een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening en de installatie.

Met 50 Hz beeldverversing lopen de beelden vloeiend in elkaar over
Dankzij de LED-achtergrondverlichting zeer duurzaam
Sluit een externe mediabron aan via de HDMI ingangen
Er wordt geen muurbeugel meegeleverd

5. JVC LT-19HA82U

De JVC LT-19HA82U is een compacte JVC televisie met een beeldscherm van 18,5 inch. Ideaal wanneer je weinig ruimte hebt of gewoon voor op de slaapkamer. Het beeldscherm heeft een Full HD LED resolutie waardoor beelden helder en kleurrijk worden getoond.

Ondanks het compacte formaat beschikt dit model over een aantal handige functies. Zo ontvangt het apparaat digitale televisie dankzij de ingebouwde DTT tuner. Dat wil zeggen dat je meer zenders kunt ontvangen en dat de beeld- en audiokwaliteit beter voldoen aan de verwachtingen.

Bovendien beschikt de JVC LT-19HA82U ook over 1 HDMI ingang zodat je een laptop of een spelcomputer kunt aansluiten. Je opent dan Netflix op je laptop zodat je kunt genieten van je favoriete films en series.

Dankzij de VGA aansluiting is het apparaat ook geschikt als computermonitor. Zeker niet te vergeten is de PVR (Personal Video Recording) functie. Deze geeft je namelijk de mogelijkheid om programma’s op te nemen en vervolgens terug te kijken.

Voor- en nadelen JVC LT-19HA82U

Er worden ook nog een aantal accessoires meegeleverd bij de JVC LT-19HA82U. Hierbij kun je denken aan de twee losse voetstukken waarmee je de JVC tv overal kunt plaatsen. Je ontvangt natuurlijk ook een afstandsbediening die inclusief batterijen wordt bijgeleverd.

De handleiding helpt je bij de installatie van dit model en zorgt ervoor dat je het apparaat binnen no time kunt gebruiken. Verder wordt er natuurlijk ook nog een stroomkabel meegeleverd in de doos.

Compact formaat, dus makkelijk te plaatsen
Ontvangt digitale tv voor een hogere beeld- en audiokwaliteit
Neem programma’s op dankzij de handige PVR functie
Beschikt slechts over één HDMI ingang

Laatst geüpdatet