Als consument heb je in deze tijd een enorme hoeveelheid keuzemogelijkheden als het om technologie gaat. Elk jaar komen er weer nieuwe modellen uit en deze blijven, maar beter en beter worden. De verkopers weten het jou als consument moeilijk te maken doordat elk model heel erg op elkaar lijkt. We willen je graag helpen door een overzichtelijke vergelijking te maken van Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro, zodat jij een juiste keuze maakt.

Je wilt natuurlijk een model aanschaffen die helemaal past bij wat jij belangrijk vindt aan een product. Om erachter te komen welk model bij jou past, maken we een vergelijking van Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro. We bekijken de specificaties van beide modellen en maken een duidelijk overzicht van de voor- en nadelen van de modellen. 

We hebben de eerlijkste reviews voor beide modellen vergeleken en hebben de consumentenprijzen voor Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro naast elkaar gezet. Met alle belangrijke informatie over Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro moet je een keuze kunnen maken. We hopen dat ons overzicht met specificaties, voor- en nadelen, reviews en de beste prijs de keuze veel makkelijker voor je maken.

Oppo Find X3 Pro OnePlus 9 Pro
Bekijk reviews & prijzen (link) Bekijk reviews & prijzen (link)

Vergelijk hier Oppo Find X3 Pro & OnePlus 9 Pro: wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

In de 21e eeuw wordt technologie met de dag beter. Elk nieuw model van een elektronisch apparaat is vaak dus weer vernieuwd ontwikkeld. Als we naar Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro kijken zijn de verschillen klein, maar niet onbelangrijk. Het is goed mogelijk dat je een persoonlijke voorkeur hebt op gebied van design of specificaties. 

Met een overzichtelijke beschrijving van Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro laten we je de producten los van elkaar aanvoelen. Hieronder hebben we de voor- en nadelen van de modellen naast elkaar gezet. Uiteindelijk bepaal je zelf welk model het beste bij jou past. Vergelijk daarom Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro op de punten die jij het aller belangrijkst vindt. 

We hebben onder de voor- en nadelen van Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro een link toegevoegd naar de webshops waar je de beide modellen kunt aanschaffen.

Productomschrijving Oppo Find X3 Pro

De Oppo Find X3 Pro is een premium smartphone met geavanceerde specificaties en een elegant ontwerp. Het apparaat beschikt over een 6,7-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 3216 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor het beeld vloeiend en scherp is. De smartphone heeft een stijlvolle achterkant van glas met een matglazen afwerking, waardoor het toestel een luxe uitstraling heeft.

De Find X3 Pro is uitgerust met een Snapdragon 888-processor en 12 GB RAM, waardoor het apparaat snel en responsief is. Het toestel heeft 256 GB opslagruimte, wat voldoende is voor het opslaan van apps, foto’s en video’s. De smartphone heeft een batterij van 4500 mAh met ondersteuning voor 65W snelladen en 30W draadloos opladen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Oppo Find X3 Pro is de camera-opstelling. Het toestel heeft vier camera’s aan de achterkant, waaronder een 50-megapixel hoofdcamera, een 50-megapixel ultragroothoeklens, een 13-megapixel telelens en een 3-megapixel microscooplens. De microscooplens is een unieke toevoeging die het mogelijk maakt om zeer gedetailleerde close-upfoto’s te maken van bijvoorbeeld insecten en andere kleine objecten.

De Oppo Find X3 Pro draait op Android 11 met de ColorOS 11.2-skin van Oppo eroverheen. Het toestel ondersteunt 5G-connectiviteit en heeft ook wifi 6, Bluetooth 5.2 en NFC. De smartphone is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en blauw. Over het algemeen is de Oppo Find X3 Pro een indrukwekkende smartphone die zich richt op zowel prestaties als esthetiek.

Productomschrijving OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro is een geavanceerde smartphone die uitblinkt in prestaties en functionaliteit. Het toestel heeft een groot 6,7-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 3216 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor het beeld zeer helder en vloeiend is. Het toestel heeft een aluminium frame en een glazen achterkant met een matte afwerking, waardoor het een stijlvolle uitstraling heeft.

De OnePlus 9 Pro wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 888-processor en 12 GB RAM, wat zorgt voor snelle en responsieve prestaties. Het toestel heeft 256 GB opslagruimte, wat ruim voldoende is voor het opslaan van foto’s, video’s en andere bestanden. Het toestel heeft ook een 4500 mAh-batterij met ondersteuning voor 65W snelladen en 50W draadloos opladen, waardoor de batterij snel en gemakkelijk kan worden opgeladen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de OnePlus 9 Pro is de camera-opstelling. Het toestel heeft vier camera’s aan de achterkant, waaronder een 48-megapixel hoofdcamera, een 50-megapixel ultragroothoeklens, een 8-megapixel telelens en een 2-megapixel monochroomlens. De camera’s presteren uitstekend bij weinig licht en hebben diverse geavanceerde functies, zoals 8K video-opname en slow-motion video-opname met 480 fps.

De OnePlus 9 Pro draait op Android 11 met de OxygenOS-skin van OnePlus eroverheen. Het toestel ondersteunt 5G-connectiviteit, wifi 6, Bluetooth 5.2 en NFC. Het toestel is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver en groen. Al met al is de OnePlus 9 Pro een indrukwekkende smartphone met geavanceerde specificaties en een hoogwaardige camera-opstelling.

Oppo Find X3 Pro versus OnePlus 9 Pro: voor- en nadelen & prijzen op een rij!

Voordelen Oppo Find X3 Pro  Voordelen OnePlus 9 Pro
Het AMOLED-scherm van de Oppo Find X3 Pro heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, wat zorgt voor een zeer vloeiende weergave van beelden en een aangename gebruikerservaring.

De camera-opstelling van de Oppo Find X3 Pro is zeer geavanceerd en bevat een microscooplens, waarmee je zeer gedetailleerde close-upfoto’s kunt maken.

De Oppo Find X3 Pro heeft een elegante en stijlvolle uitstraling, dankzij de glazen achterkant met matte afwerking en de keuze uit drie verschillende kleuren.

Het AMOLED-scherm van de OnePlus 9 Pro heeft een hoge verversingssnelheid van 120 Hz, wat zorgt voor een zeer vloeiende weergave van beelden en een aangename gebruikerservaring.

De camera-opstelling van de OnePlus 9 Pro is zeer geavanceerd en bevat vier camera’s met uitstekende prestaties bij weinig licht en diverse geavanceerde functies, zoals 8K video-opname.

Het toestel heeft een krachtige Snapdragon 888-processor en 12 GB RAM, wat zorgt voor snelle en responsieve prestaties.

Nadelen Oppo Find X3 Pro Nadelen OnePlus 9 Pro
De Oppo Find X3 Pro heeft geen koptelefoonaansluiting, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.

Het toestel is vrij duur in vergelijking met andere high-end smartphones op de markt.

Het toestel heeft geen microSD-kaartsleuf om het geheugen uit te breiden.

De OnePlus 9 Pro heeft een relatief hoge prijs in vergelijking met andere high-end smartphones op de markt.

Direct te bestellen bij deze webshops
Webshop 1 – prijs (link)

Webshop 2 – prijs(link)

Webshop 1 – prijs (link)

Webshop 2 – prijs(link)

Door onze vergelijking van Oppo Find X3 Pro en OnePlus 9 Pro heb je als het goed is de beste keuze gemaakt. Geniet van je nieuwe product!