Philips Ambilight TV kopen in 2022? De beste Philips Ambilight televisies in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Een tv met ambilight is een televisie die de kleuren van het scherm ook achter en langs de televisie op de muur projecteert. Hierdoor lijkt het meer alsof je in een film zit en wordt de ervaring van televisie kijken iets intenser beleefd. Door de ambilight lijkt het scherm ook gelijk een stuk breder waardoor je meer van een film of serie geniet. Verder werkt het op elke muur en kleur die weergegeven wordt op de tv. Zo kleurt de muur achter de tv groen wanneer er een voetbalwedstrijd op staat. Als je op zoek bent naar uitgebreide handleiding over tv Philips ambilight dan kan je er onder aan deze pagina meer over lezen.

Deze Philips ambilight tv’s heb je in 3 verschillende soorten. Zo heb je 2-zijdig, 3-zijdig en 4-zijdige ambilight verlichting voor de televisie. Bij de 2-zijdige ambilight komt het licht links en rechts van de televisie uit het beeld. Bij het 3-zijdige ambilight is het ook links en rechts maar dan wordt deze aangevuld met verlichting aan de bovenkant. Verder heb je bij 4-zijdig ambilight natuurlijk ambilight aan alle kanten van de televisie en wordt je woonkamer opgelicht met de kleuren van de tv.

Deze amilight zorgt voor meer sfeer tijdens een spannende film en laat je intenser genieten van mooie beelden in combinatie met Philips ambilight. Ben jij op zoek naar een Philips ambilight tv maar twijfel je nog? dan raden wij aan om dit stuk goed door te lezen om je te helpen bij je keuze. Wij hebben hieronder namelijk een Top 5 voor je gemaakt van de beste Philips ambilight tv’s die er op dit moment zijn.

1. Philips The One 55PUS7304

Met de Philips The One 55PUS7304 geniet van jouw favoriete films en series in 4K HDR10+ beelden. Deze geeft het 55 inch grote scherm namelijk makkelijk weer door de ingebouwde P5 beeldprocessor.

Hierdoor geniet je van haarscherpe kleurenbeelden en een hoog contrast. Ook is het mogelijk om de televisie aan te sluiten op een wifi netwerk waarmee je handige apps download zoals bijvoorbeeld ‘Netflix’.

Je raakt het overzicht ook nooit meer kwijt door het handige en overzichtelijke menu, hier schakel je namelijk eenvoudig tussen live televisie en apps zoals Youtube en Netflix.

Verder kan je ook nog spraakopdrachten geven via Google assistent waarmee je televisie aanstuurt maar ook gekoppelde Smart apparaten. Ook heeft deze ambilight tv een strak design en een draaibare voet waarmee je de tv van kijkpositie veranderd.

Voor- en nadelen 55PUS7304

Naast de Philips The One 55PUS7304 ontvang je ook nog een aantal spullen die standaard worden meegeleverd in de doos. Zo ontvang je als eerst de handleiding en de snelstartgids voor de televisie. Hiermee ga je snel aan de slag en geniet je in no time al van de kleurrijke en scherpe beelden.

Je ontvangt ook nog de draaibare voet van de televisie. Bovendien wordt de afstandsbediening van de tv ook standaard meegeleverd. Verder ontvang je nog de stroomkabel waarmee je de ambilight tv voorziet van stroom. Als laatst worden er ook nog een Mini aansluiting L/R kabel en een Mini aansluiting yPbPr kabel meegeleverd.

 Overzichtelijk menu van Android dat live tv, apps en andere mogelijkheden duidelijk bij elkaar brengt
 De wand achter het scherm zal oplichten in de kleuren die op de tv verschijnen
 Dankzij het 10 bit paneel geniet je van haarscherpe en levensechte HDR beelden
 Snelle beelden worden niet altijd even vloeiend weergegeven op de tv vanwege de 50 Hz beeldverversing

2. Philips 32PFS6402

De Philips 32PFS6402 is ook een ambilight philips tv die 32 inch groot is. Je geniet bij deze ambilight tv van 2-zijdig ambilight waarmee de muur achter de tv verlicht wordt.

Handig voor als je in het donker kijkt want anders zouden er teveel kleuren achter de televisie verschijnen en wordt het gelijk zo druk. Verder kan je deze televisie ook aansluiten op het internet waarmee je handige apps kan downloaden via de Smart functie van de ambilight tv.

Ook schakel je bij deze tv eenvoudig tussen live televisie en je favoriete apps. Ook geniet je van scherpe Full HD beelden die in combinatie met het ambilight Philips prachtbeelden opleveren.

Voor- en nadelen 32PFS6402

Om te beginnen worden er bij de Philips 32PFS6402 een handleiding en snelstartgids meegeleverd. Deze zullen je helpen bij het instellen van de televisie en het ambilight. Daarnaast ontvang je ook nog de garantie kaart van de Philips ambilight tv. Zo kun je met problemen altijd terugvallen op deze garantie.

Verder wordt er een tafelstandaard meegeleverd waarmee je de televisie ergens op kan zetten. Bovendien wordt de voedingskabel uiteraard ook meegeleverd. Als laatst ontvang je nog de afstandsbediening inclusief 2 AAA batterijen ervoor.

 Het besturingssysteem van Android brengt de apps en live televisie overzichtelijk bij elkaar waardoor je makkelijk overschakelt
 Het is mogelijk om de televisie te verbinden met internet door middel van een wifi verbinding
 De wand achter de televisie wordt verlicht door de kleuren die er op dat moment op het scherm worden getoond
 Je kan de kijkpositie van de tv niet veranderen doordat er geen draaibare voet wordt meegeleverd

3. Philips 65OLED903

De Philips 65OLED903 is ook tv met ambilight waardoor het beeldscherm breder lijkt dan dat deze is. Bovendien is deze tv Philips ambilight maar liefst 65 inch groot. Hierdoor geniet je optimaal van de scherpe en kleurrijke 4K HDR beelden. Doordat het een OLED scherm is worden pixels individueel opgelicht en hierdoor worden de zwarte beelden ook echt zwart.

Dit allemaal in combinatie met de P5 beeldprocessor levert unieke en levensechte beelden op waarmee jij intens geniet van het film kijken. Bovendien beschikt deze tv met ambilight ook over 2 ingebouwde Bowers & Wilkins speakers. Bij deze speakers is de bas en de geluidskwaliteit bij laag volume nog steeds optimaal.

Verder geeft de ambilight verlichting de muren achter de tv een kleur die op dat moment op het scherm getoond wordt. Dit geeft meer rust als je in het donker zit te kijken en geniet je dus optimaal van tv of films kijken.

Voor- en nadelen 65OLED903

Er zitten bij de Philips 65OLED903 ook nog een aantal standaard meegeleverde items in de doos. Zo ontvang je namelijk als eerst de snelstartgids en de handleiding om je op weg te helpen. Verder ontvang je nog de voet van de televisie die helaas niet draaibaar is.

Bovendien wordt de stroomkabel ook standaard meegeleverd plus nog één Mini jack naar L/R kabel en één Mini jack naar yPbPr kabel. Als laatst ontvang je natuurlijk nog de afstandsbediening inclusief de batterijen ervoor.

 Dankzij het HDR beeldscherm produceert het beter en scherpere kleuren dan bij UHD standaard
 Het geluid van de tv met ambilight is uitermate helder dankzij de ingebouwde soundbar
 Dankzij het OLED scherm wordt er een hoger contrast behaald en worden kleuren natuurlijk weergegeven
 Je kan de kijkpositie van de televisie niet veranderen doordat er geen draaibare voet wordt meegeleverd

4. Philips 65PUS8503

De Philips 65PUS8503 is ook een tv ambilight Philips die maar liefst 65 inch groot is. Dankzij het 4K UHD scherm worden beelden levensecht weergegeven met scherpe en helder kleuren. Ook beschikt deze ambilight Philips tv over 100 Hz beeldverversing. Hiermee mis je geen enkele actie meer van jou favoriete superheld op tv.

Daarnaast download je ook handige apps wanneer je de tv verbindt met internet door middel van een wifi verbinding. Ook kan je apps downloaden via Google play die een groeiend aanbod aan apps biedt. Dankzij het 3-zijdige ambilight van de televisie creëer je een hele nieuwe dimensie van televisie kijken.

Hierbij wordt het licht van de televisie op de wand erachter geprojecteerd waardoor het beeld ook breder lijkt. Verder beschikt deze televisie nog over een ingebouwde soundbar die levensecht geluid produceert.

Voor- en nadelen 65PUS8503

Bij de Philips 65PUS8503 worden ook nog altijd een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je namelijk de handleiding en snelstartgids voor de tv om hem binnen no time te gebruiken. Daarnaast wordt de afstandsbediening inclusief batterijen ook standaard meegeleverd in de doos.

Verder ontvang je nog de stroomkabel die je zeker nodig zal hebben. Je ontvangt ook nog een component kabel en een RCA-kabel voor de televisie. Als laatst wordt de voet van de tv ook nog standaard meegeleverd.

 Dankzij het Android menu komen apps en live televisie overzichtelijk bij elkaar samen
 Deze tv met ambilight verlicht de wand achter de televisie met kleuren die op het scherm worden weergegeven
 Snelle beelden worden altijd vloeiend weergegeven dankzij de 100 Hz beeldverversing
 Het is niet mogelijk om de kijkpositie van de televisie te veranderen doordat er geen draaibare voet wordt meegeleverd

5. Philips 75PUS7803

De Philips 75PUS7803 is ook een Philips ambilight tv w die maar liefst 75 inch groot is. Hiermee haal je een groot televisie scherm in huis die ook nog is prachtige beelden weergeeft.

Je kijkt namelijk naar prachtige 4K HDR beelden die levensechte kleuren en een hoog contrast bieden. Hierdoor hoef je geen detail meer te missen van je favoriete film of serie.

Ook krijg je naast live televisie toegang tot handige games en apps via de Smart functie van de tv. Je kan ook eenvoudig wisselen tussen live tv en apps zoals Netflix in het overzichtelijke menu. Ook het 3-zijdige ambilight zorgt voor een nieuwe kijkervaring waardoor het scherm breder lijkt en je een nieuwe dimensie in je woonkamer creëert.

Voor- en nadelen 75PUS7803

De Philips 75PUS7803 komt altijd gepaard met een aantal spullen die standaard worden meegeleverd in de doos. Zo ontvang je om mee te beginnen de handleiding en de snelstartgids waardoor je snel aan de slag kan gaan met de televisie.

Verder worden de stroomkabel, component kabel en de RCA-kabel ook standaard meegeleverd bij de Philips ambilight tv. Daarnaast ontvang je ook nog de afstandsbediening voor de tv met ambilight plus de batterijen voor de afstandsbediening. Als laatst wordt de voet van de tv ook meegeleverd in de doos.

 Dankzij ambilight wordt de muur achter de tv verlicht met de kleuren die op dat moment worden weergegeven op het scherm
 Door het 10 bit paneel geniet je optimaal van scherpe en kleurrijke HDR beelden
 Live tv en apps komen overzichtelijk bij elkaar samen door het Android besturingssysteem
 De kijkpositie van de televisie kan niet veranderd worden doordat er geen draaibare voet wordt meegeleverd

Laatst geüpdatet