Philips soundbar kopen in 2022? De beste Philips home cinema set in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Je televisie geluid naar een hoger en krachtiger level tillen? Met de Philips soundbar is het mogelijk tegen een relatief voordelige prijs. Films en muziek beleef je vanaf je aankoop extra intens en krachtig. Met name de Philips Fidelio soundbar is hot, deze is namelijk draadloos! Deze staat ook in onze top 5!

Een keuze maken kan wellicht wat lastig zijn. Wij hebben daarom alvast wat onderzoek uitgevoerd en een top 5 Philips soundbar samengesteld. Kijk snel welke het beste bij jou past!

1. Philips HTL3325

Met de Philips HTL3325 verbeter je de geluidskwaliteit van jouw televisie aanzienlijk. Deze bar beschikt over een virtual surround sound met dank aan de Dolby Digital technologie. Hierdoor komt het geluid niet alleen van de tv naar jouw luisterpositie, maar ook van de achterkant. Zo lijkt het net of je midden in de film zit. De meegeleverde subwoofer geeft een krachtige en ruimtelijke bas af zodat jouw ervaring met films en series een stuk beter wordt.

Door de soundbar en de tv met elkaar te verbinden door middel van een optische kabel kun je direct genieten van een totaal ander geluid als dat je van tevoren gewend was.

Wil je even geen film of serie kijken, maar lekker even genieten van jouw favoriete muziek? Verbind dan je smartphone via bluetooth zodat je oneindig muziek kunt streamen en ook nog is kunt genieten van een kamer vullend geluid.

Voor- en nadelen Philips HTL3325

Bij de Philips HTL3325 ontvang je standaard een stroomkabel en een afstandsbediening zodat je lekker vanaf de bank het volume en andere instellingen kunt aanpassen. Als laatste niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit geweldige product.

Mogelijk om model aan te sluiten met een optische- en een HDMI kabel
De krachtige bas geeft een kamer vullend geluid
Via bluetooth verbind je jouw smartphone met de soundbar
Het is niet mogelijk om via wifi je smartphone te koppelen

2. Philips HTS5131

De Philips HTS5131 is een prachtig ontworpen soundbar en wordt standaard geleverd met een subwoofer. De subwoofer biedt een krachtige bas waardoor het bekijken van een film nog intenser wordt als dat het voorheen al was.

De bas is zo krachtig dat het je gehele kamer vult met geluid om zo de filmervaring sterk te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat het bekijken van een film of serie nog intenser wordt heeft dit model virtual surround sound. Hierdoor komen de geluiden niet alleen van voren komen maar ook van achteren zodat je er helemaal in zit.

Vaak zie je bij vergelijkbare modellen dat er na een bepaalde tijd een flinke laag stof op zit, of nog erger, in de speakers. Bij deze bar wordt dat voorkomen omdat deze van speciaal werend materiaal is gemaakt.

Hierdoor is de levensduur een stuk langer en hoef je de speakers niet telkens schoon te maken. Je plaatst deze bar dus zonder je druk te hoeven maken in een kastje of hangt hem aan de muur wanneer dit praktischer is binnen je interieur.

Voor- en nadelen Philips HTS5131

Bij de Philips HTS5131 wordt standaard de bijbehorende subwoofer meegeleverd en een stroomkabel om alles aan te kunnen sluiten zodat je direct aan de slag kunt. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over het installeren en het gebruik van dit product.

De meegeleverde subwoofer zorgt dat lage tonen goed hoorbaar zijn
Het materiaal is volledig stof-werend om kwaliteitsverlies te voorkomen
Dankzij virtual surround sound wordt je volledig in de film gezogen
Er wordt helaas geen HDMI kabel meegeleverd

3. Philips Fidelio B8

De Philips Fidelio B8 is een van de betere soundbars die Philips ooit op de markt heeft gebracht. Dit is een zeer krachtige bar die beschikt over Dolby Atmos en Ambisound waardoor de ervaring van het geluid erg intens is. Dankzij deze technieken komt het geluid niet alleen van voren maar ook van achter en boven.

De Dolby Atmos techniek stuurt het geluid naar het plafond om vervolgen te weerkaatsen naar jouw luisterpositie. Met dank aan deze techniek lijkt een film levensecht als er bijvoorbeeld een vliegtuig overvliegt.

Je hebt bij dit model meerdere mogelijkheden om apparaten aan te sluiten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit met een HDMI kabel te doen zodat je de meegeleverde afstandsbediening kunt gebruiken.

Een andere optie is een optische kabel, het nadeel hiervan is dat je de afstandsbediening dan niet kunt gebruiken. Je kunt de soundbar aansluiten op je tv, smartphone, tablet of Blu-Ray speler. Deze bar heeft een maximaal vermogen van maar liefst 400 watt waardoor je jouw gehele huiskamer kunt vullen met prachtige geluid.

Voor- en nadelen Philips Fidelio B8

Bij de Philips Fidelio B8 ontvang je standaard de bijbehorende draadloze subwoofer die er voor zorgt dat je optimaal kunt genieten van een krachtige bas. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit prachtig ontworpen product.

De krachtige subwoofer genereert een super sterke en ruimtelijke bas
Je hebt meerdere mogelijkheden voor het aansluiten van apparaten
Dankzij de Dolby Atmos techniek komen de geluiden van alle kanten
Er wordt standaard helaas geen HDMI kabel meegeleverd

4. Philips HTL5160

De Philips HTL5160 beschikt over de Voice Clearity technologie waardoor dialogen in een film of serie extra goed hoorbaar zijn, ook als je het volume erg zacht hebt staan. Je hebt verschillende mogelijkheden om de bar aan te sluiten of je televisie, dit kan onder andere met een HDMI-, een optische- of coax kabel.

Op het moment dat je een smartphone of tablet met de soundbar gaat verbinden doe je dat via bluetooth of met een aux kabel. Als je smartphone is verbonden kun je heel gemakkelijk muziek afspelen dankzij de Google Cast en Spotify Connect. Naast al deze functionaliteiten kun je ook nog een usb stick met muziek in de soundbar plaatsen.

Een ander groot voordeel van deze uitvoering is dat hij erg compact is ontworpen. Hierdoor plaats je dit model eenvoudig op een tv meubel of hang je hem aan de muur als je dit prettiger vind. Daarnaast hoeven de subwoofer en bar niet door een kabel met elkaar verbonden te worden, dit gaat via een wifi verbinding.

Voor- en nadelen Philips HTL5160

Bij de Philips HTL5160 wordt standaard de bijbehorende draadloze subwoofer meegeleverd zodat je kunt genieten van een krachtige bas. Als laatste heb je nog de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit geweldige product.

Het compacte ontwerp valt niet op als je deze op een tv meubel plaatst
Dankzij Spotify Connect beluister je altijd jouw favoriete afspeellijsten
Je hebt meerdere mogelijkheden voor het aansluiten van de bar
Er wordt standaard helaas geen HDMI kabel meegeleverd

5. Philips TAPB603/10

De Philips TAPB603/10 is uitgerust met de Dolby Atmos technologie waardoor de geluiden van een film van alle denkbare kanten komen. De geluiden worden namelijk via het plafond naar jouw luisterpositie gestuurd waardoor de filmervaring een stuk beter wordt. Op deze manier lijkt het namelijk net of dat er dingen boven je hoofd gebeuren als er bijvoorbeeld een vliegtuig overvliegt.

In het midden van de bar bevinden zich een aantal kleine speakers die de dialogen in een film of serie sterk benadrukken zodat deze altijd goed hoorbaar zijn, ook op een laag volume.

Een ander groot voordeel is de meegeleverde draadloze subwoofer. Deze geeft een krachtige en ruimtelijke bas waarmee de gehele woonkamer wordt gevuld met prachtig akoestisch geluid. Goed om te weten is dat je sub niet hoeft aan te sluiten met een kabel op de soundbar, deze verbinding loopt namelijk over de WiFi.

Voor- en nadelen Philips TAPB603/10

Bij de Philips TAPB603/10 wordt standaard de draadloze subwoofer meegeleverd die zorgt voor ene krachtige en diepe bas. Tot slot heb je nog de handleiding waarin alles over dit product uitgebreid staat uitgelegd om verwarring bij het installeren te voorkomen.

Dankzij de Dolby Atmos komt het geluid van boven, achter en zijkanten
De kleine speakers in de bar maken dialogen in een film goed hoorbaar
Met dank aan de subwoofer worden de geluiden extra levendig
Er wordt standaard geen HDMI kabel meegeleverd

Laatst geüpdatet