Salora TV in 2022? De beste Salora televisie in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Aan het zoeken naar een goede Salora TV? Dan is het slim om te letten op een aantal punten. Tegenwoordig heb je veel verschillende Salora televisies waar je uit kunt kiezen, hierdoor kan het vinden van de beste Salora televisie nog wel eens knap lastig zijn. Om deze reden hebben we een top 5 Salora TV opgesteld met handige reviews en voor- en nadelen.

1. Salora 39FSB6502

De Salora 39FSB6502 is een prachtige tv met een aantal handige functionaliteiten. Door de televisie met internet te verbinden krijg je toegang tot meerdere smart tv functies, zoals Netflix en YouTube. Op de meegeleverde afstandsbediening bevinden zich 2 knoppen waarmee je direct deze 2 apps kunt opstarten zodat je niet telkens hoeft te zoeken naar deze apps.

Vind je het fijner om een film te kijken die je zelf hebt gedownload op een usb stick? Dan is deze tv ideaal voor jouw, je kunt namelijk een usb stick in de tv pluggen en de televisie leest alle bestanden van deze stick zodat je ongestoord een film kunt kijken.

Deze functionaliteit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde mediaspeler die niet alleen films kan afspelen, maar ook zelfgemaakte video’s en foto’s kun je op de tv bekijken. Dit model beschikt ook nog eens over 2 HDMI poorten zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten.

Voor- en nadelen Salora 39FSB6502

Bij de Salora 39FSB6502 ontvang je standaard een afstandsbediening met de bijbehorende batterijen, een stroomkabel en een voetstuk waarop je de tv kunt monteren als je deze niet aan de muur wilt hangen.

Door de ingebouwde mediaspeler kun je films bekijken vanaf een usb stick
Met smart tv heb je toegang tot verschillende handige apps zoals YouTube
Aan de achterkant bevinden zich 2 HDMI poorten
Dit model biedt minder mogelijkheden dan vergelijkbare apparaten

2. Salora 43UHL2800

Bij de Salora 43UHL2800 zijn alle kleine details van je favoriete films of serie perfect te zien. Omdat dit model 4K resolutie ondersteunt geniet je altijd van het beste beeld. Op het moment dat je de tv verbind met het internet krijg je toegang tot meerdere smart tv apps zodat je onder andere films kunt streamen.

Mocht je liever zelf films downloaden? Dan heb je de mogelijkheid om deze op een usb stick te zetten zodat je ze kunt bekijken op deze tv. Deze functie wordt vervuld door de ingebouwde mediaspeler, die niet alleen films kan afspelen maar ook zelfgemaakte foto’s en video’s.

Een ander voordeel van deze uitvoering is dat je de mogelijkheid hebt om meerdere apparaten aan te sluiten dankzij de 3 HDMI poorten. Dankzij deze poorten kun je bijvoorbeeld een console, een Blu-Ray speler en een tv ontvanger aan sluiten zonder dat je telkens hoeft te wisselen tussen de kabels.

Voor- en nadelen Salora 43UHL2800

Bij de Salora 43UHL2800 wordt standaard een stroomkabel, afstandsbediening met de batterijen en het bijbehorende voetstuk meegeleverd zodat je alle benodigdheden direct in huis hebt. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding.

Dankzij de ingebouwde mediaspeler bekijk je films vanaf een usb stick
Sluit 3 verschillende apparaten aan dankzij de 3 HDMI poorten
Door de 4K beeldkwaliteit zijn alle kleine details super goed zichtbaar
Dit model heeft minder functies dan vergelijkbare televisies

3. Salora 40LED1600

De Salora 40LED1600 is een prachtige televisie met een Full HD resolutie ondersteuning. Je bekijkt films of series met een goed oog voor detail dankzij de goede beeldkwaliteit.

Het beeldscherm is 40 inch groot waardoor deze erg geschikt is voor in de woonkamer of slaapkamer als je bed wat verder van het tv meubel is verwijderd. Op het moment dat je even helemaal alleen wilt genieten van een programma of film, kun je een koptelefoon aansluiten.

Een ander groot voordeel is dat je films en series kunt bekijken die je hebt gedownload op een usb stick of een harde schijf. De usb stick kun je in de tv pluggen zodat alle bestanden volledig uitgelezen worden.

Het leuke van deze functie is dat je niet alleen zelf gedownloade films kunt bekijken maar ook foto’s en video’s die je zelf hebt gemaakt kun je op dit model bekijken.

Voor- en nadelen Salora 40LED1600

Bij de Salora 40LED1600 ontvang je standaard een afstandsbediening met de benodigde batterijen, een stroomkabel en het voetstuk zodat je de televisie op een tv meubel kunt plaatsten als je hem niet aan de muur wilt hangen.

Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van deze prachtige televisie.

Door de ingebouwde mediaspeler bekijk je films vanaf een usb stick
Met zijn 40 inch grote scherm is hij groot genoeg voor in de woonkamer
De beeldkwaliteit is goed, waardoor de details altijd goed zichtbaar zijn
Dit is geen smart tv, je hebt dus geen toegang tot apps en games

4. Salora 22FMS5904

De Salora 22FMS5904 is geschikt voor degenen die graag een mooie televisie willen maar niet teveel geld uit willen geven. De prijs/kwaliteit verhouding is zeker een pluspunt bij dit model. De 22FMS5904 is niet de grootste, maar toch uiterst geschikt voor in de slaapkamer of in een game kamer.

Een groot voordeel is dat je deze ook mee kunt nemen op reis, met dank aan de 12V aansluiting die aan de achterkant zit. Op het moment dat je de televisie verbind met internet krijg je toegang tot een aantal smart tv apps, hierbij moet je denken aan Netflix en YouTube.

Wil je liever zelf films downloaden en deze bekijken op deze televisie? Dan is dit model ideaal omdat dit model beschikt over een usb aansluiting. Met dank aan de ingebouwde mediaspeler kunnen er allerlei bestanden afgelezen worden, dus niet alleen films of series maar ook zelfgemaakt foto’s en video’s.

Voor- en nadelen Salora 22FMS5904

Bij de Salora 22FMS5904 wordt er standaard een stroomkabel, 12V adapter, stroomkabel en een afstandsbediening met de daarbij horende batterijen. Als laatste natuurlijk niet geheel onbelangrijk de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten en specificaties van dit prachtige product.

Via de smart tv functies krijg je toegang tot verschillende apps en games
Dankzij de ingebouwde mediaspeler kijk je naar zelf gedownloade films
De 12V adapter maakt het mogelijk om de tv mee te nemen in een caravan
Dit model kan alleen met internet verbinden via wifi en niet met een kabel

5. Salora 24HDB6505

De Salora 24HDB6505 is een ideale televisie voor in de slaapkamer of game kamer. Dankzij zijn compacte ontwerp kun je deze bijna overal plaatsen. Met de ingebouwde dvd speler is het niet meer nodig om een externe dvd- of Blu-Ray speler aan te schaffen.

Je kunt niet alleen films via de dvd speler bekijken maar ook vanaf een usb stick, en zelf films downloaden als je dat leuk vindt. Door de usb stick met de zelf gedownloade bestanden in de tv te pluggen kun je alles bekijken wat op deze stick staat.

Zelfgemaakte video’s en foto’s kun je terugkijken op de televisie zodat je weer oude herinneringen kunt ophalen van je favoriete vakantie.

Voor- en nadelen Salora 24HDB6505

Bij de Salora 24HDB6505 ontvang je standaard een afstandsbediening met de bijbehorende batterijen, de stroomkabel een het voetstuk zodat je de tv op een televisie meubel kunt plaatsen.

Tot slot, niet te vergeten, de handleiding waarin alles over dit product duidelijk staat uitgelegd om verwarring tijdens de installatie te voorkomen.

Ingebouwde mediaspeler leest bijna alle bestanden van een usb stick af
Dankzij de ingebouwde dvd speler hoef je er zelf geen aan te schaffen
Dit model is ideaal voor in de slaapkamer of game kamer
Met deze televisie heb je geen toegang tot smart tv app of games

Laatst geüpdatet