Spycam WiFi in 2022? De beste Spy Camera WiFi  in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Aan het zoeken naar een goede spycam WiFi? Dan ben je hier aan het goede adres voor de beste WiFi spy camera. Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende spy camera’s die werken op WiFi, hierdoor kan het nog wel eens lastig zijn om de beste voor jouw situatie te vinden.

Wij snappen dit en hebben daarom een top 5 WiFi spycam opgesteld. Je kunt in de top 5 handige reviews met voor- en nadelen lezen, zo kun je een weloverwogen keus maken en er zeker van zijn dat je een goed product in huis haalt.

1. Arlo Ultra 4K Zwart 4-Pack

Met het Arlo Ultra 4K 4-Pack kun je altijd met een gerust gevoel de deur uit. Zo bestaat deze set uit 4 wifi spycams die jou beelden tonen in en rondom je huis. De beelden worden in een 4K resolutie opgenomen met HDR, waardoor de kleinste details duidelijk zichtbaar zijn.

Doordat het gezichtsveld 180° is wordt er een groot deel van de omgeving opgenomen in kleurrijke en scherpe beelden. Hierdoor weet je precies wat er in en rondom jouw huis gebeurt, zelfs wanneer je even de deur uit bent.

Wanneer de Arlo Ultra 4K beweging wordt gedetecteerd zal de ingebouwde spotlight direct oplichten waardoor je ook in het donker scherpe en gedetailleerde beelden opneemt. Daarnaast volgt de camera bewegingen en zoomt hier automatisch op in zodat de beweging ook van dichtbij is te volgen.

Door de ingebouwde luidspreker is het ook mogelijk om tegen mensen of dieren in en rondom je huis te praten wanneer je even niet thuis bent. Handig wanneer er een postbezorger op de stoep staat.

Voor- en nadelen Ultra 4K 4-Pack

Er worden altijd een aantal spullen meegeleverd bij het Arlo Ultra 4K 4-Pack. Zo ontvang je een handleiding die je alles uitlegt over de aansluiting en bediening. Het basisstation voor thuis mag zeker niet ontbreken.

Voor de montage ontvang je de benodigde bevestigingsmaterialen. Ook worden de 4 oplaadbare batterijen meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt . Zijn de batterijen leeg? Dan laad je deze eenvoudig op met de stroomadapter en stroomkabel.

Beelden worden altijd scherp opgenomen dankzij de 4K resolutie
Met de kijkhoek van 180° neem je een breder beeld op
Volgt bewegingen en zoomt hier ook automatisch op in
De batterij moet iedere 3 maanden worden opgeladen

2. Arlo by Netgear PRO 3 4-Pack

Het Arlo Netgear PRO 3 4-Pack bestaat uit een set van 4 wifi spycams en één Arlo Pro 3 SmartHub. Zo koppel je de 4 losse camera’s eenvoudig via wifi aan het meegeleverde basisstation. Vervolgens plaats je de 4 camera’s op verschillende plekken in het huis zodat je verschillende ruimtes in de gaten kunt houden.

De 2K resolutie met HDR zorgt ervoor dat je de beelden in een hoge kwaliteit kan terug kijken en is het zelfs mogelijk om in te zoomen. Dankzij de kijkhoek van 160 graden wordt er een groot deel van de omgeving vastgelegd.

Wil je met het Arlo Netgear PRO 3 4-Pack beelden opnemen in het donker? Dat is geen probleem, want dankzij de ingebouwde spotlight wordt er ook in het donker in kleur opgenomen. Deze spotlight gaat pas aan wanneer er beweging gedetecteerd wordt en zal dus alleen branden wanneer er activiteit plaatsvindt.

Is de batterij bijna leeg? Dan laadt je deze eenvoudig op met de meegeleverde oplaadkabel. Verder beschikt dit model ook over een ingebouwde microfoon zodat je kunt communiceren met bezoekers als je niet huis bent.

Voor- en nadelen Netgear PRO 3 4-Pack

Er worden naast het Arlo Netgear PRO 3 4-Pack standaard een aantal accessoires meegeleverd. Hierbij kun je denken aan een handleiding die je helpt met de installatie en bediening.

De stroom- en netwerkkabel gebruik je om het basisstation aan te sluiten op je wifi netwerk. Verder worden er nog een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd zodat je de 4 wifi spycams na ontvangst direct kunt monteren.

Schrik indringers af met de ingebouwde sirene
Zowel geschikt voor binnen- als buitenshuis gebruik
Zoomt automatisch in wanneer er beweging wordt gedetecteerd
Een goed ontvangst van het basisstation is noodzakelijk

3. Google Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack

Met het Google Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack ga je altijd met een gerust gevoel de deur uit. Deze set bestaat namelijk uit 2 Google Nest cams die je zowel binnen- als buitenshuis kunt gebruiken.

Daarnaast zorgt de persoonsherkenning ervoor dat je alleen een melding krijgt wanneer er ongewenste bezoekers rondom je huis aan het snuffelen zijn. In combinatie met de supersight-functie worden personen automatisch gevolgd en wordt er ingezoomd.

Bovendien beschikken de 2 slimme camera’s van het Google Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack ook over een ingebouwde microfoon en luidspreker. Zo hoor je niet alleen wat er gezegd wordt, maar zeg je zelf ook iets terug tegen de ongewenste bezoekers.

Een andere handige functionaliteit die we zeker niet mogen missen is dat de wifi spycams ook personen kunnen herkennen. Als je over een Google Nest thermostaat beschikt zal deze automatisch aangaan wanneer jij of je huisgenoten thuis komen. Houdt er wel rekening mee dat je hiervoor een abonnement op Google Nest Aware nodig hebt.

Voor- en nadelen Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack

Je ontvangt niet alleen het Google Nest Cam IQ Outdoor Duo Pack maar er worden ook een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je 2 stroomadapters en 2 stroomkabels van 7,5 meter lang om de Nest cams aan te sluiten.

Er worden ook een aantal bevestigingsmaterialen meegeleverd voor een efficiënte montage. Daarnaast ontvang je een aantal kabelklemmen waarmee je de kabels netjes weg kunt werken. Tot slot wordt er nog de handleiding meegeleverd.

Deze modellen zijn waterdicht en bestand tegen vandalisme
Gezichtsherkenning geeft alleen meldingen van onbekenden
Volgt automatisch een persoon en zoomt erop in
Het Google Nest Aware abonnement is alleen los verkrijgbaar

4. Google Nest Cam IQ Outdoor + Google Nest Cam IQ Indoor

De Google Nest Cam IQ Outdoor + Google Nest Cam IQ Indoor voorziet jouw woning van een bewaking voor binnen- en buitenshuis. Je houdt hier dus niet alleen je oprit of tuin mee in de gaten, maar ook de voordeur of de woonkamer. Bovendien herkennen deze slimme camera’s gezichten zodat je alleen een melding krijgt wanneer er een onbekende rondom je huis snuffelt.

Zodra er beweging wordt gedetecteerd zoomen deze modellen automatisch in en blijven ze de personen ook volgen. Dit komt mede door de supersight-functie die zorgt dat er een duidelijk weergave van het gezicht wordt opgenomen.

Beschik je naast dit Google Nest Cam IQ pakket ook over een Google Nest Aware abonnement dan kunnen de camera’s personen herkennen en onthouden.

Zo krijg je niet alleen een melding wanneer er een onbekende voor de deur staat, maar kun je ook instellen dat de thermostaat aangaat als je thuis komt. Verder is de Google Nest Cam IQ Outdoor waterdicht en ook nog eens bestand tegen vandalisme.

Voor- en nadelen Nest Cam IQ Outdoor + Nest Cam IQ Indoor

Bij de Google Nest Cam IQ Outdoor + Google Nest Cam IQ Indoor worden er standaard een aantal accessoires meegeleverd. Je ontvangt voor beide modellen een handleiding met uitleg over de bediening en montage.

Voor de Indoor Cam wordt er een stroomadapter en een stroomkabel van 3 meter meegeleverd. Voor de Outdoor Cam ontvang je precies hetzelfde alleen is de kabel een stuk langer. Verder worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd, inclusief kabelklemmen, voor het wegwerken van de kabels.

De supersight-functie volgt en zoomt in op personen
Krijg een melding wanneer onbekend persoon wordt gedetecteerd
Camera beelden zijn op te slaan in de cloud van Google Nest Aware
Voor optimaal gebruik heb je een Nest Aware abonnement nodig

5. EZVIZ C3A met basisstation 3-Pack

Het EZVIZ C3A 3-Pack is een pakket dat bestaat uit 3 wifi spycams waarmee je bepaalde plekken in en rondom je huis in de gaten houdt. Doordat deze uitvoering op batterijen werkt is het apparaat volledig draadloos te gebruiken. Hierdoor kun je de melders op iedere gewenste plek ophangen.

Hiervoor hoef je dan ook geen kabels te leggen of te gebruiken. Houdt er alleen rekening mee dat het signaal tussen de melder en het basisstation sterk genoeg is. Vervolgens kun je de 3 camera’s ophangen aan bijvoorbeeld je schuur, tuin of oprit.

Daarnaast zijn de wifi spycams van het EZVIZ C3A 3-Pack voorzien van een magnetisch ophangsysteem. Hierdoor heb je meer plaatsingsvrijheid en wordt het makkelijker om de camera´s op de gewenste positie te monteren.

Via de Ezviz app kun je de beelden live bekijken en vervolgens opslaan op een SD-kaart. Verder gaan de batterijen van deze modellen maar liefst 3 maanden mee zodat je daar voorlopig geen omkijken naar hebt.

Voor- en nadelen C3A 3-Pack

Je ontvangt naast het EZVIZ C3A 3-Pack altijd nog een aantal accessoires die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een basisstation waarmee je alle losse camera’s met elkaar in verbinding kunt brengen.

De batterijen worden ook standaard meegeleverd. Zijn de batterijen leeg? Maak je geen zorgen, deze laad je gemakkelijk op met één van de 3 oplaadkabels.

Zijn geschikt voor buiten door de waterdichtheid
Dankzij Full HD resolutie worden beelden gedetailleerd opgenomen
Werken op batterijen waardoor ze volledig draadloos zijn
De camera’s kunnen niet op afstand bestuurd worden

Laatst geüpdatet