WiFi babyfoon in 2022? De beste babyfoon met WiFi  in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Aan het zoeken naar een geschikte WiFi babyfoon? Dan ben je hier op het goede adres terecht gekomen. Als je tegenwoordig op zoek bent naar een babyfoon met WiFi dan zul je al snel merken dat een goede keus maken lastig wordt, er zijn immers zoveel verschillende soorten.

Wil je bijvoorbeeld een babyfoon met camera WiFi of een babyfoon met camera WiFi app? Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een top 5 WiFi babyfoon opgesteld. Je kunt hierbij reviews lezen met alle voor- en nadelen, zo maak je altijd een weloverwogen keus uit de 5 beste.

1. Luvion Grand Elite 3 Connect

Met de Luvion Grand Elite 3 Connect kun je niet alleen je kindje horen maar ook zien. Dit gebeurt via een 100% storingsvrije verbinding die daarnaast ook nog eens beveiligd is met een wachtwoord.

Doordat deze uitvoering naast het gebruik van wifi ook nog gebruik maakt van de LLHR technologie, kun je beelden tot op 300 meter afstand live bekijken.Hierdoor kun je op ieder moment je kindje blijven bekijken, zelfs wanneer het internet uitvalt.

Je bekijkt je kleine via de babymonitor van de Luvion Grand Elite 3 Connect of je downloadt heel eenvoudig de app voor je smartphone. Via deze app ontvang je een melding wanneer er geluid is in de kamer van je baby.

Daarnaast is het zelfs mogelijk om een kort filmpje op te nemen via de app. Is je kleine ziek of gewoon onrustig? Maak dan gebruik van de terug-spreekfunctie om rustgevende woorden te zeggen of speel één van de 3 verschillende slaapliedjes af.

Voor- en nadelen Grand Elite 3 Connect

Bij de Luvion Grand Elite 3 Connect worden altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een camera met een monitor zodat je de baby overal kunt bekijken. Er worden daarnaast ook 2 adapters meegeleverd waarvan eentje dient voor de monitor en de ander voor de camera.

Je ontvangt ook nog een aantal spullen voor de montage van de camera. Hierbij kun je denken aan een schroef, een plug en 2 snoerbinders. Verder wordt er nog een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening en de installatie

Stel je kleine op een afstand gerust met de terug-spreekfunctie
De camera is zowel horizontaal als verticaal te draaien
Je houdt je kindje zonder internet in de gaten dankzij LLHR techniek
Korte video’s zijn alleen op te nemen via de app

2. Alecto DIVM-550

De Alecto DIVM-550 is geen normale babyfoon maar eentje die is voorzien van een camera, een app en wifi. Je legt je kindje hierdoor met een gerust hart in bed en kunt daarna extra genieten van de tijd voor jezelf.

Of je nu lekker op de bank ligt of nog even een drankje doet bij de buren, dat maakt niet uit. Je kunt via de app namelijk altijd een kijkje nemen hoe het met de baby gaat. Dit is ook de beste manier om te weten te komen of het echt goed gaat met je kindje.

De Alecto DIVM-550 laat de ouders profiteren van de allernieuwste innovatieve ontwikkelingen. Zo heeft deze wifi babyfoon een wereldwijd bereik en werkt het apparaat op wifi. Bovendien is deze wifi verbinding beveiligd met een wachtwoord waardoor je zeker weet dat jij de enigste bent die mee kan kijken.

Wanneer je kindje gaat bewegen of geluid maakt dan kun je via de app een melding ontvangen, indien je dit hebt ingesteld. Deze melding ontvang je via de app, waar je ook zelf je voorkeuren kunt doorgeven. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om geen meldingen te ontvangen.

Voor- en nadelen DIVM-550 HD Wifi babyfoon

Je ontvangt naast de HD Wifi babyfoon altijd een aantal items die standaard worden meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening en de installatie. Tot slot worden er nog 2 adapters meegeleverd die de monitor en camera voorzien van stroom.

Laat je kindje luisteren naar rustgevende slaapliedjes
Je kunt terug praten naar je kleine in de andere kamer
Je ontvangt een melding wanneer de batterij bijna leeg is
Dit model is niet uitbreidbaar met andere babyfoons

3. Motorola MBP-944

Als je op zoek bent naar een wifi babyfoon die zowel voor de baby als voor de ouders geruststellend is, dan is de Motorola MBP-944 CONNECT HALO een geschikt product voor jou. Zo kun je onder andere via de camera terug praten naar je baby om deze gerust te stellen met kalmerende woordjes. Kies er daarnaast ook voor om een van de verschillende slaapliedjes af te spelen.

Je monteert de Motorola MBP-944 CONNECT HALO eenvoudig op de baby box en kun je de kleine dag en nacht in de gaten houden. De beelden bekijk je live via de monitor of via de handige app voor je smartphone of tablet.

Handig wanneer je kleine ligt te slapen en je bij de buren aan het BBQ’en bent. Valt de baby lastig in slaap? Maak dan gebruik van de lichtshows die dit model kan produceren. Deze lichtshows zorgen voor een rustgevend gevoel bij de baby.

Voor- en nadelen MBP-944 CONNECT HALO

Je ontvangt niet alleen de Motorola MBP-944 CONNECT HALO maar er worden ook een aantal items bijgeleverd. Hierbij kun je denken aan de HALO camera die je gemakkelijk kunt monteren op de baby box.

Daarnaast ontvang je de monitor waarop je de kleine dag en nacht kunt bekijken. Er wordt natuurlijk een handleiding meegeleverd die je zal uitleggen hoe het apparaat geïnstalleerd en bedient moet worden. Verder ontvang je alleen nog 2 adapters die je nodig hebt om de camera en de monitor aan te sluiten op de netstroom.

Speel slaapliedjes af via de camera
Praat terug tegen je baby met het twee-wegs communicatiesysteem
Via de app ontvang je meldingen wanneer er activiteit plaatsvind
Net uit te breiden met andere wifi babyfoons

4. Motorola MBP-855

Met de Motorola MBP-855 CONNECT houdt je de kleine dag en nacht in de gaten via de 5.0 inch monitor of de handige app. Zo is dit model voorzien van een draadloze internetcamera die je met ieder draadloos netwerk kunt verbinden.

Vervolgens ontvang je de beelden direct op je smartphone door gebruik te maken van de app. Met deze app kun je onder andere de camera besturen. Bovendien kun je de Motorola MBP-855 CONNECT alleen gebruiken als wifi babyfoon.

De Motorola MBP-855 CONNECT beschikt daarnaast nog eens over vele handige functionaliteiten. Hierbij kun je denken aan een roteer-, kantel- en zoomfunctie voor de camera. Dit houdt in dat je op een afstand de camera kunt draaien, kantelen en inzoomen.

Is het te donker in de kamer van de baby? Maak je geen zorgen, want dankzij de infrarood nachtzicht functie verlies je de kleine geen seconde uit het oog. Tot slot ontvang je via de app ook een aantal meldingen, dit zijn onder andere bewegings-, geluids- en temperatuurmeldingen. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de toestand van je baby.

Voor- en nadelen MBP-855 CONNECT Wifi babyfoon

Er worden bij de Motorola MBP-855 CONNECT standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een camera die je kunt monteren in de babykamer. De ouderunit, of terwijl de monitor, wordt ook altijd standaard meegeleverd bij deze uitvoering.

De tripod die je ontvangt geeft je de mogelijkheid om de camera stabiel te plaatsen. Daarnaast worden er nog 2 accu’s inclusief 2 adapters meegeleverd. Zeker niet te vergeten is de handleiding.

Gebruiksvriendelijke interface dankzij de handige app
Alle benodigdheden worden standaard meegeleverd
Ontvang geluids-, bewegings-, en temperatuurmeldingen
De monitor is niet voorzien van een touchscreen beeldscherm

5. iBaby M7

De iBaby M7 is ondanks zijn compacte en verfijnde design voorzien van vele handige functionaliteiten. Het apparaat zorgt namelijk voor veiligheid in de babykamer doordat je altijd mee kunt kijken. Natuurlijk kun je naast het kijken ook alleen meeluisteren.

Je hoort dan bijvoorbeeld of ze moeten huilen of dat hun luier weer eens vol zit. Hiervoor kun je ook gebruik maken van de app die je meldingen stuurt wanneer de baby beweegt of huilt.

De iBaby M7 is daarnaast voorzien van een 1080P Full HD camera waarmee je de baby dag en nacht in de gaten kunt houden. Naast deze camera beschikt dit model ook over temperatuur- , luchtvochtigheid- en bewegingssensoren.

Kortom, dit model is zeer compleet en uniek wanneer je deze vergelijkt met andere modellen. Wat het apparaat echt zo uniek maakt is dat hij kan ruiken wanneer je kindje een volle luier heeft. Hiervan krijg je dan direct een melding via de app zodat je direct kunt handelen.

Voor- en nadelen iBaby M7 Wifi babyfoon

Naast de iBaby M7 worden er standaard een aantal accessoires meegeleverd. Denk hierbij aan de babyfoon met camera die het mogelijk maakt om je baby dag en nacht in de gaten te houden.

Daarnaast ontvang je de monitor base waarop je een eventuele monitor kunt plaatsen. De adapter die wordt meegeleverd heb je nodig om de wifi babyfoon aan te sluiten op het netstroom. Verder ontvang je nog een handleiding die je helpt bij de installatie en de bediening van het apparaat.

Bekijk de beelden in een hoge Full HD beeldkwaliteit
Ontvang handige meldingen via de app voor je smartphone
Voorzien van een compact en een verfijnd design
Er wordt geen display meegeleverd bij dit model

Laatst geüpdatet