WiFi beveiligingscamera in 2022? De beste bewakingscamera met WiFi  in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Aan het zoeken naar een geschikte WiFi beveiligingscamera? Dan ben je hier op het goede adres terecht gekomen. Als je tegenwoordig op zoek bent naar een bewakingscamera met WiFi dan zul je al snel merken dat een goede keus maken lastig wordt, er zijn immers zoveel verschillende soorten.

Om het eenvoudiger te maken hebben we een top 5 WiFi beveiligingscamera bij elkaar gezet, hierbij zitten handige reviews met voor- en nadelen. Lees deze goed door om een weloverwogen keus te maken. 

1. Google Nest Cam Outdoor Duo Pack

Ga voortaan met een gerust hart de deur uit met de Google Nest Cam Outdoor. Deze wifi beveiligingscamera houdt namelijk dag en nacht de wacht over je huis en is daarnaast voorzien van vele handige functies. Zo moet dit model worden aangesloten op een buiten stopcontact, geen last meer van lege batterijen dus.

Daarnaast wordt er ook een melding gestuurd naar je telefoon wanneer er activiteit wordt gedetecteerd rondom je huis. Hier kun je heel eenvoudig gebruik van maken door de Nest-app te downloaden en je smartphone te koppelen via wifi.

Naast dat de Google Nest Cam Outdoor activiteit detecteert, wordt er ook nog onderscheid gemaakt in wat voor activiteiten er plaats vinden. Zo ziet dit model het verschil tussen voorwerpen en mensen, waardoor je pas een melding krijgt wanneer er een persoon rondom jou huis aan het snuffelen is.

Alle kabels en aansluitingen zijn weerbestendig, dus geen last meer van kortsluiting bij slecht weer. Bovendien beschikt deze uitvoering over een beeldsensor, een glazen kwaliteitslens en 8x digitale zoom. Hierdoor worden de kleinste details duidelijk in beeld gebracht en kun je deze bekijken in Full HD.

Voor- en nadelen Nest Cam Outdoor

Er worden naast de Google Nest Cam Outdoor altijd een aantal items meegeleverd. Hierbij kun je denken aan een handleiding die je helpt bij de montage en de installatie van deze uitvoering.

Voor de montage heb je natuurlijk wel de stroomadapter en de netsnoer nodig. Gelukkig worden deze altijd standaard meegeleverd waardoor je na ontvangst direct aan de slag kunt gaan met het bevestigen van de wifi beveiligingscamera’s.

Krijg een melding op je smartphone bij activiteit
Ziet het verschil tussen personen en voorwerpen
Bekijk de beelden terug in scherpe Full HD kwaliteit
Dit model ondersteunt geen Power over Ethernet

2. Cleverdog Smart Wi-Fi security camera

De Cleverdog Smart Wi-Fi security camera is een veelzijdig apparaat die je kunt gebruiken als wifi beveiligingscamera, maar ook als communicatiemiddel of babyfoon. Koppel dit model via wifi aan je smartphone zodat je direct de live beelden kunt bekijken.

Daarnaast kun je de Smart wifi ook gebruiken als communicatiemiddel omdat er een microfoon is ingebouwd. Hierdoor is het apparaat ook zeer geschikt als babyfoon doordat je niet alleen beelden, maar ook geluid op kunt nemen.

Bekijk de beelden van de Cleverdog Smart Wi-Fi security camera eenvoudig terug vanaf je smartphone. Hiervoor hoef je alleen de Clever Dog of de Dolby app te downloaden. Je kunt in deze app ook video-opnames opslaan en delen.

De wifi beveiligingscamera kan zelf ook videobeelden opslaan, hiervoor hoef je namelijk alleen een Micro SD-kaart te plaatsen. Je bekijkt de beelden op ieder moment van de dag vanaf iedere locatie. Zelfs ‘s nachts worden de beelden duidelijk opgenomen dankzij de nachtvisie van de Cleverdog Smart Wi-Fi security camera.

Voor- en nadelen Smart Wi-Fi security camera

Er worden bij de Cleverdog Smart Wi-Fi security camera standaard een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je helpt bij de montage en de installatie van de wifi beveiligingscamera.

Het netsnoer wordt ook standaard meegeleverd en heb je nodig om het apparaat aan te sluiten. Verder ontvang je nog de benodigde bevestigingsmaterialen. Namelijk een aantal schroeven en moeren voor de muurbevestiging.

Neemt beelden op in Full HD 30 fps kwaliteit
Bekijk de beelden terug via de Clever Dog app
Dankzij de nachtvisie kun je de nacht ook opnemen
Er wordt geen plafondbevestiging meegeleverd

3. SecuFirst CAM214 Draadloze IP camera

Met de SecuFirst CAM214 Draadloze IP camera kun je dag en nacht in de gaten houden wat er in en rondom jouw huis gebeurt. Zo kun je de beelden live bekijken vanaf je smartphone via de SecuFirst-app. De beelden worden daarnaast ook nog eens opgenomen in een hoogwaardige 1080P Full HD kwaliteit.

In de app kun je de beelden terugkijken wanneer je wilt en is het ook mogelijk om fragmenten op te slaan en te delen. Je kunt er ook voor kiezen om een Micro SD kaart toe te voegen zodat de SecuFirst CAM214 ook zelf beelden op kan slaan.

Naast dat je via de de SecuFirst CAM214 Draadloze IP camera live beelden kunt bekijken wordt er ook geluid opgenomen. Dit komt doordat deze uitvoering is voorzien van een ingebouwde microfoon, waardoor je kunt horen wat er gezegd wordt door ongewenste bezoekers.

Dankzij de 12 infrarode LED’s kun je ook gerust beelden opnemen in het donker. Het nachtzicht heeft een maximaal bereik van 14 meter waardoor je ook in het donker alles in de gaten kunt houden. Verder is dit model 270° draaibaar en tot maximaal 90° kantelbaar. Hierdoor kun je zelf bepalen op welke positie de camera gericht staat.

Voor- en nadelen CAM214 Draadloze IP camera

Je ontvangt niet alleen de SecuFirst CAM214 maar er worden ook een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je de antenne voor de camera zodat deze in verbinding staat met het wifi netwerk. Voor het aansluiten worden er ook nog een aantal kabels en koppelblokjes meegeleverd.

Hierbij kun je denken aan een stroom adapter, een UTP kabel en een UTP koppelblokje. Je ontvangt daarnaast ook nog 2 raambeveiliging stickers. Voor de montage wordt de montagesteun en schroeven inclusief pluggen standaard meegeleverd. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je helpt bij de montage en de installatie van deze wifi beveiligingscamera.

Nachtzicht met een maximale afstand tot 14 meter
Beelden worden in 1080P Full HD kwaliteit opgenomen
Bekijk de beelden waar en wanneer je wilt via de handige app
Niet voorzien van een bewegingssensor

4. Google Nest Cam Outdoor

Maak je geen zorgen meer wanneer je de deur uit gaat met de Google Nest Cam Outdoor. Deze uitvoering houdt namelijk ten alle tijden de activiteit rondom je huis in de gaten, zodat je met een gerust hart de deur uit kunt gaan. Maak je ook geen zorgen meer over een lege batterij, want je sluit dit model heel gemakkelijk aan op een buiten stopcontact.

Verbindt deze wifi beveiligingscamera met de Nest-app die je kunt downloaden op je smartphone. Zo ontvang je een melding wanneer er activiteit wordt gedetecteerd rondom je huis. Op de app kun je dan direct zien of er iemand voor je deur staat.

De kabels en aansluitingen van de Google Nest Cam Outdoor zijn tevens ook weerbestendig, waardoor dit model zeer geschikt is voor buiten. Dankzij de beeldsensor, de 8x digitale zoom en de glazen kwaliteits-lens worden de kleinste details duidelijk zichtbaar.

Je kunt de beelden hierdoor ook inzoomen zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Bovendien maakt de Google Nest Cam Outdoor ook nog eens onderscheid tussen voorwerpen en personen. Hierdoor krijg je dus alleen meldingen die er echt toe doen.

Voor- en nadelen Nest Cam Outdoor

Je ontvangt naast de Google Nest Cam Outdoor altijd een aantal spullen waaronder een handleiding. Deze handleiding helpt je namelijk met de montage en de installatie van het apparaat. Daarnaast wordt er nog een AC adapter meegeleverd inclusief AC kabels. Deze heb je namelijk nodig om de wifi beveiligingscamera aan te sluiten op de netstroom.

Bekijk de beelden terug via je smartphone
Maakt onderscheid tussen voorwerpen en personen
Voorzien van een handige bewegingssensor
Power over Ethernet wordt niet ondersteund

 

5. EZVIZ Husky Air

De EZVIZ Husky Air is een zeer geschikt product voor mensen die hun huis beter willen beveiligen. Zo is dit model voorzien van wifi waardoor je altijd en overal de beelden kunt bekijken vanaf je smartphone. Hierdoor kun je altijd met een gerust gevoel de deur uit zonder dat je bang hoeft te zijn dat er een indringer langskomt.

Niet alleen kun je in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt, maar ook kun je ongewenste indringers wegjagen. Dit komt doordat dit model beschikt over een flitslamp en een sirene waar indringers door worden afgeschrikt.

Daarnaast is de EZVIZ Husky Air ook voorzien van twee wifi antennes waardoor het apparaat altijd een optimaal wifi bereik hebt. Hierdoor zal dit model nooit uitvallen door een slechte verbinding.

Dankzij de dubbele antennes kun je ook gebruik maken van tweewegs-audio waardoor je de geluiden in detail kunt horen. Zelfs in de nacht neemt deze wifi beveiligingscamera beelden in een hoge kwaliteit op zodat je ook in het donker kunt zien wie er voor de deur staat.

Voor- en nadelen Husky Air

Er worden altijd een aantal items meegeleverd bij de EZVIZ Husky Air. Hierbij kun je denken aan een handleiding die je helpt met de montage en de installatie van deze wifi beveiligingscamera.

Voor de montage ontvang je onder andere een schroeven-set maar ook het montage-sjabloon. Verder wordt de stroomadapter natuurlijk ook standaard meegeleverd.

Zowel te plaatsen op een muur als aan een plafond
Bekijk de beelden in hoge kwaliteit op je smartphone
Dankzij dubbele antennes altijd een stabiel wifi bereik
Koppelen met het wifi netwerk kan ooit even duren

Laatst geüpdatet