Witte TV kopen in 2022? De beste witte televisies in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Een witte TV kopen? Leuke smaak! Je kunt vandaag de dag een witte televisie van Samsung krijgen. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we alvast een top 4 witte televisies samengesteld. Lees de reviews door en pak de beste prijs!

1. Samsung QE55LS01R The Serif Wit

De Samsung QE55LS01R The Serif Wit is een ware toevoeging in iedere huiskamer dankzij het stijlvolle design. Niet gek, want deze Samsung witte tv is ontworpen door 2 bekende designers.

Mede hierdoor gebruik je de televisie als multifunctioneel meubelstuk door bijvoorbeeld het plaatsen van een aantal boeken op de platte bovenkant.

Met de NFC functie kun je heel gemakkelijk verbinding maken met je smartphone, hiervoor hoef je namelijk alleen je telefoon te plaatsen op de bovenkant van de televisie. Hiermee schakel je ook gelijk de Ambient Mode in. Zo wordt er op stand-by mode kunst, foto’s of handige informatie getoond op het grote scherm.

De Samsung QE55LS01R is voorzien van een prachtig QLED scherm die heldere en kleurrijke beelden produceert. Je geniet hierdoor optimaal van je favoriete films en series die je eenvoudig vanuit je iTunes bibliotheek kunt streamen.

Dit doe je namelijk heel eenvoudig dankzij de geïntegreerde Apple TV. Stream je liever foto’s of video’s vanaf je Apple apparaat? Geen probleem, want via AirPlay 2 stream je de beelden vanaf je iPhone, iPad of Mac moeiteloos door naar het grote scherm van de Samsung QE55LS01R.

Voor- en nadelen QE55LS01R

Er worden bij de Samsung QE55LS01R The Serif altijd een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je helpt met de installatie. De speciale One Remote afstandsbediening wordt inclusief batterijen geleverd.

Je ontvangt daarnaast ook de pootjes die het mogelijk maken om de tv te plaatsen waar je wilt. De broodnodige stroomkabel wordt ook altijd standaard meegeleverd en dankzij het kabelmanagement kun je alles netjes wegwerken.

Dankzij het verfijnde design gaat hij naadloos op in het interieur
Op stand-by mode wordt er kunst of foto’s getoond
Geniet van pure kleuren en een hoge helderheid
Niet geschikt voor muurbevestiging

2. Samsung QE49LS01R The Serif Wit

De Samsung QE49LS01R The Serif Wit is ontworpen door 2 bekende designers en is logischerwijs voorzien van een prachtig design. Deze televisie is namelijk zo ontworpen dat hij naadloos opgaat in het interieur waardoor het een ware toevoeging is in iedere woonkamer.

Plaats gerust een aantal objecten zoals boeken op de platte kant van dit model, je tovert het apparaat hiermee om tot een multifunctioneel meubelstuk. Het QLED scherm zorgt daarnaast voor pure kleuren en een hoge helderheid, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete films en series.

Daarnaast is de Samsung QE49LS01R ook eenvoudig te gebruiken met Apple apparaten dankzij de ingebouwde Apple TV. Zo stream je films en series moeiteloos vanuit je iTunes bibliotheek. Daarnaast heb je toegang tot AirPlay 2, waarmee je beelden vanaf je iPhone of iPad naar de televisie streamt.

Een andere manier voor het streamen van beelden is de NFC functie. Hiervoor hoef je alleen een smartphone op de bovenkant van de QE49LS01R te plaatsen. Op deze manier schakel je ook gelijk de Ambient mode in, zodat je op stand-by mode geen last hebt van een zwart scherm.

Voor- en nadelen QE49LS01R

Naast de Samsung QE49LS01R The Serif Wit ontvang je altijd een aantal accessoires. Zo wordt er standaard een One Remote afstandsbediening inclusief batterijen meegeleverd. Je ontvangt daarnaast een stroomkabel die je dankzij het kabelmanagement netjes weg kunt werken.

Er worden ook 2 pootjes meegeleverd die het mogelijk maken om de witte tv te plaatsen waar je wilt. Tot slot ontvang je nog een handleiding die je uitleg geeft over de installatie en de bediening.

De tv is ontworpen als multifunctioneel meubelstuk
Nooit meer last van een zwart scherm dankzij de Ambient Mode
Er worden natuurgetrouwe kleuren geproduceerd
Met het 8 bit paneel haal je niet alles uit de HDR beelden

3. Samsung UE50RU7410

Deze 50 inch grote Samsung UE50RU7410 is een prachtige 4K televisie die je ogen verstelt zullen doen staan. In combinatie met de HDR technologie worden er scherpe en kleurrijke beelden geproduceerd. Je geniet hierdoor nog intenser van je favoriete films en series.

Nog makkelijker is dat de Smart functie je de mogelijkheid geeft om apps te downloaden zoals Netflix. Bekijk je films liever vanuit je iTunes bibliotheek? Dat kan, want dankzij de Apple TV integratie stream je beelden moeiteloos vanaf alle Apple apparaten.

Met de meegeleverde Premium One Remote schakel je pijlsnel tussen aangesloten apparaten en live televisie, irriteren aan een slome interface is dus niet meer aan de orde.

Bovendien bedien je de aangesloten apparaten, zoals een blu-ray speler ook met deze handige afstandsbediening. Verder is het goed om te weten dat de ingebouwde mediaspeler televisie programma’s kan op nemen. Deze bekijk je vervolgens op ieder gewenst moment terug.

Voor- en nadelen UE50RU7410

Niet alleen ontvang je de Samsung UE50RU7410 maar er worden ook een aantal accessoires bijgeleverd. Denk hierbij aan een stroomkabel. Er worden daarnaast ook 2 voetstukken meegeleverd voor het plaatsen van de tv. Verder ontvang je natuurlijk nog een handleiding die je helpt met de installatie.

De One Remote gebruik je voor al je apparaten
Geniet van extra kleurrijke beelden
In de Smart Hub worden apps overzichtelijk bij elkaar gebracht
Niet geschikt voor het spelen van games

4. Samsung UE43RU7410

Geniet van gedetailleerde en heldere 4K beelden met de Samsung UE43RU7410. In combinatie met de HDR10+ technologie worden series en films in natuurgetrouwe kleuren weergegeven. Verbindt de tv met internet en krijg toegang tot de Smart Hub.

Hier kun je apps downloaden zoals Netflix en YouTube. Vervolgens geniet je optimaal van je favoriete films en series die in een hoogwaardige beeldkwaliteit worden geproduceerd.

De Samsung UE43RU7410 is daarnaast ook voorzien van een ingebouwde Apple TV. Met deze integratie bekijk je alle films en series vanuit je iTunes bibliotheek. Of kies ervoor om draadloos vanaf je iPhone, iPad of Mac te streamen via AirPlay 2.

De meegeleverde Premium One Remote zorgt ervoor dat je gemakkelijk schakelt tussen alle opties. Bovendien is deze afstandsbediening programmeerbaar, zodat je hem kunt gebruiken voor alle aangesloten apparaten.

Voor- en nadelen UE43RU7410

Ook bij de Samsung UE43RU7410 worden er standaard een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je de stroomkabel en 2 losse voetjes, waarmee je de tv kunt plaatsen op iedere gewenste plek. Verder ontvang je nog een handleiding met uitleg over de installatie van de Samsung UE43RU7410.

Gebruik de One Remote voor alle aangesloten apparaten
De Dynamic Crystal Color techniek zorgt voor scherpe kleuren
Apps, live tv en internet worden overzichtelijk bij elkaar gebracht
Niet voorzien van een hoofdtelefoon aansluiting

Laatst geüpdatet