Yamaha soundbar kopen in 2022? De beste Yamaha soundbar in een TOP 5 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Wil je een goede Yamaha soundbar kopen? Dan is het goed dat je hier eerst terecht bent gekomen. Tegenwoordig heb je namelijk een groot aanbod aan Yamaha soundbars, hierdoor kan het nog wel eens knap lastig worden om de beste Yamaha soundbar te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Om het wat gemakkelijker te maken voor je hebben we een top 5 Yamaha soundbar opgesteld, hier staan de beste producten uit de collectie met handige reviews en voor- en nadelen.

1. Yamaha ATS4080 + MusicCast 50

Met de Yamaha ATS4080 + MusicCast 50 is het mogelijk om zowel een multiroom als een home cinema setting toe te passen. Bij dit model wordt namelijk standaard een wifi speaker, subwoofer en soundbar meegeleverd. De wifi speaker kun je achter je luisterpositie plaatsen om zo surround sound te creëren, hierdoor verander je de woonkamer eenvoudig in een kleine bioscoop.

Het is ook een optie om de speaker in een andere kamer te plaatsen zodat je gebruik kunt maken van multiroom. Met deze functie kun je door het gehele huis muziek afspelen.

Een ander groot voordeel is dat je op je smartphone een app kunt downloaden waarmee je al deze apparaten kunt bedienen. De speakers kun je eenvoudig met elkaar verbinden met dank aan de ingebouwde MultiCast. Gelukt? Je kunt optimaal genieten van je favoriete film of serie.

De subwoofer is van zeer goede kwaliteit zodat de lage tonen een stuk beter hoorbaar zijn en de bas een intens gevoel geeft. Daarnaast heb je nog de Clear Voice functie die ervoor zorgt dat dialogen in een film duidelijk hoorbaar zijn, ook als je het volume erg laag hebt staan.

Voor- en nadelen Yamaha ATS4080 + MusicCast 50

Bij de Yamaha ATS4080 + MusicCast 50 ontvang je standaard een netsnoer, een afstandsbediening en al het benodigde installatiemateriaal. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit handige product.

De soundbar en wifi speaker zijn toe te voegen in het multiroom systeem
Creëer een home cinema of een multiroom setting met deze bar
De subwoofer biedt genoeg mogelijkheden voor een duidelijke bas
Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd, deze moet je zelf aanschaffen

2. Yamaha YAS-108

De Yamaha YAS-108 verandert tv kijken in een meer levendigere en realistische ervaring dan voorheen. Met dank aan de clear voice technologie komen dialogen in een film beter en duidelijker naar voren zodat je alles goed kunt verstaan, ook bij een laag volume.

Bij dit model wordt in tegenstelling tot andere soundbars geen externe subwoofer meegeleverd, deze zit namelijk verwerkt in YAS-108. Hierdoor heb je alleen de bar nodig om te genieten van prachtig geluid en past die in vrijwel ieder interieur.

Door middel van een optische kabel koppel je gemakkelijk met je televisie zodat je deze ook met de afstandsbediening kunt bedienen. Heb je geen zin meer op tv te kijken, maar wil je lekker genieten van muziek? Verbind dan je smartphone of tablet via bluetooth zodat je oneindig muziek kunt streamen vanaf de bank.

Voor- en nadelen Yamaha YAS-108

Bij de Yamaha YAS-108 ontvang je standaard de bijbehorende handleiding waarin alles over het gebruik en de installatie van dit product duidelijk staat uitgelegd, waardoor je dit allemaal gemakkelijk zelf kunt doen.

Je kunt de bar aan sluiten met een HDMI kabel of een optische kabel
Dit model beschikt over een ingebouwde subwoofer voor een stevige bas
Dankzij de clear voice technologie zijn dialogen duidelijk verstaanbaar
Er wordt helaas geen HDMI of optische kabel meegeleverd

3. Yamaha YAS-209

De Yamaha YAS-209 is een ideaal product voor degenen die de geluidskwaliteit van de televisie aanzienlijk willen verbeteren. Deze bar beschikt standaard over een ingebouwde subwoofer, daarbij wordt er ook nog een externe subwoofer meegeleverd. Hierdoor heb je een enorm goede bas en zijn lage tonen uitermate goed hoorbaar.

Op het moment dat je een film of serie aan het kijken bent krijg je het gevoel dat je er daadwerkelijk in zit. Ook fijn is de Clear Voice functie welke dialogen in een film erg goed hoorbaar maken, zelfs als het volume erg laag staat.

Een ander opvallend pluspunt is de verbinding via bluetooth of wifi met smartphones of tablets. Zo stream je oneindig muziek als je even lekker op de bank ligt. Door de bar en tv via een HDMI kabel te verbinden ga je direct aan de slag met je nieuwe aankoop. Omdat dit model zo compact mogelijk is ontworpen kun je deze aan de muur hangen of op een tv meubel plaatsen

Voor- en nadelen Yamaha YAS-209

Bij de Yamaha YAS-209 ontvang je standaard een stroomkabel zodat je de bar en subwoofer direct kunt aansluiten. Tot slot natuurlijk niet onbelangrijk de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functies en specificaties van dit prachtige product.

Standaard ingebouwde subwoofer in de bar voor extra bas
Koppel gemakkelijk externe wifi speakers of je smartphone met de bar
Het prachtige geluid van dit model vult de gehele kamer op
Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd

4. Yamaha YAS-207

Met de Yamaha YAS-207 in huis wordt het kijken naar films en series een stuk leuker, dankzij het ruimtelijke geluid wordt je volledig in de film gezogen. Je hebt 2 verschillende functies voor het geluid, de stereo of de virtual sound optie.

De virtual sound optie is voor een extra realistische ervaring waarbij het geluid niet alleen van voren komt, maar ook van de zijkanten zodat de geluidservaring sterk verbeterd wordt. De stereo optie is de ‘normale’ optie waarbij het geluid alleen van voren komt.

Een ander handige functionaliteit is de bluetooth functie, zodat je jouw smartphone, tablet of laptop via bluetooth met de bar te verbinden. Waardoor je de hele dag door muziek in huis streamt, wat erg prettig kan zijn als je een dagje aan het rommelen bent of poetsen bent.

Je kunt muziek streamen vanaf verschillende streamingsdiensten zoals bijvoorbeeld Spotify of Deezer. Bij dit model wordt standaard een externe subwoofer meegeleverd zodat de lage tonen goed hoorbaar zijn, hierdoor klinken bepaalde geluiden een stuk beter en intenser.

Voor- en nadelen Yamaha YAS-207

Bij de Yamaha YAS-207 ontvang je standaard een stroomkabel, optische kabel en een afstandsbediening zodat je gemakkelijk vanaf de bank het volume kan aanpassen en andere dingen kunt instellen. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functies van dit prachtige ontworpen model.

Het is mogelijk om een optische kabel of een HDMI kabel te gebruiken
Je bedient de bar eenvoudig met de meegeleverde afstandbediening
Dankzij de subwoofer geniet je van beter hoorbare lage tonen
Je kunt dit model niet via bluetooth met de tv verbinden

5. Yamaha YAS-306

Met de Yamaha YAS-306 haal je in één keer alle benodigdheden voor een virtual surround sound systeem in huis. Met dank aan de Air Surround Xtreme technologie worden alle geluiden in verschillende richtingen gestuurd, waardoor jouw geluidservaring erg realistisch wordt. Je hebt allerlei verschillende mogelijkheden om de juiste instellingen te vinden die het beste bij jouw woonkamer passen.

Je hebt niet alleen de mogelijkheid om optimaal te genieten van jouw favoriete films en series, maar je kunt ook muziek streamen vanaf je smartphone of tablet. Dit doe je door heel eenvoudig je smartphone te verbinden met de bar via bluetooth, wifi of AirPlay. Hierbij worden bepaalde streamingsdiensten ondersteunt zoals Sportify en Deezer.

Het is niet alleen mogelijk om muziek te streamen, maar deze bar beschikt ook nog over een internetradio waarbij je keuze hebt uit duizenden verschillende radiozenders. Een ander voordeel zijn de 2 ingebouwde subwoofers waardoor je geen externe subwoofer meer nodig hebt.

Voor- en nadelen Yamaha YAS-306

Bij de Yamaha YAS-306 wordt standaard een afstandbediening, muurbevestiging en een stroom- en optische kabel meegeleverd. Tot slot natuurlijk niet geheel onbelangrijk de handleiding waarin alles over dit product duidelijk staat uitgelegd om verwarring bij de installatie te voorkomen.

Mogelijk om de soundbar toe te voegen aan een multiroom systeem
Je kunt via wifi en bluetooth je smartphone verbinden
Dankzij de ingebouwde subwoofers heb je geen externe meer nodig
Het is niet mogelijk om met een HDMI kabel aan te sluiten op de tv

Laatst geüpdatet