Bespaar op Internet & TV met deze tips

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

Begin met besparen op je Internet & TV abonnement

Is het wel eens voorgekomen dat jij voor je internet en tv meer dan honderd euro per maand hebt betaald? Dit is maandelijks erg veel geld, wist jij dat je toch wel wat kan besparen op de kosten voor internet en tv in je woning. Met de volgende tips kun je makkelijk en eenvoudig geld besparen op je abonnement, niemand wil immers teveel betalen, zeker niet met de stijgende prijzen van internet en tv.

[toc]

bespaar op internet en tv

1. Combinatievoordeel

Bij de aanbieders van tv en internet is het zo dat je korting ontvangt wanneer je meer diensten of producten aanschaft van diezelfde aanbieder, dit wordt ook wel combinatievoordeel genoemd. Het is niet zo dat je onnodige zaken hoeft aan te schaffen, vaak heb je deze toch nodig.

Er zijn op de markt enorm veel aanbieders die combinatievoordeel aanbieden, voor ieder is er wat wils. Over het algemeen is het zo dat je honderden euro’s per jaar bespaart wanneer je hiervan gebruik maakt.

Sommige aanbieders werken samen met derde partijen die eigenlijk niets van doen hebben met je internet en tv, wanneer je voor deze deals kiest maak je ook automatisch gebruik van het zogeheten combinatievoordeel. 

2. De keuze van de internetsnelheid

De meeste aanbieders in Nederland bieden verschillende internet en tv pakketten aan met verschillende snelheden. Vaak zijn er drie verschillende internetsnelheden waar je uit kan kiezen. Ben jij iemand die veel games speelt en graag gebruikt maakt van snel internet kun je kiezen voor een snelheid van 1000 MB/s, zowel upload als downloadsnelheid. Ben jij maar in je eentje en zit je af en toe op Facebook dan kun je weg komen met een snelheid van 200 MB/s.

Hoe sneller je internetsnelheid is, hoe duurder het wordt. De meeste mensen hebben al genoeg aan een snelheid van 100 tot 200 MB/s. Ben wel goed op de hoogte van het feit dat niet ieder huishouden in Nederland de snelste internetsnelheid kan ontvangen. Een groot deel van de mensen betaalt voor een internetsnelheid die ze niet kunnen ontvangen omdat ze simpelweg te ver van de centrale wonen. Internet vergelijken met de postcode check is om deze reden dan ook erg belangrijk!

Een flinke besparing wanneer je erachter komt dat je betaalt voor een snelheid die je niet kunt ontvangen, de aanbieders zijn immers niet verplicht om dit te melden, als consument dien je dit te weten.

3. Kies geen extra zenders op de televisie

Vaak is het zo bij de keuze voor een internet en tv abonnement dat je komt te kampen met een zeer breed scala aan tv zenders, ook is er vaak de mogelijkheid om YouTube te gebruiken via de televisie. Tegenwoordig kijken niet meer heel veel mensen naar de televisie en hebben dus geen enkele behoefte aan het hele assortiment van zenders, hier betaal je natuurlijk wel extra voor. Bovendien krijg je al een enorm zenderpakket waardoor je eigenlijk geen extra nodig hebt.

Denk ook aan dure streamings diensten als Netflix of HBO. Heb je deze diensten echt nodig en haal je niet genoeg voldoening uit je tv zenders? Bespaar dan zo snel mogelijk, je betaalt hier maandelijks erg veel voor. Het is wel zo dat je veel korting ontvangt wanneer je een completer internet en tv pakket afneemt. Denk ook aan het feit dat de doorgiftevergoedingen zijn verhoogd.

4. Vergelijk alle internet en tv aanbieders

Wil je zoveel mogelijk geld besparen op je internet en tv abonnement dan is het verstandig om ieder jaar je tv en internet abonnement te vergelijken. Wanneer je kiest voor een nieuw internet en tv abonnement maak je in veel gevallen gebruik van welkomstkortingen en cadeautjes die hoog in waarde kunnen oplopen en jouw flinke voordelen bieden. Op deze site is het erg gemakkelijk om alle aanbieders van internet en tv pakketten te vergelijken, ga nu voor het laagste persoonlijke maandtarief op jouw locatie.

besparen internet en televisie
internet en tv besparen

Handige & leuke Video’s

Ontdek een wereld aan content met een tv box

Als je op zoek bent naar manieren om meer entertainment in huis te halen, is een tv box een uitstekende keuze. Met deze handige gadget kun je een wereld aan content ontdekken, van films en tv-series tot muziek en games. Een tv box biedt een scala aan...

Hoe snel is jouw internet?

Hoe snel is jouw internet?

Met alles dat tegenwoordig via internet gaat is het wel zo makkelijk om snel internet te hebben. Er is niks zo vervelend als het moment dat je een video wilt laden maar je internet werkt niet mee. Is jouw internet laatste tijd steeds langzamer dan kun je een...

Het beste internet voor het streamen van spellen

Het beste internet voor het streamen van spellen

Online gamen is immens populair in Nederland. Het geeft dan ook de mogelijkheid om interessante spellen te spelen vanuit huis, al dan niet met vrienden en is bekend bij jong en oud. Voor het overgrote deel van deze spellen heb je wel een stabiele en snelle...

Hoe weet je of jouw Smart TV is gehackt?

Hoe weet je of jouw Smart TV is gehackt?

Smart TV's zijn tegenwoordig erg populair. Veel mensen hebben er één in huis gehaald om voorzien te zijn van handige functies. Helaas blijkt dat deze soort televisies ook eenvoudig gehackt kunnen worden. Onder andere kan de schermvergrendeling worden aangezet als de...