Bespaar op Internet & TV met deze tips

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

Begin met besparen op je Internet & TV abonnement

Is het wel eens voorgekomen dat jij voor je internet en tv meer dan honderd euro per maand hebt betaald? Dit is maandelijks erg veel geld, wist jij dat je toch wel wat kan besparen op de kosten voor internet en tv in je woning. Met de volgende tips kun je makkelijk en eenvoudig geld besparen op je abonnement, niemand wil immers teveel betalen, zeker niet met de stijgende prijzen van internet en tv.

bespaar op internet en tv

1. Combinatievoordeel

Bij de aanbieders van tv en internet is het zo dat je korting ontvangt wanneer je meer diensten of producten aanschaft van diezelfde aanbieder, dit wordt ook wel combinatievoordeel genoemd. Het is niet zo dat je onnodige zaken hoeft aan te schaffen, vaak heb je deze toch nodig.

Er zijn op de markt enorm veel aanbieders die combinatievoordeel aanbieden, voor ieder is er wat wils. Over het algemeen is het zo dat je honderden euro’s per jaar bespaart wanneer je hiervan gebruik maakt.

Sommige aanbieders werken samen met derde partijen die eigenlijk niets van doen hebben met je internet en tv, wanneer je voor deze deals kiest maak je ook automatisch gebruik van het zogeheten combinatievoordeel. 

2. De keuze van de internetsnelheid

De meeste aanbieders in Nederland bieden verschillende internet en tv pakketten aan met verschillende snelheden. Vaak zijn er drie verschillende internetsnelheden waar je uit kan kiezen. Ben jij iemand die veel games speelt en graag gebruikt maakt van snel internet kun je kiezen voor een snelheid van 1000 MB/s, zowel upload als downloadsnelheid. Ben jij maar in je eentje en zit je af en toe op Facebook dan kun je weg komen met een snelheid van 200 MB/s.

Hoe sneller je internetsnelheid is, hoe duurder het wordt. De meeste mensen hebben al genoeg aan een snelheid van 100 tot 200 MB/s. Ben wel goed op de hoogte van het feit dat niet ieder huishouden in Nederland de snelste internetsnelheid kan ontvangen. Een groot deel van de mensen betaalt voor een internetsnelheid die ze niet kunnen ontvangen omdat ze simpelweg te ver van de centrale wonen. Internet vergelijken met de postcode check is om deze rede dan ook erg belangrijk!

Een flinke besparing wanneer je erachter komt dat je betaalt voor een snelheid die je niet kunt ontvangen, de aanbieders zijn immers niet verplicht om dit te melden, als consument dien je dit te weten.

3. Kies geen extra zenders op de televisie

Vaak is het zo bij de keuze voor een internet en tv abonnement dat je komt te kampen met een zeer breed scala aan tv zenders, ook is er vaak de mogelijkheid om YouTube te gebruiken via de televisie. Tegenwoordig kijken niet meer heel veel mensen naar de televisie en hebben dus geen enkele behoefte aan het hele assortiment van zenders, hier betaal je natuurlijk wel extra voor. Bovendien krijg je al een enorm zenderpakket waardoor je eigenlijk geen extra nodig hebt.

Denk ook aan dure streamings diensten als Netflix of HBO. Heb je deze diensten echt nodig en haal je niet genoeg voldoening uit je tv zenders? Bespaar dan zo snel mogelijk, je betaalt hier maandelijks erg veel voor. Het is wel zo dat je veel korting ontvangt wanneer je een completer internet en tv pakket afneemt. Denk ook aan het feit dat de doorgiftevergoedingen zijn verhoogd.

4. Vergelijk alle internet en tv aanbieders

Wil je zoveel mogelijk geld besparen op je internet en tv abonnement dan is het verstandig om ieder jaar je tv en internet abonnement te vergelijken. Wanneer je kiest voor een nieuw internet en tv abonnement maak je in veel gevallen gebruik van welkomstkortingen en cadeautjes die hoog in waarde kunnen oplopen en jouw flinke voordelen bieden. Op deze site is het erg gemakkelijk om alle aanbieders van internet en tv pakketten te vergelijken, ga nu voor het laagste persoonlijke maandtarief op jouw locatie.

besparen internet en televisie
internet en tv besparen

Handige & leuke Video’s

Caiway internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Caiway internet en TV, een goede keuze om jezelf over in te lezen. Allereerst is het een slimme keuze om deze twee diensten met elkaar te bundelen, je behaalt een financieel voordeel en hoeft niet te wachten op verschillende facturen. De provider was in 1995 de eerste...

Delta internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

Delta TV en internet, het meest gekozen pakket in Zeeland. Niet gek natuurlijk want ze leveren de beste internetverbinding in Zeeland. De diensten van Delta zijn over het algemeen alleen in de provincie Zeeland te ontvangen. Zo zijn er nog een aantal andere...

Internet en TV abonnement met cadeau, alles van A-Z!

Op zoek naar een internet en TV abonnement met cadeau? Het is een veelgenoemde reden voor huishoudens die op zoek zijn naar hun perfecte internet en TV abonnement. Daarnaast kijken mensen sterk naar bijvoorbeeld de downloadsnelheid of de breedte van het zenderpakket....

KPN internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

KPN internet en TV, de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en zeer stabiele provider. Ze zijn al meerdere keren uit de test gekomen als beste internet en TV provider en dit komen ze ook echt na! Het is niet de goedkoopste maar hier krijg je ook...

NLE internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

NLE is een internet en tv provider en geeft haar klanten de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen. In deze NLE internet en tv review zullen we de inhoud van zowel internet als tv bij NLE met je bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je een...

T-Mobile internet & TV, de beste provider voor uw woonadres?

T Mobile TV en internet, een zeer veel gekozen pakket onder de Nederlandse huishoudens. Dit is natuurlijk ook niet gek want T Mobile internet en TV staat bekend om haar betrouwbaarheid en stabiliteit. Het is één van de beste internet en televisie providers die je kunt...

Bespaar op Internet & TV met deze tips
3.7 (73.33%) 3 votes

Laatst geüpdatet