Beste asus routers 2024 | asus routers vergelijking

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2024

Weet je niet zeker welke asus router je moet kopen?

Onze diepgaande gids helpt je de beste asus router voor jouw behoeften te kiezen. We hebben alle topmodellen bekeken en de tien gekozen die volgens ons het beste zijn. Of je nu een krachtige router nodig hebt voor een groot huis of iets eenvoudigers voor een klein kantoor, wij hebben je gedekt.

Met een asus router kun je snel en gemakkelijk verbinding maken met het internet, zonder frustrerende vertragingstijden. Je kunt met gemak surfen, streamen en gamen - ongeacht hoeveel mensen tegelijk het netwerk proberen te gebruiken. Bovendien zijn onze routers voorzien van een aantal geweldige functies die je leven gemakkelijker maken.Op internetvergelijken.org kun je 10 goede asus routers vinden. Iedereen heeft andere wensen en eisen bij het kopen van een nieuwe asus router . Daarom kun je op internetvergelijken.nl vele diverse asus routers vergelijken met elkaar om voor jezelf de best geteste asus router te vinden. 

Het is goed om te weten dat wat je leest betrouwbaar is. Wij werken met specialisten die kennis hebben van het vak. Op deze manier kunnen we garanderen dat alle informatie juist is en we alleen maar goede asus routers aanbevelen.

Top 10 asus routers ? - Beste asus router

De eerste vraag is: Wat is de beste asus router van 2024? Dit is de reden waarom wij een top 10 van de beste asus routers hebben opgesteld. Op deze manier kun je uit tien goede asus routers kiezen. Er is  genoeg keuze voor iedereen. 

De top 10 asus routers is opgesteld met behulp van de specialisten die de kennis hebben over asus routers . De asus routers vergelijken is niet makkelijk en daarom schakelen we graag hun hulp in. Zij vergelijken de asus routers op basis van kwaliteit, prijs en nog meer factoren.

ASUS RT-AC88U Gaming Router AiMesh AC

Laat een beetje storing of lag je gaming of streaming niet meer in de weg staan met de ASUS RT-AC88U Gaming Router. Deze krachtige router is ontworpen om zelfs de meest veeleisende netwerktaken aan te kunnen zonder zich in het zweet te werken. Met ondersteuning voor snelheden tot 3100 Mbps en gebruik van zowel de 2.4 GHz als de 5 GHz frequentie kun je genieten van een soepele en ononderbroken gaming of streaming ervaring. Het 4x4 antenneontwerp met AiRadar universal beamforming zorgt voor een ongeëvenaard draadloos signaalbereik en de 1,4GHz dual-core processor verbetert de USB- en WAN/LAN-snelheden.

ASUS ROG GS-AX3000 Gaming Router AiMesh WiFi 6 AX

ASUS ROG GS-AX3000 Gaming Router: Gebouwd voor snelheid, geoptimaliseerd voor gaming De ASUS ROG GS-AX3000 is een dual-band WiFi 6 gaming router die is ontworpen voor ultrahoge snelheden tot 3000Mbps. Hij is volledig geoptimaliseerd voor gaming met functies als de Mobile Game Mode, speciale gamingpoort en Gear Accelerator. Met de VPN Fusion kun je tegelijkertijd een VPN en een gewone internetverbinding gebruiken voor maximale snelheid. De Instant Guard beveiligt openbare Wi-Fi-verbindingen overal ter wereld. Met de ASUS AiMesh ondersteuning kun je een krachtig en flexibel WiFi-systeem creëren.

ASUS TUF-AX3000 Draadloze Router 3000 Mbps

Maak kennis met de ASUS-AX3000 TUF Gaming Router, de perfecte manier om je netwerk veilig en snel te houden. Deze router ondersteunt WPA3, de nieuwste beveiligingsstandaard, en is voorzien van AiProtection Pro van Trend Micro™ om je apparaten te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf. Je zult ook de gebruiksvriendelijke interface en automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingshandtekeningen op prijs stellen. Bovendien kun je met een bekabelde verbinding via de LAN-poort voor gaming genieten van versnelde gameprestaties. Haal het meeste uit je game-ervaring met de ASUS-AX3000 TUF Gaming Router.

ASUS Rapture GT-AX11000 Gaming Router AiMesh WiFi 6 AX

De ASUS GT-AX11000 is de perfecte gaming router voor serieuze gamers. Met ondersteuning voor WiFi 6 en snelheden tot 11000 Mbps kan deze router zelfs de meest veeleisende netwerktaken aan. Daarnaast beschikt de GT-AX11000 over verschillende gaming-specifieke functies die je helpen het maximale uit je games te halen. Met de GT-AX11000 kun je je gameverkeer optimaliseren en je ping en lag verminderen.

Meer aanbevolen producten:

ASUS RT-AX55 Draadloze router AiMesh Wifi 6 AX

Maak kennis met de ASUS RT-AX55 Draadloze Router AiMesh Wifi 6 AX: je perfecte internetoplossing voor thuis! Met zijn nieuwste WiFi 6 AX technologie biedt de ASUS RT-AX55 router tot 600 Mbps snelheden en zorgt hij ervoor dat alle aangesloten apparaten een sterke en betrouwbare verbinding hebben. Bovendien is deze router compatibel met AiMesh - waardoor je meerdere routers aan elkaar kunt koppelen om een naadloze kamerbrede WiFI dekking te creëren! Dus zelfs als er vier gezinsleden in één huishouden wonen, kun je zeker zijn van volledig vertragingsvrij gamen, streamen en surfen met deze toprouter voor thuis Plus, het instellen is ook super eenvoudig. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten, te verbinden via een August Setup App en je kunt aan de slag. Maximale dekking voor minimale inspanning - zo eenvoudig is het. En met beveiligingsfuncties als Ouderlijk Toezicht en Beveiligingsbescherming van AsusWRT hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je gegevens of apparaten in gevaar komen Ervaar de volgende evolutie in draadloze routers - upgrade nu met de ASUS RT-AX55 Wireless Router AiMesh Wifi 6 AX! Met functies als krachtige prestaties, brede dekking voor meerdere gebruikers plus veilige bescherming voor gegevens - wat wil je nog meer? Wacht niet - stap vandaag nog sneller en slimmer over.

ASUS RT-AX86U Gaming Router AiMesh Wifi 6 AX

Ben je een veeleisende gamer en op zoek naar een router die je intense gamesessies kan bijbenen? Zeg vaarwel tegen lagging en buffering met de ASUS RT-AX86U Gaming Router. Met snelheden tot 5667 Mbps is deze krachtige router perfect voor huizen met grote kamers en meerdere apparaten. De MU-MIMO-technologie zorgt ervoor dat je op meerdere apparaten tegelijk kunt streamen, gamen en internetten zonder vertraging of buffering. Met de QoS-functie kun je prioriteit geven aan je inkomende en uitgaande verkeer, zodat je je gamesessies altijd de prioriteit kunt geven die ze verdienen. En met de WTFast-functie kun je genieten van razendsnelle snelheden en een alag-vrije spelervaring. Neem dus geen genoegen met minder dan het beste - maak van de ASUS RT-AX86U Gaming Router je eerste keuze voor al je gaming behoeften.

ASUS RT-AX86S Gaming Router AiMesh WiFi 6 AX

Maak kennis met de ASUS RT-AX86S Gaming Router, de perfecte keuze voor gamers die de allerbeste prestaties eisen. Met de nieuwste WiFi 6 (802.11ax) en 160MHz kanalen geniet je van ultrasnelle snelheden tot 5700Mbps. De Mobile Game Mode minimaliseert lag en latentie tijdens mobiel gamen, terwijl de 2,5Gbps poort en WiFi 6 je echte 2Gbps bedrade en draadloze snelheden laat ervaren. Met de AiMesh ondersteuning kun je een flexibel, naadloos mesh-netwerk voor het hele huis creëren, en met de beveiliging van het thuisnetwerk op bedrijfsniveau kun je er zeker van zijn dat je gamesessies veilig zijn. Neem dus geen genoegen met minder dan het beste - de ASUS RT-AX86S is je perfecte gaming router.

ASUS GT-AX6000 Gaming Router WiFi 6 11000 Mbps

De ASUS GT-AX6000 gaming router is een top keuze voor elke gaming liefhebber. Met WiFi 6 snelheden tot 6000 Mbps biedt deze router ruim voldoende snelheid en kracht voor zelfs de meest veeleisende online gamesessies. Het dual-band ontwerp zorgt voor gamen zonder haperingen, terwijl de twee 2,5G-poorten ruim voldoende verbindingsmogelijkheden bieden voor al je game-apparaten. De ASUS GT-AX6000 komt ook met AiMesh ondersteuning, VPN fusie, en gratis netwerkbeveiliging voor gemoedsrust. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of net begint, de ASUS GT-AX6000 is de perfecte keuze voor een eersteklas game-ervaring.

ASUS RT-AX82U Gaming Router AiMesh Wifi 6 AX

Ben je op zoek naar een krachtige en snelle WIFI 6 of AX gaming router? Dan heb je de ASUS RT-AX82U nodig. Deze router kan gecombineerde snelheden tot 5400 Mbps leveren. Zo kan iedereen in huis tegelijkertijd op volle snelheid genieten van internet. De ASUS RT-AX82U heeft ook verschillende functies die hardcore gamers blij zullen maken. Met de RT-AX82U optimaliseer je je gameverkeer, waardoor je ping en lag vermindert. De ASUS RT-AX82U is voorzien van ASUS Aura RGB verlichtingseffecten, inclusief meerkleurige modi met honderden kleuren. Kies uit een reeks lichteffecten en pas de verlichting aan op specifieke modi. De RT-AX82U is de perfecte router voor gamers die de beste prestaties eisen.

ASUS ROG Rapture GT-AXE11000 Gaming Router WiFi 6E

Toon: Informatief en opwindend Zeg vaarwel tegen trage verbindingssnelheden en hallo tegen de ASUS GT-AXE11000. Deze gaming router biedt ongelooflijke prestaties voor al je online behoeften, van gamen en streamen tot licht dagelijks surfen op het web. Het is onze nieuwste vooruitgang in WiFi 6E-technologie, en biedt een tri-band ervaring aangedreven door de nieuwe 6GHz frequentieband voor meer snelheid, lagere latentie en minder interferentie dan voorheen. Bovendien heeft deze ASUS router een 2,5G WAN/LAN-poort waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot je netwerk. Met PS5-compatibiliteit kun je ervoor zorgen dat je speelt op de beste verbindingskwaliteit. Bovendien verhoogt WAN-aggregatie de verbindingssnelheden, terwijl Triple-level Game Acceleration zorgt voor betere algemene spelprestaties zonder jitter of lag problemen. VPN Fusion helpt je om tegelijkertijd een VPN en een gewone internetverbinding te gebruiken, terwijl AiMesh ondersteuning je meer opties geeft om verbinding te maken met je netwerk.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de asus routers top 10

Er zijn verschillende veelgestelde vragen die je kunt bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe asus router . Daarom hebben we samen met onze specialisten deze veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Een asus router kopen is iets dat je doordacht wenst te doen. Als één van de vragen die je hebt er niet tussen staan kun je ons gerust contacteren. Dan gaan we zo snel mogelijk met jouw vraag aan de slag. Uiteraard kun je ook eerst verder op onze website internetvergelijken.nl kijken of er een antwoord op je vraag te vinden is.

De review over de asus routers is zeer betrouwbaar. Alle onderzoeken zijn verricht door deskundigen die onafhankelijk zijn. Daarnaast wordt er gekeken naar asus router ervaringen van onafhankelijke consumenten die de asus router daadwerkelijk in gebruik hebben.

Zij hebben gekeken naar de opties die de asus routers allemaal hebben. Dit zijn mensen die voor het dagelijks leven deze asus routers hebben gekocht. Hier hebben wij verder geen invloed op. Daarom kunnen we ook zeggen dat het zeker een betrouwbare review is die ergens bij staat.

De asus routers kopen gaat niet via ons. Je kunt wel bij verschillende aanbieders via onze website een asus router kopen. De goede asus router die je wilt kopen kun je ook alleen bij een goede aanbieder kopen op onze website. Alle aanbieders zijn zeer betrouwbaar. Hier zoeken we onze aanbieders op uit. 

Voor ons is het belangrijk dat de websitebezoekers van internetvergelijken.nl de juiste asus router vinden die ze nodig hebben. Dit kunnen we alleen maar bieden als er goede aanbieders zijn. Daarom zorgen we altijd voor een veilige omgeving van onze websitebezoekers. 

De best geteste asus router is in 2023 de ASUS RT-AC88U Gaming Router AiMesh AC. Uiteraard zijn er in onze top 10 zeker nog 9 andere zeer goede asus routers . Het is dus niet zo dat je vast zit aan nummer 1. Het is altijd goed om voor jezelf te kijken wat je nodig hebt en wat de beste opties voor jouw situatie zijn. 

Het is mogelijk om zelf de top 10 nog eens naast elkaar te leggen. Aan de hand daarvan kun je gaan kijken welke asus router het beste in jouw plaatje past. Dan hoeft hij niet per se op nummer 1 te staan. Hij hoeft niet eens in de top 3 te staan. Als jij er maar tevreden over bent.

Ons slotwoord van de best geteste asus routers - asus routers vergelijking

Onze slotwoorden over de asus routers zijn kort. De volledige top 10 bestaat uit 10 zeer goede asus routers . 2024 heeft de beste asus routers in tijden maar het is niet maar één asus router die er boven uitsteekt. Alle 10 zijn ze zeker geschikt. 

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent over de keuze voor de asus router voor jezelf, kun je er altijd nog voor kiezen om ever verder te kijken op internetvergelijken.nl. Wij hebben veel informatie online staan die je tot je kunt nemen. Op die manier kunnen we je toch helpen om de beste asus router voor jou te vinden.

Conclusie asus routers

Bedankt voor het lezen van ons artikel over de beste asus routers. We hopen dat dit artikel je op een of andere manier, in welke vorm dan ook, heeft geholpen. Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we je verder kunnen helpen.

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol.com. Wanneer je een aankoop doet via een link op onze website ontvangen wij hierover een vergoeding.

Picture of James
James

Hi, James is the name and technology is my game. Ik vul mijn dagen met het schrijven van reviews over elektronica, internetproviders, internet-tv en telefooncontracten. Als een ware technologie enthousiasteling hou ik een scherp oog op na voor de nieuwste gadgets en de beste deals op de markt. Dit doe ik door veel tijd te besteden aan het testen en evalueren van verschillende dienstverleners, om mensen te helpen de juiste keuzes te maken.

Gepubliceerd op: 9 dec. 2022