HEOS soundbar kopen in 2022? De beste Denon HEOS soundbar in een TOP 4 vergelijken, lees direct onze reviews en kijk welk model het beste bij je past.

Een geschikte HEOS soundbar vinden kan nog wel eens lastig zijn. Tegenwoordig heb je veel keus uit verschillende soundbars van Denon HEOS. Ga je bijvoorbeeld voor de HEOS soundbar HS2 of kiest je toch een groter model?

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een top 4 Denon HEOS soundbar opgesteld, lees hierbij de reviews met voor- en nadelen. Zo kun je een goede en weloverwogen keus gaan maken!

1. Denon DHT-S516H

Met de Denon DHT-S516H verbeter je het geluid van je huidige geluidsinstallatie. De set bestaat namelijk uit een Heos soundbar en een draadloze subwoofer. De subwoofer zorgt ervoor dat er heldere lage tonen worden toegevoegd aan het geluid.

Hierdoor bekijk je al jouw favoriete films en series met een hoogwaardige geluidskwaliteit en geniet je optimaal. Streamen is nog nooit zo makkelijk geweest als met de HEOS Built-in. Hierdoor krijg je namelijk toegang tot de HEOS-app, waarmee je muziek kunt streamen van streaming diensten zoals Spotify.

De Denon DHT-S516H is daarnaast voorzien van de DTS en de Dolby Digital technologie waardoor het geluid extra zuiver klinkt. Stream ook eenvoudig muziek vanaf je Apple apparaat via AirPlay 2. Gebruik je de set liever ter verbetering van het geluid van de TV? Dan sluit je de HEOS soundbar gemakkelijk aan via de HDMI ARC ingang met 4K Ultra HD ondersteuning.

Voor- en nadelen Denon DHT-S516H

Er worden naast de Denon DHT-S516H altijd een aantal accessoires meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je helpt met de installatie van het systeem. Verder wordt de stroomkabel van de HEOS soundbar standaard meegeleverd.

Stream muziek vanaf je smartphone via bluetooth
Sluit een televisie aan via de HDMI ARC aansluiting
Bedien het apparaat eenvoudig met je smartphone
Er wordt geen muurbeugel meegeleverd

2. Denon DHT-S716H

Creëer een ware thuisbioscoop met de Denon DHT-S716H. Door dit model op de televisie aan te sluiten wordt het mogelijk om films te kijken of games te spelen met een hoge geluidskwaliteit. Hierdoor worden games en films als levensecht ervaren doordat je midden in de actie van het spel of de film zit.

Luister je liever naar je favoriete muziek? Verbind dan een smartphone via bluetooth aan de HEOS soundbar en stream muziek vanaf Spotify. Je luistert dan naar een adembenemend geluid die je oren verstelt zullen doen staan.Bovendien kun je de muziek ook streamen via de gratis HEOS-app.

Wil je de Denon DHT-S716H uitbreiden met een draadloze subwoofer? Dat kan, deze zijn namelijk optioneel verkrijgbaar, net als de HEOS-luidsprekers. Hiermee kun je een prachtige surround sound opstelling creëren waardoor het geluid nog realistischer wordt geproduceerd.

De HDMI ingangen met 4K Ultra HD ondersteuning geven je de mogelijkheid om externe 4K bronnen aan te sluiten zonder dat er ingeleverd wordt op kwaliteit. Hierdoor is deze uitvoering ook zeer geschikt voor de toekomst.

Voor- en nadelen HEOS DHT-S716H

Er worden standaard een aantal items meegeleverd bij de Denon DHT-S716H. Hierbij kun je denken aan een stroomkabel die je nodig hebt om het systeem te laten functioneren.

Ook ontvang je een afstandsbediening inclusief batterijen. Niet te vergeten is de handleiding met de uitleg over de bediening en de installatie van het apparaat.

Stream muziek in een hoogwaardige geluidskwaliteit
Geniet van een prachtige en heldere geluidsweergave
Eenvoudig te bedienen via je smartphone of tablet
De subwoofer is optioneel verkrijgbaar en wordt dus niet meegeleverd

3. Denon DHT-S514

Bekijk films, series en tv programma’s in een hoogwaardige geluidskwaliteit met de Denon DHT-S514. Ondanks het compacte en verfijnde design wordt er een kraakhelder geluid van bioscoopkwaliteit geproduceerd.

Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten dankzij zijn hoge installatie- en gebruiksgemak. Een goed voorbeeld daarvan is dat je de HEOS soundbar met slechts één kabel aansluit op je televisie waardoor je kunt genieten van een prachtige en realistische geluidsweergave.

De Denon DHT-S514 is daarnaast ook een echte HiFi-soundbar wat inhoud dat het apparaat een perfecte bas respons levert over het gehele bereik. Bovendien produceert dit model ook prachtige midden- en gedetailleerde hoge tonen.

De subwoofer die je standaard krijgt meegeleverd sluit je nog makkelijker aan! Namelijk zonder kabel. Door de draadloze werking kun je hem op iedere gewenste plek plaatsen en heb je geen last meer van een HDMI kabel die langs de televisie loopt. Zorg er alleen wel voor dat je de subwoofer aansluit op netstroom.

Voor- en nadelen Denon HEOS DHT-S514

Niet alleen ontvang je de Denon DHT-S514 maar er worden ook een aantal items standaard meegeleverd. Zo ontvang je onder andere een afstandsbediening.

Ook wordt er een muurbevestiging meegeleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen. De 2 stroomkabels dienen als stroomvoorziening voor de HEOS soundbar en subwoofer. Tot slot wordt er een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de installatie en montage.

Stream muziek draadloos vanaf je smartphone via bluetooth
Deze HiFi-soundbar levert een heldere bas respons
Sluit een televisie aan met slechts één kabel
Er worden geen achterspeakers meegeleverd

4. Denon DHT-S316

De Denon DHT-S316 is een prachtige HEOS soundbar die je optimaal laat genieten van je favoriete muziek. Zo koppel je eenvoudig een smartphone via bluetooth. Vervolgens stream je muziek van streamingdiensten zoals Spotify en Deezer.

Sluit je het apparaat liever aan op de televisie? Geen probleem, dankzij de HDMI ARC ingang sluit je de HEOS soundbar met slechts één kabel aan. Daarna kun je genieten van alle favoriete films en series op bijvoorbeeld Netflix.

Met de Denon DHT-S316 luister je altijd naar een kraakhelder geluid dankzij de DTS en de Dolby Digital techniek. Het geluid wordt namelijk op een realistische manier geproduceerd waardoor je intenser geniet van films en series.

In combinatie met de meegeleverde subwoofer worden daar ook nog eens heldere bastonen aan toegevoegd. Hierdoor wordt een spannende film extra spannend en zit je met een actiefilm midden in de actie. Bovendien verbind je de subwoofer draadloos met de televisie, zodat je de sub op iedere gewenste plek kunt plaatsen. Let op: de sub moet alleen worden voorzien van stroom.

Voor- en nadelen DHT-S316

Je ontvangt naast de Denon DHT-S316 altijd een aantal accessoires die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een handleiding die je uitlegt hoe je het apparaat installeert en bedient. Een afstandsbediening met batterijen mag natuurlijk niet ontbreken.

Daarnaast ontvang je ook een muurbeugel waarmee je de HEOS soundbar onder de televisie kunt monteren. Zeker niet te vergeten zijn de 2 stroomkabels die worden meegeleverd. Een van deze kabels is bedoeld voor de subwoofer en de andere natuurlijk voor de Denon DHT-S316.

Via de HDMI ARC ingang sluit je een tv aan met slechts één kabel
Stream muziek draadloos via bluetooth vanaf je smartphone
Draadloze subwoofer zorgt voor meer plaatsingsvrijheid
Dit model beschikt niet over een ingebouwde mediaspeler

Laatst geüpdatet