Internet en TV abonnement met cadeau, alles van A-Z!

apr 29, 2019 | Internet & TV

apr 29, 2019 | Internet & TV

Op zoek naar een internet en TV abonnement met cadeau? Het is een veelgenoemde reden voor huishoudens die op zoek zijn naar hun perfecte internet en TV abonnement. Daarnaast kijken mensen sterk naar bijvoorbeeld de downloadsnelheid of de breedte van het zenderpakket. Toch zijn er veel mensen die zich laten verleiden door acties en aanbiedingen die worden aangeboden door de desbetreffende aanbieder.

Deze acties en kortingen kunnen worden vormgegeven in een welkomstkorting in de vorm van valuta. Maar je kunt ook gratis laptop bij internet en TV ontvangen, je zult dit soort acties vast weleens zijn tegengekomen op de televisie of internet. De meeste internet en TV abonnement met cadeau zijn er vooral om jou over de streep te trekken, echter is het niet altijd voordelig, toch kunnen deze aanbiedingen in jou voordeel uitvallen. Lees met ons mee om alles te weten te komen over internet en TV abonnement met cadeau.

[toc]

internet en tv abonnement met cadeau

Internet en TV abonnement met cadeau, bij welke providers?

ProviderCadeau/kortingLooptijdPrijs per maand incl. kortingReguliere prijs per maandTotale prijs per jaar (incl. bijkomende kosten)
Tele26/m € 7,- korting12/m6/m voor € 26,-6/m voor € 33,-€ 384,-
Youfone4/m € 19,- korting, gratis Films & Series On Demand12/m4/m voor € 20,-8/m voor € 39,-€ 407,-
NLEx8/m € 12,55,- korting12/m8/m voor € 29,95,-4/m voor € 42,50,-€ 409,60,-
Online.nl6/m € 10,- korting, € 30,- cashback, Fox Sport Eredivisie12/m6/m voor € 31,-6/m voor € 41,-€ 432,-
T-Mobile6/m € 10,- korting, Fox Sport Eredivisie, geen aansluitkosten12/m6/m voor € 32,-6/m voor € 42,-€ 444,-
Ziggo3/m € 5,- korting, geen aansluitkosten12/m3/m voor € 34,95,-9/m voor € 39,95,-€ 464,40,-
Caiway3/m € 16,- korting, geen aansluitkosten12/m3/m voor € 35,-9/m voor € 51,-€ 564,-
KPN3/m € 12,50,- korting, gratis monteur & ,wifi check, geen aansluitkosten12/m3/m voor € 39,-9/m voor € 51,50,-€ 580,50,-
XS4ALL6/m € 17,50,- korting, 6 maanden gratis TV, gratis extra TV ontvanger12/m6/m voor € 38,50,-6/m voor € 56,-€ 602,-

Soorten cadeaus

De soorten cadeaus die je van providers ontvangt zijn vaak verschillend, we zullen een aantal voorbeelden voor je opsommen:

  • Gratis laptop bij internet en TV
  • Gratis tablet bij internet en TV
  • Maandelijkse kortingen op termijn in valuta
  • Gratis kanalen voor je zenderpakket
  • Gratis HD ontvangers, modems & routers
  • Gehele televisie of internet pakketten gratis
  • Gratis monteur of WiFi check
  • Cashbacks

Zoals je hierboven ziet zitten er grote verschillen tussen Nederlandse providers, we zullen hieronder een tabel voor je opstellen met de 10 grootste providers en haar kortingen. Houd er echter rekening mee dat deze niet altijd actueel kunnen zijn. Voor de actuele staat kunt u het beste onze internet en tv vergelijker raadplegen.

Korting in geld in plaats van cadeaus

Er zijn aantal providers die je een cadeau bieden bovenop een korting die je terugziet in de maandprijs. We praten hier dus over een cadeau en korting in de vorm van geld. Het beste voorbeeld dat we je kunnen geven is het gegeven dat veel providers haar klanten in de meeste gevallen een gratis WiFi versterker + tijdelijke maandelijkse kortingen bieden. Wanneer je gaat internet vergelijken in onze vergelijker zul je deze cadeaus, kortingen en aanbiedingen ook treffen.

Vandaag de dag is een gratis HD ontvanger, modem of router niet meer heel erg speciaal en vrij gestandaardiseerd. Ook een wifi versterker is in de meeste gevallen gratis wanneer je niet over een stabiele internetverbinding beschikt. Dit is vooral het geval bij de duurdere providers, natuurlijk ook logisch. De goedkopere internet en TV providers besparen veel geld omdat ze deze zaken niet gratis aanbieden, dit komt weer ten voordele in de maandprijs.

Internet en TV abonnement met cadeau jaarlijks vergelijken

Wil jij over een internet en TV abonnement met cadeau beschikken? Wij raden het je aan om ieder jaar alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Het is dan ook slim om een internet en TV pakket af te sluiten met een looptijd van 1 jaar. Hierdoor kun je ieder jaar op zoek een nieuw internet en TV abonnement met cadeau. Zo ben ook zeker van de beste internet en TV aanbieder.

Welkomstkortingen zijn namelijk alleen beschikbaar voor nieuwe klanten, bestaande klanten kunnen hier helaas niet van profiteren. Je kunt er naast een 1 jarig contract ook kiezen voor een maandelijks pakket. De gemiddelde kosten voor een internet en TV pakket die je maandelijks op kunt zeggen is over het algemeen wel wat duurde maar hierdoor kan je wel te allen tijde genieten van welkomst kortingen.

Voor de beste deal kun je het beste kiezen voor een éénjarig contract, zo kun je altijd profiteren van welkomstcadeaus en andere kortingen. Het is in de meeste gevallen niet het goedkoopste TV en internet abonnement maar je weet wel zeker dat je nergens aan vast zit.

gratis tablet
gratis laptop bij internet en tv

Handige & leuke Video’s

SolarCharge Z1: De Eerste Zelfopladende Smartphone

Maak kennis met de SolarCharge Z1, de allereerste zelfopladende smartphone die gebruik maakt van zonne-energie. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je nooit meer zonder batterij komt te zitten, waar je ook bent. Belangrijkste Kenmerken: Zonnepaneel...

NeuraLink VRX: De Toekomst van Virtuele Realiteit

Ontdek de NeuraLink VRX, een baanbrekend nieuw apparaat dat de wereld van virtuele realiteit naar ongekende hoogten tilt. Met deze innovatieve technologie kun je volledig opgaan in digitale werelden en interactieve ervaringen beleven zoals nooit tevoren. Belangrijkste...

Ontdek een wereld aan content met een tv box

Als je op zoek bent naar manieren om meer entertainment in huis te halen, is een tv box een uitstekende keuze. Met deze handige gadget kun je een wereld aan content ontdekken, van films en tv-series tot muziek en games. Een tv box biedt een scala aan...

Hoe snel is jouw internet?

Hoe snel is jouw internet?

Met alles dat tegenwoordig via internet gaat is het wel zo makkelijk om snel internet te hebben. Er is niks zo vervelend als het moment dat je een video wilt laden maar je internet werkt niet mee. Is jouw internet laatste tijd steeds langzamer dan kun je een...

Het beste internet voor het streamen van spellen

Het beste internet voor het streamen van spellen

Online gamen is immens populair in Nederland. Het geeft dan ook de mogelijkheid om interessante spellen te spelen vanuit huis, al dan niet met vrienden en is bekend bij jong en oud. Voor het overgrote deel van deze spellen heb je wel een stabiele en snelle...