RTL Telekids

De digitale televisiezender RTL Telekids is, zoals de naam al naar voren laat komen, een geschikte keuze voor kinderen. Het is tevens opgericht en onder beheer van het welbekende RTL Nederland. RTL Telekids is in 2012 gestart en was vanaf dat moment direct op de televisie te zien. Het is wellicht interessant om te weten dat er sinds 2010 op RTL 8 een jeugdblok van RTL Telekids wordt uitgezonden.

Ben jij geïnteresseerd in de ideale zender voor kinderen en wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de programmering, eventuele opties of de beschikbaarheid van RTL Telekids? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen.

Wat kan ik bij RTL Telekids kijken?

Zoals uiteraard duidelijk geworden is, is RTL Telekids de perfecte zender voor het hele gezin. Maar we kunnen ons natuurlijk goed voorstellen dat je meer informatie wilt ontvangen over de programmering. Om je beeld zo duidelijk en concreet mogelijk te maken, willen we je een aantal specifieke voorbeelden van programma’s uit het aanbod van RTL Telekids geven.

Zoals je wellicht al ziet aankomen, bestaat de programmering uit een divers scala aan kinderprogramma’s. Er zijn onder andere programma’s te vinden voor de allerjongste. Maar hier blijft het niet bij, RTL Telekids beschikt ook over een breed aanbod aan kinderseries voor de leeftijd 6-10.

Een aantal populaire voorbeelden uit de programmering van RTL Telekids zijn:

  • De Sprookjesboom
  • Gonnie & Gijsje
  • Ernst, Bobbie & De Rest
  • Fien & Teun
  • Chuck And Friends
  • Thomas De Stoomlocomotief

We hoppen dat je met behulp van deze aanvullende informatie en specifieke voorbeelden een gedetailleerd en concreet beeld hebt weten te vormen bij het aanbod van RTL Telekids. We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen van de titels staat te poppelen om te kijken naar RTL Telekids. Mede hierdoor willen we je aanraden even met ons verder te lezen, zo ontdek jij wat de eventuele opties en beschikbaarheid van de kinderzender zijn.

Eventuele opties en beschikbaarheid

Laten we beginnen met het gegeven dat RTL Telekids bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Maar wees niet getreurd, het is namelijk bij vrijwel iedere provider uit ons aanbod optioneel verkrijgbaar. Je dient er wel rekening mee te houden dat dit tegen de betaling van een meerprijs is. Indien jij tijdens het kijken naar bijvoorbeeld Fien & Teun wilt genieten van de best verkrijgbare beeldkwaliteit, willen we je aanraden even onderstaande vergelijker door te nemen. Hier kun je eenvoudig checken of jouw provider kan voldoen aan bijvoorbeeld RTL Telekids HD kwaliteit.

RTL Telekids Gemist en online kijken

Heb jij wel eens vertraging opgelopen waardoor je jouw favoriete serie of programma hebt gemist en wil je dit in de toekomst voorkomen door de unieke optie RTL Telekids Begin en -Programma Gemist? Houdt er dan rekening mee dat vijf providers deze unieke optie aanbieden.

Tot slot, willen we het met je hebben over RTL Telekids online kijken. Met de hedendaagse technologie is het mogelijk TV te kijken op je tablet of smartphone. Het is echter wel noodzakelijk dat je hiervoor beschikt over de RTL Telekids applicatie. Deze applicatie maakt het tevens een stuk eenvoudiger om inzage te krijgen in de RTL Telekids TV gids. Zo ben je snel en gemakkelijk op de hoogte van het actuele aanbod, super fijn, toch? Controleer van te voren wel even of jouw provider dit zonder wifi mogelijk maakt, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Kortom, kunnen we concluderen dat RTL Telekids, wat onderdeel is van RTL Nederland, de perfecte zender is voor kinderen. Indien jij in één oogopslag de eventuele opties en beschikbaarheid wilt controleren, raden we je aan onderstaand overzicht door te nemen. Hierin staan de opties en beschikbaarheid van RTL Telekids per provider verwerkt.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie