RTL Television

RTL Television is een familiezender en tevens Duitstalig. Het is onder beheer van het welbekende Luxemburgse mediabedrijf RTL Group. Je zal het wellicht al zien aankomen: RTL Group is ook de eigenaar van onder andere de Nederlandse RTL-zenders. Het is wellicht interessant om te weten dat het in 1984 is opgericht. RTL Television word hedendaags vaak vergeleken met RTL 4, dit is een Nederlandse zender.

Wil jij meer informatie vergaren over bijvoorbeeld het aanbod van RTL Television en de eventuele opties hiervan? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen.

De programmering van RTL Television

Nu we een korte inleiding gelezen hebben over de Duitstalige televisiezender, kunnen we ons uiteraard goed voorstellen dat je nog geen duidelijk en concreet beeld hebt weten te vormen over de programmering ervan. Mede hierdoor willen we je extra informatie verschaffen. Ook willen we je een aantal populaire voorbeelden uit het aanbod van RTL Television geven.

We willen graag starten met het gegeven dat RTL Television gezien word als een zender met een amuserend doel. De focus ligt dan ook op het hele gezin, met andere woorden: het is een geschikt kanaal voor jong en oud. Zo zijn er bij RTL Television een aantal programma’s te zien, die gebaseerd zijn op programma’s uit Nederland. Een voorbeeld hiervan is Goede Tijden Slechte Tijden.

Ook Amerikaanse series

Buiten het feit dat er talloze Duitse programma’s te bewonderen zijn, kan men bij RTL Television ook een breed aanbod aan Amerikaanse series zien. Uiteraard is dit niet alles, ben jij een echte liefhebber van realityshows, spelshows of bijvoorbeeld familysoaps? Dan is RTL Television ook voor jou een verstandige keuze! Tot slot zijn er een aantal programma’s te zien waarin het nieuws en de actualiteiten uitgezonden worden.

Een aantal populaire voorbeelden uit de programmering zijn:

  • Wer Wird Millionär?
  • Bauer Sucht Frau
  • The Wall
  • Alarm Für Cobra 11

Heb jij interesse in het Duits kanaal en wil je weten of je de programma’s live kan bekijken? Dan hebben we goed nieuws voor jou, het beschikt namelijk over een RTL Television live stream. Hiermee kun je op ieder gewenst moment van de dag genieten van alle RTL Television tv-programma’s. Super, vind je niet?

Beschikbaarheid en mogelijkheden

De providers Ziggo, XS4ALL, Caiway, Budget, KPN en Solcon bieden RTL Television aan in het basispakket. Gaat jouw keuze niet uit naar deze providers? Dan heb je de keuze uit een aantal andere providers die het tegen de betaling van een meerprijs optioneel aanbieden. Genieten van HD kwaliteit? Neem dan eens onderstaande vergelijker door om te checken welke providers hieraan kunnen voldoen.

Wil jij RTL Television online kijken? Weet dan dat het tegenwoordig mogelijk is tv te kijken op je tablet of smartphone. Echter is het noodzakelijk dat je hier een applicatie voor download. Tevens kun je met behulp van deze applicatie eenvoudig de RTL Television gids checken, je bent dus altijd op de hoogte van het actuele programma. Het is belangrijk om even na te gaan of jouw provider dit zonder wifi mogelijk maakt, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Wil jij het liefst vandaag meekijken met RTL Television? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier staan de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTL Television per provider verwerkt. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee van The Wall of Wer Wird Millionär?

Tabel

Zenders in dezelfde categorie