RTL 4

RTL4 is de 4e zender van de Nederlandse televisie en is opgezet in 1989. RTL 4 is de grootste commerciële televisiezender in Nederland welke voornamelijk gezinnen hanteert als doelgroep. De RTL 4 tv-programma’s vallen meestal onder de categorieën: amusement, spelshows, soapseries, reality-tv en quiz programma’s.

RTL 4 staat natuurlijk ook bekend om Goede Tijden, Slechte Tijden, de langstlopende soapserie van Nederland. leuk feitje: RTL staat voor Radio Television Luxembourg 4, u zult vast denken Luxembourg? Het is toch een Nederlandse zender? Nee, RTL 4 is een zender opgericht en gevestigd in Luxemburg, maar de programmering wordt in het Nederlands aangeboden. Desalniettemin is deze zender in vrijwel iedere TV en internet pakket verkrijgbaar.

RTL 4 nieuws

RTL4 nieuws is een tv-programma op RTL4 dat nieuws uitzendt over wat er gaande is in Nederland en de rest van de wereld. RTL nieuws is dan ook een van de snelste nieuwsgevers van Nederland, als er belangrijke evenementen aan de gang zijn zal RTL 4 live uitzenden en u op de hoogte houden. RTL nieuws zorgt altijd dat het meest actuele nieuws zo snel mogelijk wordt uit gegeven zodat heel Nederland op de hoogte is van alles wat er om hen heen gebeurd.

RTL 4 gemist

Heeft u geen tijd om uw favoriete serie te kijken? Geen enkel probleem met RTL uitzending gemist. De naam zegt het al, als u uw favoriete serie hebt gemist kunt u op RTL uitzending gemist de gewenste aflevering terugkijken, dit kunt u doen op de RTLXL site, daar kun je onder andere ook van de andere RTL zenders programma’s terugkijken.

Zo kunt u gemakkelijk gebruik maken van programma gemist RTL 4, U kunt dit allemaal gemakkelijk opzoeken op internet door uitzending gemist RTL 4 in te typen in de zoekbalk zo vindt u de site van RTL gemist.

RTL 4 live

RTL live is een talkshow op RTL 4 die iedere werkdag live uitzendt, dit programma gaat onder de naam: ”koffietijd” dat wordt gepresenteerd door Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerlan, in dit programma nodigen ze bekende mensen uit en er wordt gesproken over wat er in hun leven gebeurd of over een specifiek onderwerp dat op dat moment gaande is. RTL 4 zendt dit programma uit in de ochtend om 10:00 uur. Zo kunt u RTL4 live kijken.

RTL 4 mogelijkheden en beschikbaarheid

RTL 4 heeft uiteraard ook een RTL 4 gids, deze gids laat zien wat er elke dag op RTL4 wordt uitgezonden, super handig zo kunt u zien wanneer uw favoriete programma wordt uitgezonden op RTL4.

RTL4 is geschikt voor alle providers in het basispakket waaronder: Ziggo, Tele2, XS4ALL, KPN, Delta, Caiway, Budget, Online.nl, Oxxio, T-Mobile en Youfone. niet alle provider beschikken onder Programma gemist, dit zijn de providers XS4ALL en Tele2. De enigste provider die geen begin gemist heeft is Tele2 en de provider die niet buitenshuis kan gebruikt worden is ook Tele2. De rest van de providers hebben deze functies wel.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS