HOi TV

HOi TV is het digitale televisiekanaal van de publieke omroep genaamd HOi. Je zult het wellicht niet snel raden, maar HOi is de afkorting voor Hellendoorn Omroep Interactief. We kunnen ons goed voorstellen dat je jezelf nu afvraagt: waarom interactief? Het antwoord hierop is als volgt: de omroep heeft gekozen voor interactief omdat het met plezier de interactie aangaat met de lokale bewoners uit Hellendoorn en omstreken.

Nu we een korte inleiding van HOi TV gegeven hebben, willen we je graag meer vertellen over het aanbod, de beschikbaarheid en uiteraard de eventuele opties. Lees je even met ons mee?

De programmering van HOi TV Hellendoorn

Zoals ongetwijfeld naar voren gekomen is, is HOi TV de publieke omroep van de plaats Hellendoorn. Echter heb je hierbij nog geen duidelijk en concreet beeld weten te vormen bij de programmering van HOi TV. Om het zo specifiek en concreet mogelijk te maken, willen we je aanvullende informatie verschaffen. Laten we starten met het feit dat bij Hoi Media een aantal live programma’s aan bod komen. Deze HOi TV live programma’s gaan vaak over onderwerpen als sport, de politiek en uiteraard het nieuws. Een aantal voorbeelden van deze live programma’s zijn:

  • HOi Centraal
  • Raadsplein
  • Welle in Beeld

Daarbij, is het wellicht interessant om te weten dat deze programma’s in het weekend herhaald worden. Ideaal voor als jij je favoriete HOi TV programma gemist hebt!

Ben jij geen liefhebber van TV kijken en ligt jouw interesse meer bij YouTube en ander platforms? Dan spreekt het jou wellicht aan dat HOi TV een eigen YouTube kanaal bezit waarmee je bijvoorbeeld gemiste uitzendingen terug kunt kijken. Tot slot willen we je aanvullende informatie verschaffen over het feit dat HOi TV een stichting is. Dit betekend dat kijkers invloed kunnen uitoefenen op de programmering en daarnaast gifts doen die in het voordeel van HOi TV kunnen zijn.

Opties en beschikbaarheid van HOi TV

Solcon en T-Mobile zijn de enige providers die HOi TV aanbieden in het basispakket. Indien jouw keuze niet uitgaat naar een van de providers, moeten we je helaas teleurstellen. Geen enkele andere provider biedt HOi TV optioneel aan tegen de betaling van een meerprijs, helaas! Wil jij genieten van de best verkrijgbare beeldresolutie? Neem dan eens onderstaande vergelijker door om te checken of jouw provider kan voldoen aan deze optie.

Als volgt, willen we het met je hebben over HOi TV online kijken. Je zult vast wel eens gehoord hebben dat het tegenwoordig mogelijk is op je tablet of smartphone TV te kijken. Je dient hiervoor een applicatie te downloaden, hiermee ben je in een aantal klikken voorzien van het interessante HOi TV aanbod.

Tot slot willen we het met je hebben over Programma of -Begin Gemist. Het kan namelijk jammer zijn dat je jouw favoriete HOi TV programma gemist hebt. Zeker als je het vervolgens niet terug kunt zien. Spreekt HOi TV jou aan en wil je eenvoudig alle eventuele opties en beschikbaarheid door lezen. Lees dan eens onderstaand overzicht door, hier staan de beschikbaarheid en eventuele opties van HOi TV per provider verwerkt!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS