NPO 3 GOS

Wist jij al dat NPO 1, 2 en 3 tegenwoordig beschikbaar zijn met Gesproken Ondertiteling genaamd GOS? Logischerwijs vraag je jezelf nu af: wanneer gebruik je nou Gesproken Ondertiteling? Hier willen wij graag een duidelijk antwoord op geven. Ook gaan we het hebben over de verschillen tussen de NPO kanalen, de opties en uiteraard de beschikbaarheid van NPO 3 GOS.

Je zou gebruik kunnen maken van GOS indien de ondertiteling bij een programma bijvoorbeeld niet goed zichtbaar is. Maar hier is het niet mee gezegd, NPO 3 GOS zou bijvoorbeeld ook van pas kunnen komen als er een vreemde taal gesproken wordt. Bovendien, is het zeer handig voor mensen die slechtziend zijn.

Bij bijvoorbeeld NPO 3 GOS wordt het geluid aanzienlijker zachter afgespeeld, en word uiteraard de ondertiteling ingesproken door een computerstem. Super handig, vind je niet?

Is er verschil tussen NPO 1, 2 en 3?

De volledige naam van NPO is de Nederlandse Publieke Omroep. Je zal wellicht ooit vernomen hebben dat deze omroep in 1919 gestart is als een radioprogramma. Zoals je ongetwijfeld weet, is het niet bij slechts een radioprogramma gebleven. Op 2 oktober 1951 heeft de eerste officiële NPO uitzending plaatsgevonden. NPO 1, 2 en 3 gingen in het verleden bekend als Nederland 1, 2 en 3. De omroep is voor veel Nederlanders een dagelijks vermaak en het is dan ook niet snel meer weg te denken.

Uiteraard vraag je jezelf af of er een zichtbaar verschil is tussen de 3 kanalen. Het antwoord hierop is: ja, het heeft grote verschillen. Laten we beginnen bij NPO 1, hier worden talloze programma’s uitgezonden die een breed en divers publiek aanspreken. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan comedy, spellen en uiteraard shows. Tevens worden belangrijke evenementen zoals Koningsdag ook uitgezonden bij NPO. Daarbij willen we meegeven dat de programmering bij NPO 3 GOS uiteraard uit hetzelfde bestaat als NPO 3.

Om mee verder te gaan, willen we je meegeven dat NPO 2 volledig in het teken staat van cultuur, samenleving, kunst en religie. Tot slot worden bij NPO vrijwel uitsluiten kinderprogramma’s uitgezonden, met avonds een programma boordevol actuele vraagstukken voor jongeren en jongvolwassenen.

Heb jij interesse in de kanalen van NPO en wil je meer informatie vergaren over de opties en beschikbaarheid van NPO 3 GOS, willen we je sterk aanraden even met ons verder te lezen

Beschikbaarheid en opties van NPO 3 GOS

NPO 3 GOS is bij drie van onze providers beschikbaar in het basispakket. Daarbij moeten we mededelen dat dit de enige opties zijn. NPO 3 GOS wordt namelijk niet optioneel aangeboden tegen de betaling van een meerprijs. We kunnen ons goed voorstellen dat je wilt genieten van een kwalitatief goede beeldkwaliteit. Neem daarom even onderstaande vergelijker door om te checken of jouw provider kan voldoen aan NPO 3 GOS HD kwaliteit.

Voordelige opties zoals Online kijken of Begin en -Programma Gemist

Indien jij op je tablet of smartphone wilt genieten van NPO 3 GOS is het verstandig om van te voren te checken of jouw provider dit mogelijk maakt. Je dient hiervoor een applicatie te downloaden. Middels deze applicatie ben je in een aantal klikken voorzien van het NPO 3 GOS aanbod. Controleer wel even van te voren of dit zonder wifi mogelijk is. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Als volgt, willen we graag afsluiten met NPO 3 GOS Begin en -Programma Gemist. Het kan uiteraard erg storend zijn dat je jouw favoriete NPO 3 GOS programma gemist hebt en het vervolgens niet kunt terugzien. Wil jij de beschikbaarheid en alle opties van NPO 3 GOS snel en eenvoudig aflezen? Neem dan eens onderstaande vergelijker door, hier staan de opties en beschikbaarheid schematisch verwerkt. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee met de voordelen van NPO 3 GOS!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS