Veronica

Veronica staat bekent als een zender die opereert aan de commerciële kant van het televisie aanbod van Nederland, de zender Veronica TV behoort tot het arsenaal van Talpa TV. Het werd pas in 2003 opgericht. Voorheen had de zender al naam gemaakt in televisieland, voor dat het vernoemd werd naar Veronica heette het kanaal V8.

In 2017 werd Veronica pas helemaal van Talpa TV, daarvoor bestond het uit meerdere partijen. Sindsdien bestempeld het kanaal zich als sport- en misdaadzender.

Veronica biedt in de ochtenden en middagen kinderprogramma’s aan die behoren tot de welbekende Disney XD. De programmering bestaat uit populaire animatieseries voor jongens vanaf 6 tot en met 14 jaar. In de avonden is het een zender die zich vooral richt op jonge mannen en mannen tot een leeftijd van 55 jaar.

Programmeringen Veronica

Veronica TV staat bekent om programmeringen die vol zitten met actie, avontuur en sport. De zender biedt je als kijker de mogelijkheid om op Veronica de Champions League live te kunnen volgen. Zo kan je kijken naar je favoriete voetbalteam uit de UEFA Champions League of ben jij een vechtsportliefhebber? Dan kijk jij hoogst waarschijnlijk liever naar de Ultimate Fighting Championship. Of misschien zit jij op het puntje van je stoel tijdens een spannende wedstrijd van Glory Kickboxing?

Ook op deze zender zie je alle bekende gezichten van Veronica Inside live zoals: Johan Derksen en Wilfred Genee.

Veronica bedenkt vaak voor elke maand een thema bijvoorbeeld de filmmaand of de meimaand. In de Veronica tv gids zien we waar je allemaal naar kunt kijken, je ziet de leukste programma’s waarmee je je avond invult denk aan:

  • Criminal minds
  • The big bang theory
  • Magnum
  • Border Security
  • P.I
  • Hawaii Five-O
  • Veronica Inside live

Veronica live kijken

Tegenwoordig zijn er mogelijkheden om Veronica tv live te kijken thuis of misschien zelfs onderweg in de trein, bekende programmeringen die je niet meer hoeft te missen omdat je het live kan kijken. Doormiddel van NLZIET kijk jij naar Veronica live tv, je betaald een kleine maandelijks bedrag voor deze dienst. 

Sommige programma’s wil je gelijk zien wanneer het op televisie komt je wilt het niet later pas terugkijken, bijvoorbeeld Veronica Inside live kijken. Dat wil je toch gelijk zien door de actualiteit van het programma.

Beschikbaarheid en mogelijkheden

Veronica kun je altijd bij alle providers krijgen in het standaardpakket. Let op, u kunt niet elk programma die op Veronica te zien is terugkijken via Programma Gemist. Dat geldt ook voor de programma’s die je niet opnieuw kan starten met Begin Gemist. U kunt via de TV applicatie van Veronica online alles bekijken op uw laptop, tablet of smartphone. Het is gemakkelijk te downloaden via de App- of Google Playstore. Sommige providers bieden u niet alleen de mogelijkheid om binnenhuis naar de Veronica zender te kijken maar ook kunt u het buiten met internet ook nog volgen.

Hieronder hebben we alle mogelijkheden per provider voor deze zender onder elkaar gezet. Het is handig om alle internet en TV pakketten met elkaar te vergelijken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS