NPO 3

Heeft u in uw huishouden een jongere doelgroep? Dan is NPO3 een zender geschikt voor uw huishouden. NPO 3 is de 3e televisiezender van de Nederlandse Publieke Omroep, leuk feitje de hoofdvestiging ligt in Hilversum. NPO 3 zendt overdag voornamelijk kinderprogramma’s uit zoals: Zappelin en SchoolTV, op Zappelin worden weer programma’s uitgezonden zoals: Sesamstraat, Pingu etc. Hoe later op de dag, hoe ouder de leeftijdscategorie wordt op de zenders.

In de ochtend zenden ze meestal programma’s uit voor kinderen tot de 6 jaar. In de middag zijn er weer programma’s voor iets oudere kinderen zoals het Klokhuis of de Beste Vrienden Quiz. Rond de laatste uurtjes van de kinderprogramma’s zijn er programmeringen voor kinderen rond de 10 tot 12 jaar zoals brugklas. In de avond richt NPO3 zich vooral op programma’s voor volwassenen, er worden dingen zoals films, series, NPO3 op reis etc. uitgezonden.

NPO 3 live

NPO 3 voldoet zich ook aan NPO 3 live, met de sinterklaas intocht word er dan live uitgezonden, zo kunt u NPO 3 live kijken wanneer er belangrijke events plaatsvinden in Nederland. Er worden niet alleen live uitzendingen gedaan in Nederland, als er grote evenementen plaatsvinden zullen er journalisten internationaal live uitzendingen geven op NPO3. Zo kunt u op NPO 3 live kijken naar belangrijke evenementen. In principe is ieder internet- en TV pakket voorzien van deze zender.

NPO 3 gemist

Heeft u een programma gemist op NPO3? Geen probleem, want u kunt alle zenders van NPO3 terugkijken op NPO 3 gemist, dit is natuurlijk super fijn want je hebt natuurlijk niet altijd de tijd om tv te kijken. Als uw kinderen in de ochtend hun favoriete zender niet kunnen kijken omdat ze naar school moeten is dit geen probleem, met uitzending gemist NPO3 kunnen uw kinderen dit later op de dag terugkijken.

Zo kunt u makkelijk op NPO3 terugkijken en genieten van uw favoriete zenders. Op NPO 3 gemist hoeft u niet alleen programma’s terug te kijken. Als u een account hebt op NPO plus dan kunt u ook vooruit kijken, super handig als u weinig tijd hebt of ongeduldig bent. Dit is natuurlijk wel een betaald abonnement, maar u kunt wel alles terugkijken van de NPO zenders.

Mogelijkheden en beschikbaarheid NPO 3

De NPO 3 zender zit bij alle providers in het basispakket dus er zijn geen extra kosten. Bij alle provider basispakketten zit er NPO 3 gemist bij en u kunt uiteraard NPO3 ook terugkijken op uw telefoon of tablet. De zender NPO3 is beschikbaar bij KPN, Ziggo, Tele2, T-Mobile, Youfone, Oxxio, XS4ALL, Caiway, Online.nl, Budget en Delta. Zie hieronder de tabel met alle mogelijkheden per provider. Na het kijken van de tabel kun je direct aan de slag gaan met vergelijken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS