Ziggo Sport Docu

Zoals je wellicht al ziet aankomen, is Ziggo Sport Docu een kanaal en tevens onderdeel van de provider Ziggo. Het is wellicht interessant om te weten dat Ziggo voortaan verder gaat onder het mom van VodafoneZiggo.

Deze naamswijziging heeft plaatsgevonden vanwege het feit dat Vodafone en de eigenaar van Ziggo, genaamd Liberty Global Dutch in 2016 een samenwerking zijn aangegaan. Met deze samenwerking is VodafoneZiggo tevens een van de grootste spelers omtrent internet, mobiele telefonie en uiteraard kabeltelevisie.

De programmering van Ziggo Sport Docu

We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je na het lezen van de korte inleiding, nog niet in staat bent een duidelijk en concreet beeld te vormen bij de programmering van Ziggo Sport Docu. Mede hierom, willen we je wat aanvullende informatie verschaffen. Ook willen we je graag specifieke voorbeelden geven uit de programmering van het kanaal zodat je een concreet beeld weet te vormen. Ziggo Sport Docu is op 13 september 2013 gestart als nieuw kanaal en tevens een vervanging voor Ziggo Sport Extra 1, wat inmiddels niet meer te zien is op de televisie.

Zoals de naam al zegt, zal Ziggo Sport Docu sterk gewaardeerd worden door zij die interesse hebben in documentaires, en dat met name sport documentaires. Je zult er dan ook niet raar van opkijken als we je mededelen dat Ziggo Sport Docu de hele dag documentaires omtrent sport uitzendt. Daarnaast heeft het nog een andere functie, namelijk dat het gebruikt kan worden om live sportevenementen uit te zenden.

Boksen, tennis, paardensport, voetbal, racing en hockey zijn allemaal sporten waar je documentaires over kan verwachten bij Ziggo Sport Docu. Een documentaire over basketballer Reggie Miller is te bewonderen bij Ziggo Sport Docu. Maar daar blijft het niet bij, de weg van Barcelona naar Europa Cup 1 met Ronald Koeman is ook te zien. Ben jij meer een vechtsportfanaat? Dan is er bijvoorbeeld een documentaire te zien over de bokser The Real Rocky.

Kortom, is Ziggo Sport Docu de perfecte zender voor eenieder die zich wilt laten amuseren door sportdocumentaires. Spreekt het kanaal jou aan en wil je meer weten over de mogelijkheden en eventuele opties van Ziggo Sport Docu? Lees dan even met ons mee.

Beschikbaarheid en opties

Laten we beginnen met het feit, dat Ziggo Sport Docu bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Maar wees niet getreurd, Ziggo Sport Docu is namelijk bij een groot aantal provider optioneel beschikbaar, dit is uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs. We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je een kwalitatief goede beeldresolutie wilt hebben tijdens het kijken naar de sportdocumentaires. Indien jij Ziggo Sport Docu in HD kwaliteit wilt zien, willen je graag even verwijzen naar onderstaande vergelijker.

Als volgt, willen we het met je hebben over Ziggo Sport Docu online kijken. Het is namelijk tegenwoordig mogelijk dat je op je smartphone of tablet tv kunt kijken. Echter is het wel noodzakelijk dat je hiervoor een applicatie download. Middels deze applicatie ben je in een paar klikken voorzien van het Ziggo Sport Docu aanbod. Ideaal, vind je niet? Controleer van te voren wel even of dit zonder wifi mogelijk is, dit is niet vanzelfsprekend.

Ben jij een echte sportliefhebber en kun je niet wachten om mee te genieten van de Ziggo Sport Docu’s, neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier vind je de beschikbaarheid en eventuele opties van Ziggo Sport Docu per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS