SBS 6

SBS 6 is de 6e zender van de Nederlandse TV, al is SBS6 wel van Talpa TV dit maakt het ook een commerciële zender net zoals de andere zenders van Talpa TV. SBS 6 ziet zichzelf als een familiezender. SBS 6 is een zender met veel diverse programma’s zoals: amusement, hart van Nederland en dramaseries.

Het komt er op neer dat u altijd met uw gezin naar SBS6 kunt zappen voor amusement. SBS6 is opgericht in 1995 en staat voor Scandinavian Broadcasting System 6. Toen de zender was opgezet was het bedoel voor de doelgroep jong en mannelijk, maar door de jaren heen is dat veranderd en het huidige SBS6 richt zich op een breder publiek en uiteraard familie vriendelijker. SBS6 staat op de derde plek als best bekeken zender in Nederland na NPO 1 en RTL 4.

SBS6 gemist

Heeft u een programma gemist op SBS6? Geen probleem, u kunt altijd programma’s van SBS 6 terugkijken, dit kun je doen op bepaalde sites die je vindt als je in de internet balk in typt: uitzending gemist SBS6, je kunt ook op andere manieren SBS 6 programma’s terugkijken door de app te downloaden. Afhankelijk van de gekozen internet en tv provider zijn er nog meer mogelijkheden.

SBS6 live

Op SBS 6 zijn er niet alleen normale uitzendingen van programma’s je hebt ook live uitzendingen op SBS 6, dit gebeurt onder de naam SBS6 live. Je kunt bijvoorbeeld als er een belangrijk evenement plaatsvindt het programma live bekijken op SBS6. Dit doen niet alleen de programma’s maar ook SBS 6 zelf, bijvoorbeeld met de Sinterklaastocht dat heel Nederland op dat moment live uitzendt.

SBS 6 programma’s

SBS6 heeft een grote variatie aan programma’s, maar een typisch SBS6 programma’s is natuurlijk Hart van Nederland. Hart van Nederland is een actualiteiten programma waarin ze praten over de nieuwste nieuwtjes of populaire onderwerpen. Iedere aflevering komen er gasten aan de tafel waarmee ze die onderwerpen bespreken, uiteraard praten ze met en over de gasten. Al jarenlang een succes van Talpa.

SBS6 nieuws

SBS 6 zendt uiteraard ook nieuws uit, dit gaat via het programma Hart van Nederlands. Soms zendt de zender SBS6 ook live nieuws dit is voornamelijk met belangrijke evenementen zo kan je SBS 6 live kijken. 

 Wil je een overzicht van deze zender? Bekijk dan direct de tabel hieronder. Na de tabel te hebben bekeken kun je direct beginnen met vergelijken van alle providers.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS