Frequente vragen over internet en TV

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

Veel vragen over Internet & TV abonnementen

Over het algemeen zijn er nogal wat vragen over internet en tv. Wij hebben voor u wat vragen opgesteld om u zo goed mogelijk te kunnen laten kiezen uit de vele internet en tv abonnementen van verschillende aanbieders.

Lees snel verder en kom achter vragen die je nooit beantwoord hebt gekregen en kies in de toekomst alleen nog maar voordelige en perfecte tv en internet pakketten.

[toc]

vragen internet en tv

Extra apparatuur nodig voor mijn internet en TV pakket?

Voor de aansluiting van internet in jouw huishouden heb je een modem nodig. Deze modem wordt in 99% van de gevallen door de aanbieders meegeleverd, vaak betaal je een bepaalde borg voor het modem die je terugkrijgt aan het einde van de looptijd. De providers blijven in de meeste gevallen altijd eigenaars van deze apparaten, je hoeft deze dus niet zelf aan te schaffen. Anders dan het modem moet u wel netwerkkabels aanschaffen.

Wat je nodig hebt om televisie goed te kunnen ontvangen hangt af van het type tv dat je hebt en het type abonnement dat je hebt gekozen. Denk ook aan de vraag of u een kabel of ADSL verbinding heeft. Wanneer u een ontvanger aan moet sluiten moet u beschikken over een scart of HDMI kabel. In de meeste gevallen is dit de welbekende HDMI kabel, nieuwe televisies beschikken over het algemeen altijd over deze ingang.

De decoder die je hebt meegekregen van je provider sluit je aan via een coaxkabel op de kabelaansluiting. Hebt u een modem dan hebt u een ethernetkabel nodig. Heb jij toevallig al voor Ziggo gekozen dan moet u nog wat meer zaken uitvoeren. Bij het afsluiten van een tv en internet pakket bij Ziggo krijgt u een zogenaamde smartcard meegeleverd die u vervolgens in de ontvanger moet steken. Wanneer je kiest voor internet en tv vergelijken kun je ook eens een kijkje nemen bij de reviews van alle aanbieders van internet en tv.

Kan ik op meerdere televisies in huis kijken met één internet en tv abonnement?

Wanneer u Digitenne hebt kunt u maximaal 3 verschillende televisies aansluiten op één abonnement, maar hier heb je wel extra ontvangers nodig. Extra ontvangers zijn bij uw aanbieder zeer gemakkelijk te krijgen. U moet simpel gezegd voor elke televisie een ontvanger aanschaffen.

Wil je geen extra gemiddelde kosten voor internet en tv maken door het aanschaffen van extra ontvangers dan bieden providers als Ziggo en KPN interactieve tv, u bent dan in de mogelijkheid om tv te kijken via een laptop of tablet. 

Welk internet en tv pakket is voor mij het beste?

Deze vraag ligt altijd erg persoonlijk, want het beste internet en tv abonnement is voor iedereen anders. Wil je elk jaar het meest besparen dan is het belangrijk om vooral naar de prijs van het pakket te kijken. Het is altijd zo dat wanneer u uw internet en TV combineert goedkoper uit bent, dit levert ook veel andere voordelen op. Zo heb je als een groot voordeel dat je vaak een internet en tv abonnement met cadeau kunt afsluiten

Denk hierbij aan facturen van 2 verschillende aanbieders, meerdere keren naar aanbieders moeten bellen, wij moeten er niet aan denken en kiezen dan zelf ook altijd voor een combinatiepakket bij één aanbieder. Internet vergelijken is altijd verstandig, doe dit ieder jaar opnieuw.

vragen internet en tv pakketten
internet en televisie vragen

Handige & leuke Video’s

SolarCharge Z1: De Eerste Zelfopladende Smartphone

Maak kennis met de SolarCharge Z1, de allereerste zelfopladende smartphone die gebruik maakt van zonne-energie. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je nooit meer zonder batterij komt te zitten, waar je ook bent. Belangrijkste Kenmerken: Zonnepaneel...

NeuraLink VRX: De Toekomst van Virtuele Realiteit

Ontdek de NeuraLink VRX, een baanbrekend nieuw apparaat dat de wereld van virtuele realiteit naar ongekende hoogten tilt. Met deze innovatieve technologie kun je volledig opgaan in digitale werelden en interactieve ervaringen beleven zoals nooit tevoren. Belangrijkste...

Ontdek een wereld aan content met een tv box

Als je op zoek bent naar manieren om meer entertainment in huis te halen, is een tv box een uitstekende keuze. Met deze handige gadget kun je een wereld aan content ontdekken, van films en tv-series tot muziek en games. Een tv box biedt een scala aan...