Frequente vragen over internet en TV

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

jul 28, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

Veel vragen over Internet & TV abonnementen

Over het algemeen zijn er nogal wat vragen over internet en tv. Wij hebben voor u wat vragen opgesteld om u zo goed mogelijk te kunnen laten kiezen uit de vele internet en tv abonnementen van verschillende aanbieders.

Lees snel verder en kom achter vragen die je nooit beantwoord hebt gekregen en kies in de toekomst alleen nog maar voordelige en perfecte tv en internet pakketten.

[toc]

vragen internet en tv

Extra apparatuur nodig voor mijn internet en TV pakket?

Voor de aansluiting van internet in jouw huishouden heb je een modem nodig. Deze modem wordt in 99% van de gevallen door de aanbieders meegeleverd, vaak betaal je een bepaalde borg voor het modem die je terugkrijgt aan het einde van de looptijd. De providers blijven in de meeste gevallen altijd eigenaars van deze apparaten, je hoeft deze dus niet zelf aan te schaffen. Anders dan het modem moet u wel netwerkkabels aanschaffen.

Wat je nodig hebt om televisie goed te kunnen ontvangen hangt af van het type tv dat je hebt en het type abonnement dat je hebt gekozen. Denk ook aan de vraag of u een kabel of ADSL verbinding heeft. Wanneer u een ontvanger aan moet sluiten moet u beschikken over een scart of HDMI kabel. In de meeste gevallen is dit de welbekende HDMI kabel, nieuwe televisies beschikken over het algemeen altijd over deze ingang.

De decoder die je hebt meegekregen van je provider sluit je aan via een coaxkabel op de kabelaansluiting. Hebt u een modem dan hebt u een ethernetkabel nodig. Heb jij toevallig al voor Ziggo gekozen dan moet u nog wat meer zaken uitvoeren. Bij het afsluiten van een tv en internet pakket bij Ziggo krijgt u een zogenaamde smartcard meegeleverd die u vervolgens in de ontvanger moet steken. Wanneer je kiest voor internet en tv vergelijken kun je ook eens een kijkje nemen bij de reviews van alle aanbieders van internet en tv.

Kan ik op meerdere televisies in huis kijken met één internet en tv abonnement?

Wanneer u Digitenne hebt kunt u maximaal 3 verschillende televisies aansluiten op één abonnement, maar hier heb je wel extra ontvangers nodig. Extra ontvangers zijn bij uw aanbieder zeer gemakkelijk te krijgen. U moet simpel gezegd voor elke televisie een ontvanger aanschaffen.

Wil je geen extra gemiddelde kosten voor internet en tv maken door het aanschaffen van extra ontvangers dan bieden providers als Ziggo en KPN interactieve tv, u bent dan in de mogelijkheid om tv te kijken via een laptop of tablet. 

Welk internet en tv pakket is voor mij het beste?

Deze vraag ligt altijd erg persoonlijk, want het beste internet en tv abonnement is voor iedereen anders. Wil je elk jaar het meest besparen dan is het belangrijk om vooral naar de prijs van het pakket te kijken. Het is altijd zo dat wanneer u uw internet en TV combineert goedkoper uit bent, dit levert ook veel andere voordelen op. Zo heb je als een groot voordeel dat je vaak een internet en tv abonnement met cadeau kunt afsluiten

Denk hierbij aan facturen van 2 verschillende aanbieders, meerdere keren naar aanbieders moeten bellen, wij moeten er niet aan denken en kiezen dan zelf ook altijd voor een combinatiepakket bij één aanbieder. Internet vergelijken is altijd verstandig, doe dit ieder jaar opnieuw.

vragen internet en tv pakketten
internet en televisie vragen

Handige & leuke Video’s

Ontdek een wereld aan content met een tv box

Als je op zoek bent naar manieren om meer entertainment in huis te halen, is een tv box een uitstekende keuze. Met deze handige gadget kun je een wereld aan content ontdekken, van films en tv-series tot muziek en games. Een tv box biedt een scala aan...

Hoe snel is jouw internet?

Hoe snel is jouw internet?

Met alles dat tegenwoordig via internet gaat is het wel zo makkelijk om snel internet te hebben. Er is niks zo vervelend als het moment dat je een video wilt laden maar je internet werkt niet mee. Is jouw internet laatste tijd steeds langzamer dan kun je een...

Het beste internet voor het streamen van spellen

Het beste internet voor het streamen van spellen

Online gamen is immens populair in Nederland. Het geeft dan ook de mogelijkheid om interessante spellen te spelen vanuit huis, al dan niet met vrienden en is bekend bij jong en oud. Voor het overgrote deel van deze spellen heb je wel een stabiele en snelle...

Hoe weet je of jouw Smart TV is gehackt?

Hoe weet je of jouw Smart TV is gehackt?

Smart TV's zijn tegenwoordig erg populair. Veel mensen hebben er één in huis gehaald om voorzien te zijn van handige functies. Helaas blijkt dat deze soort televisies ook eenvoudig gehackt kunnen worden. Onder andere kan de schermvergrendeling worden aangezet als de...