Hello Fresh is een maaltijdbezorgservice die je elke week een doos met alle benodigde ingrediënten voor een aantal maaltijden bezorgt. Dit kan handig zijn als je niet veel tijd hebt om naar de supermarkt te gaan of als je graag variërende en gezonde maaltijden op tafel zet. Als je echter besluit om te stoppen met Hello Fresh, is het belangrijk om je abonnement op te zeggen. In dit artikel geven we een stappenplan en uitleg over hoe je dat het beste kunt doen.

Stappenplan voor het opzeggen van Hello Fresh:

  1. Maak een account aan op de Hello Fresh-website.
  2. Ga naar de “Mijn Account” pagina.
  3. Ga naar de “Abonnement” pagina.
  4. Kies “Opzeggen”.
  5. Volg de opzegprocedure.

Houd er rekening mee dat je je abonnement minimaal 7 dagen vóór de bezorgdatum moet opzeggen. Als je het abonnement later opzegt, zal het pas na de huidige bezorgweek worden beëindigd. Als je het abonnement opnieuw wilt activeren, kun je op elk moment de bovenstaande stappen volgen om het opzegproces om te keren.

Stap 1: Maak een account aan op de Hello Fresh-website

Wil jij hello fresh opzeggen? Dan moet je eerst inloggen op de Hello Fresh-website. Als je nog geen account hebt, kun je dat aanmaken door op de “Aanmelden” of “Registreren” knop te klikken. Vervolgens vul je je gegevens in en maak je een wachtwoord aan.

Stap 2: Ga naar de “Mijn Account” pagina

Nadat je bent ingelogd, klik je op de “Mijn Account” knop in het menu. Dit brengt je naar een pagina waar je al je accountgegevens kunt bekijken en wijzigen.

Stap 3: Ga naar de “Abonnement” pagina

Op de “Mijn Account” pagina zie je een menu aan de linkerkant van het scherm. Klik op de optie “Abonnement” om naar de pagina te gaan waar je je abonnement kunt beheren.

Stap 4: Kies “Opzeggen”

Op de “Abonnement” pagina zie je een knop met de tekst “Opzeggen”. Klik hierop om het opzegproces te starten.

Stap 5: Volg de opzegprocedure

Er zal nu een formulier verschijnen waar je aan kunt geven waarom je het abonnement wilt opzeggen en of je eventueel feedback wilt geven. Je kunt ook aangeven of je de doos de volgende week nog wilt ontvangen. Als je alles hebt ingevuld, klik je op de “Opzeggen” knop om het opzegproces te voltooien.

Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Dit kan door de bovenstaande stappen te volgen. Houd er wel rekening mee dat je je abonnement minimaal 7 dagen vóór de bezorgdatum moet opzeggen, zodat Hello Fresh tijd heeft om het opzegproces te verwerken. Als je het abonnement later opzegt, zal het pas na de huidige bezorgweek worden beëindigd.

Kan ik mijn abonnement opnieuw activeren als ik het eenmaal heb opgezegd?

Ja, je kunt je abonnement op elk moment opnieuw activeren. Dit kan door in te loggen op de Hello Fresh-website en op de “Abonnement” pagina op de “Opzeggen” knop te klikken. Er zal dan een formulier verschijnen waar je aan kunt geven dat je het abonnement opnieuw wilt activeren. Als je dit doet, zal het abonnement na de huidige bezorgweek weer worden hervat.

Bekijk ook: formule 1 streamen, waar én hoe!