NLE Televisie en internet pakket groeit in populariteit

nov 8, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

nov 8, 2018 | Internet & TV | 0 Reacties

Sinds oktober 2016 is er nieuwe aanbieder bij gekomen voor internet en televisie pakketten, waarbij zij het doel hebben om de markt op zijn kop te zetten. Hiermee zijn ze hard op weg, door een ruim zenderaanbod, hoge internetsnelheden en dat allemaal voor een mooie prijs.

Met hun brede televisie aanbod en hoge snelheden zijn ze bij NLE van de strijd aan te gaan met de grootste aanbieders van het moment zoals KPN, Ziggo en XS4ALL. NLE komt daarom met complete pakketten van internet en tv voor een zeer lage prijs, waarmee jij een hoop geld kan besparen.  

[toc]

stijgende populariteit nle

NLE via het KPN Netwerk

Het ruime aanbod van zenders bestaat bij NLE uit maar liefst 117 zenders, waarvan er 45 HD zijn. Daarnaast hebben ze ook nog eens een internetsnelheid tot 100 MB/s. En dit allemaal voor maar 29,95 euro per maand. Als we een kijkje nemen bij andere aanbieders hiervan in dezelfde prijsklasse, valt meteen op dat ze bij NLE een veel hogere internetsnelheid aanbieden en het zenderaanbod vele malen groter is dan de andere aanbieders. Omdat ze leveren via het KPN netwerk, maken ze gebruik van het DSL netwerk. Hierdoor is het niet mogelijk om op elk adres de 100 MB/s te halen.

Breed tv pakket bij NLE

Bij NLE hebben ze een uitgebreid zenderpakket, met maar liefst 117 tv zenders, waarvan er ook nog eens 45 in HD zijn. Hiermee gaan ze verder dan de grotere aanbieders, zoals XS4ALL en KPN. Alleen Ziggo biedt een groter aanbod aan bij Ziggo TV + Internet Max. Hierbij krijg je de beschikking over 131 zenders en een internetsnelheid van 300 MB/s. Hiervoor betaal je 67,91 euro per maand. Wel moet er een kanttekening worden geplaatst bij het HD aanbod. Deze komt zo hoog uit, doordat ze bij NLE besluiten alle regionale zenders in HD aan te bieden. Je moet voor jezelf maar goed afvragen of het het waard is om over te stappen naar NLE voor het HD pakket.

Wil je nog meer televisiezenders ontvangen? Dat kan, want bij NLE, XS4ALL en KPN kun je voor een tientje extra per maand een pakket afsluiten. Hiermee krijg je nog eens toegang tot 30 extra zenders, films en series on demand en uitzending gemist tot 10 dagen terug. Als je bij ziggo besluit om 11,95 euro per maand extra te betalen, krijg je daarbij nog eens beschikking tot 50 extra televisiezenders en kun je honderden films en series on demand kijken.

Glasvezel internet van NLE

Mocht je echt snel internet willen ontvangen, ook dit kan bij NLE. NLE biedt namelijk ook nog eens glasvezel internet aan, waarbij je in plaats van 100 MB/s aan internetsnelheid je 500 MB/s krijgt. Net als bij het ADSL internet, maken ze hiervoor gebruik van het netwerk van KPN. Mocht je dus deze glasvezel bij internet en tv willen ontvangen, ben je daarvoor afhankelijk van KPN. In onze internet vergelijker kun je meteen kijken of je deze ook op jouw adres kan ontvangen.

Goede WiFi dekking

Door het ruime zenderaanbod samen met de hoge internet snelheden van 100 MB/s, krijg je bij NLE een zeer goed en uitgebreid pakket voor een lage prijs. Daarnaast krijg je als je een contract afsluit bij NLE nog een gratis draadloos modem (Experiabox V10) en een WiFi versterker erbij. Deze WiFi versterker is ideaal als je ergens in het huis een mindere verbinding hebt.  Alles samengevat is de groei van populariteit van NLE niets meer dan logisch. Je krijgt hier een uitstekend aanbod van TV en internet voor een prijs die je bijna nergens krijgt.

populariteit nle stijgt
populariteit nle stijgende

Handige & leuke Video’s

Ontdek een wereld aan content met een tv box

Als je op zoek bent naar manieren om meer entertainment in huis te halen, is een tv box een uitstekende keuze. Met deze handige gadget kun je een wereld aan content ontdekken, van films en tv-series tot muziek en games. Een tv box biedt een scala aan...

Hoe snel is jouw internet?

Hoe snel is jouw internet?

Met alles dat tegenwoordig via internet gaat is het wel zo makkelijk om snel internet te hebben. Er is niks zo vervelend als het moment dat je een video wilt laden maar je internet werkt niet mee. Is jouw internet laatste tijd steeds langzamer dan kun je een...

Het beste internet voor het streamen van spellen

Het beste internet voor het streamen van spellen

Online gamen is immens populair in Nederland. Het geeft dan ook de mogelijkheid om interessante spellen te spelen vanuit huis, al dan niet met vrienden en is bekend bij jong en oud. Voor het overgrote deel van deze spellen heb je wel een stabiele en snelle...

Hoe weet je of jouw Smart TV is gehackt?

Hoe weet je of jouw Smart TV is gehackt?

Smart TV's zijn tegenwoordig erg populair. Veel mensen hebben er één in huis gehaald om voorzien te zijn van handige functies. Helaas blijkt dat deze soort televisies ook eenvoudig gehackt kunnen worden. Onder andere kan de schermvergrendeling worden aangezet als de...