Delta Glasvezel Ervaringen | Vergelijk het aanbod voor het best passende Delta abonnement!

mei 14, 2020 | Glasvezel

mei 14, 2020 | Glasvezel

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren wanneer het gaat om (glasvezel) internet. Zo wil de ene persoon een supersnelle verbinding voor het gamen, terwijl de ander alleen bandbreedte nodig heeft voor het kijken van films op Netflix. Bij Delta glasvezel heb je de volledige vrijheid om zelf te bepalen wat je nodig hebt.

Daarnaast is het mogelijk om dit maandelijks aan te passen. Delta glasvezel biedt namelijk Flexpakketten aan die je volledig samenstelt naar eigen wens. Hierbij heb je de keuze uit een pakket voor bellen, interactieve tv, internet en mobiel. Hieronder lees je meer over de verschillende pakketten van Delta glasvezel.

traag internet oplossen

Het Delta glasvezel Flexpakket

Met een Flexpakket van Delta glasvezel bepaal je zelf wat je wel en niet nodig hebt. Het basis Flexpakket start al met een down- en uploadsnelheid van 150 Mbps. Dit is genoeg om met het hele gezin muziek, video’s en films te streamen. Daarnaast wordt de Delta glasvezel modem gratis meegeleverd en geïnstalleerd in jouw woning.

Je ontvangt ook standaard een internet Safety Pack, zodat je veilig op het internet kunt surfen met je gezin. Heb je toch meer internetsnelheid nodig? Dan kun je deze met één druk op de knop ophogen naar 400 of zelfs 1000 Mbps. Bovendien kies je naast internet zelf nog wat je nodig hebt in het Flexpakket zoals interactieve tv, bellen of mobiel.

Interactieve TV van Delta glasvezel

Sluit je een pakket voor interactieve tv af bij Delta glasvezel? Dan maak je gebruik van een aantal handige voordelen. Je kijkt namelijk tv via internet en daarom wordt er standaard een interactieve tv ontvanger geïnstalleerd die met een kabel wordt aangesloten op jouw televisie. Daarnaast kijk je niet alleen interactief op jouw tv, maar ook op je laptop, smartphone en tablet.

Ben je een programma aan het volgen, maar moet je tussendoor even iets doen? Dan zet je live tv gewoon op pauze om vervolgens weer verder te kijken waar je gebleven was. Neem je favoriete programma’s op en kijk ze eindeloos terug of speel programma’s af vanaf het begin met ‘begin gemist’. Verder bepaal je zelf het pakket dat je neemt met keuze uit 50+, 90+ of 120+ zenders.

Vast- en mobiel bellen met Delta glasvezel

Bel je niet veel of weinig met de vaste telefoon naar het binnen- of buitenland? Dan zit je bij Delta glasvezel op het goede adres. Zo betaal je namelijk alleen voor wat je nodig hebt en neem je gratis je oude telefoonnummer mee. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, want dit wordt gewoon voor jou geregeld.

Kies uit 3 verschillende bel pakketten waaronder het:

  • Basispakket à 11 cent per minuut
  • Onbeperkt bellen vast en mobiel in NL
  • Onbeperkt bellen vast en mobiel in EU

Kies je daarnaast voor Mobiel bellen van Delta? Dan maak je gebruik van vele extra’s. Je belt en internet namelijk of het snelste netwerk van Nederland en dat voor een scherpe prijs. Wanneer je thuis ook over internet van Delta beschikt, maak je gebruik van vele extra’s.

Denk hierbij aan dubbele data, onbeperkt bellen, €5,- korting op je factuur van Delta en een extra tv-pakket. Genoeg redenen dus om te kiezen voor mobiel bellen van Delta glasvezel.

Hoe kan ik Delta glasvezel aansluiten?

Wil je Delta glasvezel aansluiten, maar weet je niet hoe? Geen probleem, want monteurs komen de glasvezel van Delta namelijk gratis installeren bij jouw thuis. Wanneer je Delta glasvezel buitenaf wilt aansluiten is dat ook geen probleem.

Je kunt het namelijk eenvoudig zelf aansluiten door gebruik te maken van het handige stappenplan. De Delta glasvezel modem sluit je binnen 30 minuten aan op je thuis netwerk, waardoor je na ontvangst bijna direct gebruik kunt maken van internet, tv en bellen.

Wat zijn de Delta glasvezel ervaringen?

De klanten die gebruik maken van internet, tv of bellen van Delta glasvezel zijn zeer positief over de werking en installatie van de apparaten. Daarnaast zijn klanten ook positief over de service van Delta. In Zeeland heeft maar liefst 7 op de 10 huishoudens al gekozen voor Delta glasvezel.

Wij hebben hier alvast één van de Delta glasvezel ervaringen opgezocht. Een van deze Delta glasvezel ervaringen luidt namelijk: “Scherpe prijzen, altijd goede service. Nog nooit ergens last van gehad. Het internet via Zeeland-net is zeer snel.” Aldus een klant die gebruik maakt van Delta glasvezel internet.

Handige & leuke video’s