Vodafone Glasvezel Ervaringen | Vergelijk het aanbod voor het best passende Vodafone abonnement!

mei 14, 2020 | Glasvezel

mei 14, 2020 | Glasvezel

Ben jij opzoek naar goedkoop Vodafone glasvezel internet? Dan kun je bij ons alle verschillende aanbiedingen van Vodafone glasvezel pakketten vergelijken. Wij zetten voor jou de verschillende glasvezel-abonnementen van grote aanbieders op een rijtje, in dit artikel gaan we focussen op aanbieder Vodafone. 

Door te vergelijken kun je opzoek gaan naar het beste glasvezel pakket van Vodafone voor jouw situatie, zo vind je de aanbieder die aan de meeste eisen voldoet en die ook nog is betaalbaar is. Wat wil je nog meer? Wellicht wil je nog meer informatie met betrekking tot de Vodafone glasvezel modem of ben je benieuwd naar de Vodafone glasvezel ervaringen van andere, ook hier geven wij meer informatie over in dit artikel. Lees je snel mee?

traag internet oplossen

Vodafone glasvezel pakket, hoe werkt dat?

Buiten aparte diensten als mobiele telefonie worden er ook verschillende Vodafone glasvezel pakketten aangeboden. Het voordeel van glasvezel internet is dat het vele malen sneller is dan internet met een DSL-verbinding of via een kabel. Het maakt ook niet uit welke apparatuur er verbonden wordt aan het glasvezel internet, de snelheid en kwaliteit blijven altijd gelijk. Voordat je een glasvezel pakket gaat afsluiten is het verstandig om je postcode te checken.

De internetsnelheden die worden aangeboden verschillen per locatie

Het is namelijk zo bij Vodafone dat de internetsnelheden die aangeboden worden verschillen per locatie, er wordt dus niet overal in Nederland dezelfde internetsnelheid aangeboden. Het is belangrijk om zo’n postcodecheck uit te voeren omdat je bij het afsluiten van een Vodafone glasvezel pakket zelf je pakket samen moet stellen, Vodafone biedt namelijk geen standaard pakketten aan in tegenstelling tot andere providers.

Zo kan je zelf een keuze maken met betrekking tot internet(snelheid), vast bellen, interactieve televisie en installatie. Op deze manier hoopt Vodafone je in alle behoeften te voorzien. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het samenstellen van een Vodafone glasvezel pakket? Begin dan nu met vergelijken onderaan deze pagina.

Vodafone glasvezel eigen router aansluiten

De Vodafone glasvezel modem aansluiten is eigenlijk niks anders dan het aansluiten van een nieuwe router. Uiteraard is het mogelijk om de glasvezel modem te laten installeren door een monteur van Vodafone, zo hoef je zelf niks te doen echter zitten hier wel kosten aan verbonden.

Handige handleiding wordt meegeleverd

Mocht je er voor kiezen om de glasvezel modem zelf aan te sluiten dan vraag je jezelf misschien af: een Vodafone glasvezel modem aansluiten, waar begin ik? Gelukkig is dit niet zo lastig je hoeft namelijk alleen maar de bijgeleverde handleiding te volgen, in deze handleiding staat een stappenplan waarin stap voor stap staat beschreven hoe je de modem installeert. Vodafone glasvezel aansluiten kun je dus zelf doen maar je kunt er ook voor kiezen om dit door een monteur te laten doen, die keuze laat Vodafone helemaal aan jou over.

Vodafone glasvezel ervaringen van gebruikers

Als je opzoek gaat naar Vodafone glasvezel reviews dan zul je al snel terecht komen bij veel negatieve reacties en dan vraag je je misschien af: kan Vodafone het wel? Het antwoord op deze vraag is ja. Helaas kan het in sommige gevallen voorkomen dat er iets mis gaat bij het afsluiten van een pakket, dit kan natuurlijk iedereen overkomen en is dus niet perse afhankelijk van de provider waarbij je een pakket afsluit.

Gelukkig zijn er ook gebruikers die hun positieve Vodafone glasvezel ervaringen delen, mensen hebben namelijk sneller de neiging om een review te schrijven als er sprake is van een negatieve ervaring. Wij hebben voor jou de plus- en verbeterpunten, volgens gebruikers, op een rijtje gezet:

Pluspunten:

 • Stap voor stap correct geïnformeerd;
 • Simpele installatie;
 • Goede beeldkwaliteit;
 • Beloofde internetsnelheid van 80Mb/s;
 • Stabiele internetverbinding;
 • Vriendelijke klantenservice;
 • Mooi tarief;
 • Snelle levering.

Verbeterpunten:

 • Aansluiting duurt na aanvraag 4 weken;
 • Coulanter omgaan met klanten die pas na de aansluiting merken dat het niet het gewenste resultaat geeft;
 • Communicatie binnen de organisatie;
 • Installatiekosten soms hoger dan aangegeven;
 • Opnamepakket standaardiseren.

De ervaringen van Vodafone glasvezel kunnen dus nogal verschillen. De beste manier om er achter te komen of Vodafone daadwerkelijk bij jou past is natuurlijk door het te testen. Laat jezelf dus vooral niet ontmoedigen door de uiteenlopende Vodafone glasvezel reviews die je vindt op het internet.

Ben je nou nog steeds benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die er zijn bij het samenstellen van een pakket bij Vodafone en de prijzen die hierbij behoren? Begin dan nu met het maken van vergelijkingen op deze pagina, zo vind je de beste deal die voldoet aan al jou wensen. Druk snel op de groene knop om te beginnen!

Handige & leuke video’s