Tele2 Glasvezel TV Ervaringen | Vergelijk het aanbod voor het best passende Tele2 pakket!

mei 24, 2020 | Glasvezel

mei 24, 2020 | Glasvezel

Wil jij thuis Tele2 glasvezel aansluiten? Dan ben je hier op de juiste pagina beland, want wij gaan jou alles vertellen over de Tele2 glasvezel abonnementen en de voordelen hiervan. Zo zorgt glasvezel ervoor dat je supersnel internet hebt op meerdere apparaten tegelijk zonder enige kwaliteit- of snelheidsverlies.

Daarnaast heb je de keus uit 3 verschillende pakketten, waardoor er altijd een bij zit die bij jou past. Ook handig om te weten is dat Tele2 samenwerkt met T-Mobile, waardoor je geniet van super hoge internetsnelheden voor een relatief lage prijs.

traag internet oplossen

De verschillende Tele2 glasvezel abonnementen

Zoals we in de inleiding al hebben benoemd biedt Tele2 maar liefst 3 verschillende pakketten aan voor glasvezel internet, interactieve TV en bellen. Om het jou makkelijk te maken hebben we de 3 verschillende Tele2 glasvezel abonnementen hieronder overzichtelijk bij elkaar gebracht.

Internet pakketInternet & TV pakket Alles-in-1 pakket
Glasvezel internetInternet van 50 Mb/s tot 1 Gb/s Internet van 50 Mb/s tot 1 Gb/s Internet van 50 Mb/s tot 1 Gb/s
Inclusief Tele2 glasvezel modemInclusief Tele2 glasvezel modemInclusief Tele2 glasvezel modem
Installatie door een monteur Installatie door een monteur Installatie door een monteur
Gratis overstapservice Gratis overstapservice Gratis overstapservice
TelevisieOptioneel voor €15,- per maand 65 zenders, waarvan 40 in Full HD 65 zenders, waarvan 40 in Full HD
Inclusief Fox Sports Eredivisie Inclusief Fox Sports Eredivisie
TV Anywhere app voor thuis en onderweg TV Anywhere app voor thuis en onderweg
BellenOptioneel voor €2,50 per maand Optioneel voor €2,50 per maand Inclusief vast bellen abonnement
Gratis nummerbehoud Gratis nummerbehoud Gratis nummerbehoud

Zoals je ziet bieden verschillende pakketten, verschillende abonnementen aan. Daarnaast geldt er voor de internet abonnementen een jaarcontact, terwijl alle andere abonnementen maandelijkse opzegbaar zijn. Bovendien zijn de Tele2 glasvezel pakketten eenvoudig en snel, waardoor je geen extra kosten betaald voor onnodige extra’s. Verder betaal je naast de abonnementskosten alleen nog maar de Tele2 glasvezel aansluitkosten, hier lees je hieronder meer over.

Tele2 glasvezel aansluiten, hoe gaat het precies in zijn werk?

Tele2 glasvezel aansluiten wordt altijd gedaan door een monteur die bij jou langs komt. Vanaf het moment dat je een Tele2 glasvezel abonnement hebt afgesloten heb je 4 weken de tijd om een datum te kiezen voor het aansluiten van het glasvezel pakket.

De monteur komt dan onder andere de Tele2 glasvezel router- en de modem aansluiten. Daarna zorgt de monteur ervoor dat het internet naar behoren werkt en doet daarom een wifi-check. Zodra het internet overal in huis goed werkt zal de monteur pas vertrekken. Hierdoor maak jij altijd onbezorgd gebruik van supersnel internet in huis en kun je met meerdere apparaten tegelijk downloaden en uploaden zonder snelheidsverlies.

De voordelen van Tele2 glasvezel

Ga jij thuis Tele2 glasvezel aansluiten? Dan zitten daar meerdere voordelen aan verbonden. Wij hebben daarom hieronder een lijstje gemaakt van de belangrijkste voordelen, zodat jij precies kunt zien waarom het handig zou kunnen zijn om te kiezen voor glasvezel van Tele2:

  • Behaal internetsnelheden van 50 Mb/s tot maximaal 1 Gb/s
  • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge internetsnelheid
  • Stel zelf een pakket samen die aansluit op jouw persoonlijke wensen
  • Stream op meerdere apparaten tegelijk zonder kwaliteit- of snelheidsverlies
  • Een monteur komt het glasvezel pakket bij jou thuis installeren en doet gelijk een wifi-check
  • Keuze uit 3 verschillende glasvezel abonnementen

Dit zijn een aantal voordelen van Tele2 glasvezel.

Tele2 glasvezel ervaringen, wat vinden klanten?

Door de service en snelheden van Tele2 glasvezel zijn de klanten over het algemeen zeer positief. Daarnaast hebben zij allemaal de vrijheid om het pakket samen te stellen naar eigen wens en dat bevalt super goed. Zo betaal je namelijk geen extra kosten voor onnodige extra’s. Wij hebben ook alvast een Tele2 glasvezel review opgezocht en die luidt als volgt: “Ik heb van Tele2 super internet. Bevalt me prima en ik zou zeker niet overstappen.” Aldus een klant van Tele2 die zeer tevreden is.

Handige & leuke video’s