T-Mobile Glasvezel Ervaringen | Vergelijk het aanbod voor het best passende T-Mobile abonnement!

mei 14, 2020 | Glasvezel

mei 14, 2020 | Glasvezel

Wil jij graag T-Mobile glasvezel aansluiten in jouw woning? Dan kies je hiermee gelijk voor razendsnel internet. Daarnaast is T-Mobile thuis een internet aanbieder die gespecialiseerd zijn in glasvezel internet. Met een glasvezel abonnement van T-Mobile thuis heb je namelijk toegang tot alle voordelen die glasvezel internet met zich meebrengt.

De voordelen zijn eindeloos. Zo stream je films en series in 4K, download je bestanden supersnel en kijk op meerdere apparaten tegelijk naar interactieve TV zonder kwaliteitsverlies. Kortom, T-Mobile glasvezel biedt veel mogelijkheden op het gebied van internet in huis. Lees je mee?

traag internet oplossen

De verschillende netwerken van T-Mobile glasvezel

T-Mobile glasvezel maakt gebruik van verschillende netwerken, waardoor meer huishoudens kunnen worden aangesloten op glasvezel internet. Zo beschikt T-Mobile over een eigen glasvezelnetwerk, een netwerk met eigen apparatuur en glasvezel van KPN en een netwerk waarbij zowel de apparatuur als glasvezel wordt gehuurd van KPN.

Bij apparatuur kun je denken aan een T-Mobile glasvezel modem en de benodigde aansluitapparatuur. Bovendien is het dankzij de verschillende netwerken van mogelijk om in 30% van Nederland glasvezel aan te leggen. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan snel de T-Mobile review

Welke abonnementen zijn er beschikbaar?

Ben jij van plan om over te stappen op glasvezel internet van T-Mobile? Dan is het verstandig om dit stukje goed door te lezen om erachter te komen welk glasvezel abonnement het beste bij jou past. Wij hebben hieronder namelijk een overzicht gemaakt van de 3 verschillende abonnementen die T-Mobile glasvezel aanbiedt, zodat jij precies kunt zien wat ieder abonnement inhoudt om een goede keus te maken:

Basic abonnement Fast abonnement Premium abonnement
€30,- per maand exclusief eenmalige kosten €35,- per maand exclusief eenmalige kosten €40,- per maand exclusief eenmalige kosten
Behaal downloadsnelheden tot 50 Mega bit per seconde Behaal downloadsnelheden tot 100 Mega bit per seconde Behaal downloadsnelheden tot 1000 Mega bit per seconde

De prijzen van deze abonnementen zijn allemaal in combinatie met maximale downloadsnelheden en een contractduur van minimaal 12 maanden. Daarnaast zijn de eenmalige kosten die erbij komen €30,- activatiekosten en €37,50 installatiekosten.

Krijg je een T-Mobile glasvezel modem?

Sinds mei 2019 is T-Mobile overgestapt op een nieuwe T-Mobile glasvezel modem. Voorheen maakten zij namelijk gebruik van een Huawei modem die zowel geschikt was voor glasvezel als voor DSL. Klanten die na 8 mei 2019 een T-Mobile glasvezel modem hebben besteld kregen gelijk de nieuwe Zyxel modem die voorzien is van de nieuwste technologieën. Bovendien is de nieuwe Zyxel modem ook geschikt voor zowel glasvezel- als DSL internet. Fijn is ook dat je een handige handleiding mee krijgt gestuurd van deze modem.

T-Mobile glasvezel ervaringen, wat vinden klanten nou eigenlijk?

Over het algemeen zijn de klanten die gebruik maken van T-Mobile glasvezel zeer enthousiast over de internetsnelheden en de service die erbij komt kijken. Bij problemen met de glasvezel komt er namelijk een monteur langs die ervoor zorgt dat het zo snel mogelijk weer werkt. Ook als je problemen hebt met het instellen van de T-Mobile glasvezel modem wordt je goed geholpen.

Wij hebben al vast een T-Mobile glasvezel review voor jou opgezocht van een bestaande klant en deze ervaring luidt als volgt: “Ik heb glasvezel 750/750 en gebruik de Draytek niet. De monteur heeft deze alleen gebruikt om te kijken of er internet was. Na 15 minuten wat dingen testen ging de Draytek uit en in de kast, glasvezel in mijn UniFi router en even de juiste VLAN kiezen en er nooit meer naar omgekeken. OK, telefoon en telefonie gebruik ik niet van T-Mobile. Unifi accesspoints en inderdaad een AppleTV voor Netflix. Heb dit nu bijna een jaar en geen enkel probleem ondervonden.” Aldus een klant van T-Mobile thuis met glasvezel.

Handige & leuke video’s