Caiway Glasvezel TV Ervaringen | Vergelijk het aanbod voor het best passende Caiway pakket!

mei 23, 2020 | Glasvezel

mei 23, 2020 | Glasvezel

Wil jij thuis graag Caiway glasvezel aansluiten? Dan is het verstandig om de informatie op deze pagina goed door te lezen. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over de voordelen en de service van Caiway glasvezel. Glasvezel van Caiway is geschikt voor supersnel internet, interactieve TV en bellen.

Zo stream je een volledig seizoen van jouw favoriete serie zonder ook maar één keer te bufferen en upload je duizenden vakantiefoto’s naar de cloud in enkele minuten. Dit gebeurt niet alleen razendsnel, maar ook is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk te gebruiken zonder snelheidsverlies. Verder lees je op deze pagina meer over de verschillende pakketten en belangrijkste voordelen van Caiway glasvezel internet.

traag internet oplossen

De glasvezel pakketten van Caiway 

Kies uit maar liefst 3 verschillende pakketten voor glasvezel van Caiway voor razendsnel internet, interactieve TV en bellen (optioneel). Hieronder hebben wij alvast een overzicht voor jou gemaakt:

Voordelig Pakket:Slim Pakket:Snel Pakket:
Snelheden tot 75 Mbit/sSnelheden tot 250 Mbit/sSnelheden tot 600 Mbit/s
Gratis Caiway glasvezel modemGratis Caiway glasvezel modemGratis Caiway glasvezel modem
1x Caiway glasvezel tv-ontvanger (interactief)2x Caiway glasvezel tv-ontvanger (interactief)2x Caiway glasvezel tv-ontvanger (interactief)
Toegang tot 70+ zenders, 43 in Full HD Toegang tot 70+ zenders, 43 in Full HD Toegang tot 70+ zenders, 43 in Full HD
Programma's opnemen, terugkijken en live pauzerenProgramma's opnemen, terugkijken en live pauzerenProgramma's opnemen, terugkijken en live pauzeren
Online TV kijken via appOnline TV kijken via appOnline TV kijken via app
Voordelig bellen voor slechts €2,50 per maand (optioneel)Voordelig bellen voor slechts €2,50 per maand (optioneel)Voordelig bellen voor slechts €2,50 per maand (optioneel)
€5 Combikorting op je Internet & TV factuur in combinatie met Caiway mobiel €5 Combikorting op je Internet & TV factuur in combinatie met Caiway mobiel €5 Combikorting op je Internet & TV factuur in combinatie met Caiway mobiel

Alle pakketten zijn bovendien uit te breiden met Fox Sports Eredivisie en onbeperkt bellen in Nederland. De prijzen voor deze extra’s verschillen per pakket.

Hoe werkt Caiway glasvezel installeren nou eigenlijk?

Wil je zelf Caiway glasvezel aansluiten? Dat kan, hiervoor volg je namelijk het stappenplan dat bij het alles-in-1 pakket wordt meegeleverd. Wanneer je vastloopt tijdens het installeren van glasvezel, dan is het verstandig om de klantenservice van Caiway te bellen om samen door de stappen heen te lopen.

Mocht dit alsnog geen perfecte verbinding opleveren? Maak je dan geen zorgen, want zij sturen dan een monteur naar jouw huis om alles zorgvuldig te installeren. Zo regelt de monteur alles bij jou thuis, zoals de Caiway glasvezel router installeren zonder bijkomende kosten.

Caiway biedt namelijk een 100% installatiegarantie, om hier gebruik van te maken dien je binnen 4 weken na aanschaf te kiezen voor de extra ondersteuning. Na deze periode vervalt het recht op 100% installatiegarantie.

Van welke voordelen kun je profiteren?

Zoals je misschien al hebt kunnen lezen biedt Caiway een goede service aan klanten. Dit is een van de belangrijke voordelen, maar er zijn er nog veel meer. Daarom hebben wij de belangrijkste glasvezel internet en tv voordelen hieronder op een rijtje gezet:

  • De snelheid die wordt afgenomen wordt ook echt geleverd
  • Maak gebruik van de installatieservice als je er zelf even niet uitkomt
  • Ontvang standaard een router speciaal voor glasvezel
  • Je ontvangt minimaal 1 Caiway glasvezel tv-ontvanger voor interactieve tv
  • Kijk online naar interactieve TV via de app
  • Stream video’s, upload foto’s en speel games tegelijkertijd zonder snelheidsverlies
  • Behaal maximale internetsnelheden van maar liefst 600 Mbit per seconde

Caiway glasvezel ervaringen, wat vinden klanten?

De service van Caiway is afgelopen jaren flink verbeterd. Zo is er voortaan een installatieservice, waar de klanten over het algemeen zeer tevreden mee zijn. Daarnaast worden de internetsnelheden die worden afgenomen ook daadwerkelijk behaald.

Wij hebben een review van Caiway glasvezel opgezocht en deze luidt als volgt: ” Wij zitten sinds 2010 bij Caiway, omdat er geen andere provider in het dorp was. In het begin wat problemen gehad met storingen van alle diensten. Maar netjes schadeloos gesteld door de klantenservice en in mindering op de volgende rekening gebracht. Nadat glasvezel was aangelegd (2015) bij ons, meteen een glasvezel alles in 1 pakket genomen. Netjes geïnstalleerd en de monteur ging niet weg voor alles naar behoren functioneerde.” Aldus een klant van Caiway die zeer tevreden is over de diensten en service van deze aanbieder.

Handige & leuke video’s