Prijzen van internet en tv zijn weer gestegen

jul 28, 2018 | 0 Reacties

Iedereen is het liefst zo min mogelijk geld kwijt aan zijn internet en tv abonnement. Mensen die veel geld kwijt zijn beginnen dan ook snel met besparen. Deze grote groep mensen kan op zoek naar nieuwe oplossingen om (meer) te besparen op de maandelijkse internet en tv rekening, deze gaat namelijk vanaf 1 juli weer stijgen.

Dit gebeurt bij de meeste aanbieders in Nederland, lees dus gauw verder voor de oplossing en ga maandelijks niet extra betalen, dat zou zonde zijn met de oplossing onder je neus.

[toc]

prijzen internet en tv gestegen

Waarom weer een prijsstijging op internet en tv

De grotere aanbieders van energie en internet in Nederland zoals Ziggo, KPN en XS4ALL hebben naar buiten gebracht dat de prijzen van internet en tv vanaf 1 juli 2018 weer zullen stijgen, maar waar heeft dit dan precies mee te maken? De stijgingen hebben te maken met het feit dat er meerdere investeringen zijn gedaan in het netwerk. Ook is de verhoging van de doorgiftevergoeding een oorzaak van de prijsstijging, deze heeft vooral betrekking op de prijs van je tv pakket.

De prijsstijgingen bij de aanbieders is dit jaar hoger dan de inflatie, dit betekent dat klanten wel de keuze mogelijkheid hebben om hun contract kosteloos op te zeggen. Pak uw kans als u nu wilt overstappen! Vergelijk internet en tv altijd voor dat u overstapt, tijd voor een nieuw internet en tv abonnement.

T-mobile lost het internet en tv probleem voor u op

Iedereen kent ze wel, de roze T-mobile aanbieder. Het is vandaag de dag de enigste aanbieder van internet en tv in heel Nederland die de prijzen gewoon gelijk gaat houden. Zij hebben dit speciaal opgezet zodat de klant geen dupe wordt van verdere investeringen in het netwerk, dit pakket van T-mobile wordt ook wel het T-mobile thuis pakket genoemd. Voor degene die nu meteen willen besparen en na 1 juli niet met hogere facturen wil komen te zetten moet nu zo snel mogelijk het pakket met internet en tv van T-mobile afnemen.

Op het moment is het zo dat deze aanbieder het goedkoopst uit de verf komt. Het overstappen naar een andere internet en tv aanbieder is niet altijd zo makkelijk en gratis als nu, in de praktijk is het zo dat je vaak een boete krijgt en ook nog is aansluitkosten moet betalen. Wel zo fijn om te kiezen voor het beste internet en tv en goedkoop internet en tv pakket.

Maar voor de mensen die dit al meerdere malen hebben meegemaakt heb ik goed nieuws! Omdat de prijzen gaan stijgen biedt T-mobile een gratis overstap aan tot en met 1 juli, je betaalt bij je nieuwe aanbieder niets aan aansluitkosten en boetes. Internet vergelijken is altijd een goed alternatief, wellicht kun je bij een andere aanbieder goedkopere deals krijgen, check het snel met onze vergelijker!

Dit is niet het enige interessante aan het internet en tv pakket van T-mobile, lees verder om achter meerdere voordelige zaken van het pakket te komen:

  • Nooit meer voetbal in Nederland missen, Fox Sport 1 gratis
  • DSL of glasvezelverbinding, helemaal naar eigen keuze
  • Vrije keuze in internetsnelheid, zo betaal je nooit teveel
  • Gratis WiFi service voor nieuwe en bestaande klanten
  • Aanpasbaar abonnement via de app
  • Mogelijkheid tot meer combinatievoordeel met je mobieltje

Past het pakket van T-Mobile niet bij maar wil je toch besparen op je internet en tv abonnement dan zijn er nog flink wat makkelijke en snelle oplossingen die je kunt toe passen, sla je slag!

internet en tv prijzen gestegen
internet en tv gestegen prijzen

Handige & leuke Video’s