AMC

Om te starten willen we duidelijk maken dat AMC de afkorting is van American Movie Classics, dit is een Amerikaans televisiekanaal wat in 1984 is gestart. Het is wellicht prettig om te weten dat het kanaal sinds 1 januari 2019 niet meer beschikbaar is in Nederland.

Het grote Amerikaanse mediabedrijf AMC Networks is eigenaar van het kanaal dat sinds 2014 op de Nederlandse televisie te zien was. Het heeft populariteit gewonnen door het uitzenden van verschillende soorten films en series.

Wat kan ik zien bij AMC TV?

Logischerwijs wil je graag weten wat je kunt zien bij de TV Zender AMC. Om je een duidelijk beeld te verschaffen gaan je aanvullende informatie bieden. Ook willen we je enkele populaire voorbeelden geven uit het aanbod van de zender.

Zoals de naam al naar voren laat komen is AMC de geschikte zender voor films. Bij het kanaal worden talloze films uitgezonden onder het mom van AMC films. Je kunt welbekende klassiekers uit de Amerikaanse filmgeschiedenis verwachten, maar ook ook minder bekende films met veel verschillende soorten genres. Echter blijft het hier niet bij, de zender is ook de geschikte plek voor kwalitatief goede dramaseries.

Indien je jezelf afvraagt of je live programma’s kan kijken bij het kanaal, hebben we goed nieuws voor je. Het beschikt namelijk over een AMC Live Stream waarmee je op ieder gewenst moment van de dag kunt genieten van alle live series of films, ideaal! Om je een concreet en duidelijk beeld te verschaffen, gaan we je hieronder een aantal populaire voorbeelden uit het aanbod van American Movie Classics geven, namelijk:

  • The Prisoner
  • The Walking Dead
  • Mad Men
  • Hell On Wheels

Heb jij interesse in de spannende serie The Walking Dead, of wil je weten hoe de zenuwslopende films The Prisoner eindigt? Lees dan even met ons verder en kom er achter wat de beschikbaarheid en eventuele opties van American Movie Classics zijn.

Opties en beschikbaarheid

Laten we starten met het feit dat AMC bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Wees echter niet direct getreurd, het is namelijk mogelijk de zender optioneel te ontvangen. Dit is uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs. Neem onderstaande vergelijker even door om te controleren welke providers AMC optioneel beschikbaar stellen.

Wil jij genieten van de leukste series in de best verkrijgbare beeldkwaliteit? Dan moeten we je helaas teleurstellen. HD kwaliteit is bij geen enkele provider beschikbaar. Je zal het dus moeten doen met de aangeboden beeldresolutie. Heb jij je favoriete serie gemist en wil je het graag terugkijken? Controleer dan even van te voren of jouw huidige provider kan voldoen aan de unieke opties Begin en -Programma Gemist, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Als laatst, maar niet als minst, willen we het met je hebben over AMC online kijken. Je zult er vast niet raar van opkijken dat het tegenwoordig mogelijk is op je tablet of smartphone tv te kijken. Echter dien je hiervoor een applicatie te downloaden waarmee je in een aantal klikken tv kan kijken op je smart device.

Kun jij niet wachten om mee te genieten van AMC TV? Neem dan eens de bijgevoegde tabel door, hierin staat beschikbaarheid en eventuele opties van AMC per provider verwerkt. Wellicht ontdek jij binnenkort de vele populaire klassiekers uit het programma van AMC!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Film1 Action
HBO
Film1 Sundance
HBO 2
lorem
HBO3
Lorem
AMC
Lorem
Film Europe