Film Europe

Film Europe de geschikte televisiezender voor iedereen die zich wilt amuseren met Europese films. In 2009 is de zender begonnen, in Oost-Europa. De televisiezender is gericht op mensen die de bekende Amerikaanse blockbusters liever ontwijken.

Het is wellicht leuk om te weten dat er tegenwoordig ook een aantal Nederlandse films te zien bij bij Film Europe. Uiteraard zijn niet Nederlands talige films voorzien met ondertiteling. De televisiezender biedt films van alle genres aan, zo kun je bij Film Europe terecht voor de spannendste horrorfilms tot de meest romantische familiefilms.

Het aanbod van de filmzender bestaat voornamelijk uit arthouse films. Deze films worden gekenmerkt doordat ze kleiner, en een hogere artistieke waarde hebben. De films vallen buiten het commerciële aanbod. Daarnaast zijn de beste films te bewonderen, uiteraard uit de Europese filmindustrie.

Zo kan men ook films verwachten die genomineerd zijn op filmfestivals, of zelfs daadwerkelijk prijzen gewonnen hebben. Concluderend, kun je bij Film Europe de beste Europese films verwachten, en weinig tot geen Amerikaanse films die in het welbekende Hollywood zijn ontstaan.

Komende alinea’s willen we graag gebruiken om je verder te informeren over het aanbod, de opties en de beschikbaarheid van Film Europe. Indien je geïnteresseerd bent in de televisiezender, kunnen we je aanraden aandachtig met ons mee te lezen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat de zender bij iedere provider beschikbaar is.

Welke films kunnen we zien bij Film Europe?

Het is ondertussen naar voorgekomen, dat iedereen die graag de grote Amerikaanse Hollywood films wilt ontwijken, terecht kan bij de televisiezender Film Europe. De zender kenmerkt zich door het feit dat het aanbod slechts alleen bestaat uit Europese arthouse films. Om een gedetailleerder beeld te schetsen over het Film Europe programma, gaan we je nu een aantal voorbeelden geven van Europese films die te bewonderen zijn bij het televisiekanaal, namelijk:

  • Dallas Among Us.
  • Woman As A Friend.
  • Broken.
  • The Forgiveness of Blood.

Uiteraard is het logisch dat je niet alle genoemde films direct herkend, hierdoor bied Film Europe ook meer bekende films aan zoals: Renaissance, In This Corner of the World en bijvoorbeeld The Red Turtle. We kunnen concluderen dat Film Europe een erg divers aanbod heeft, met veel verschillende soorten genres.

Beschikbaarheid en opties van het televisiekanaal

Laten we starten met het gegeven dat de unieke televisiezender Film Europe uitsluitend in het basispakket van Online beschikbaar is. Ten tweede, is de zender ook alleen in HD kwaliteit te bekijken bij de provider Online. Uiteraard bied de zender een Film Europe tv gids aan. Dit kan erg handig zijn, zo hoef je nooit meer je favoriete Europese film te missen.

De hedendaagse technologie maakt het mogelijk om eenvoudig tv te kijken via je smartphone of tablet. Je dient hiervoor een applicatie te downloaden waarmee je in een paar klikken kunt genieten van de beste Europese films, ideaal! Ben je geïnteresseerd in Film Europe? Dan kun je via onderstaand overzicht de opties en mogelijkheden van het kanaal bekijken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Film1 Action
HBO
Film1 Sundance
HBO 2
lorem
HBO3
Lorem
AMC
Lorem
Film Europe