Film1 Sundance

Film1 Sundance was in het verleden, een Nederlandse digitale televisiezender die onderdeel was van de Film1. in 2017 is deze zender gestopt met als gevolg dat alle films bij de overgebleven vier zenders van Film1 zijn ondergebracht. Film1 filmservice bezit vier digitale kanalen waar de nieuwste en best beoordeelde films worden uitgezonden. Film1 bestaat uit Film1 Action, Film1 Drama, Film1 Family en Film1 Première.

Uiteraard heeft elke kanaal een exclusief aanbod van series en films. De doelgroep is natuurlijk per kanaal verschillend. Film1 Sundance was voornamelijk gericht op het uitzenden van family en filmhuisfilms. Daarbij werden op het kanaal ook series en documentaires uitgezonden. Zoals in bovenstaande tekst is vermeld, werden de overgebleven films van Film1 Sundance, na de stop van de zender ondergebracht bij Film1 kanalen.

Wat kan men bewonderen bij Film1 Sundance?

Bij Film1 Sundance waren voornamelijk family en filmhuis films te zien voor alle leeftijden. Daarnaast werden bij de zender mini-films, tv series, en documentaires uitgezonden. Om je een beter overzicht te geven van de programmering willen we in deze alinea een aantal specifieke voorbeelden geven van series en films die te bewonderen waren bij de Nederlandse televisiezender.

Een aantal voorbeelden van series en films te men kon zien bij Film1 Sundance zijn:

  • Hell On Wheels
  • Jack Irish
  • Me Before You
  • Brother Nature

Al met al, was de Film1 Sundance een geschikte zender voor eenieder die zich graag laat amuseren door goed beoordeelde mini-films, documentaires, series en uiteraard films. Nu we een duidelijk beeld kunnen vormen over wat Film1 Sundance was en hoe de programmering uit zag, willen we graag extra informatie verschaffen over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de zender. Ben jij benieuwd of jouw provider kan voldoen aan de meest handige opties? Lees dan even verder, en kom er achter of jij binnenkort ook mee kunt genieten van Film1 Sundance!

Mogelijkheden en beschikbaarheid van het kanaal

Het is goed om te starten met het gegeven dat Film1 Sundance bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Echter is het optioneel verkrijgbaar tegen de betaling van een meerprijs. Helaas is het slechts alleen bij de provider Budget mogelijk, dit beperkt je keuze aan providers enorm.

Uiteraard wil men een zo’n hoog mogelijke beeldresolutie ontvangen bij de aanschaf van de zender. Mede hierdoor is de zender bij Budget verkrijgbaar in HD kwaliteit. Het is goed om even na te gaan, of jouw provider aan de opties Programma Gemist of Begin Gemist kan voldoen. Het kan namelijk erg balen zijn dat je je favoriete film mist, en het vervolgens niet meer terug kunt zien. Vanzelfsprekend beschikt de zender over een Film1 Sundance gids waarmee je eenvoudig de programmering van komende dagen even kunt bekijken.

Tot slot, willen we je op de hoogte stellen van het feit dat men door middel van een televisie applicatie eenvoudig online films en series kan bekijken bij Budget. Het is noodzakelijk dat je hiervoor de app download. Het is wel belangrijk om na te gaan of de provider Budget het daadwerkelijk mogelijk maakt buitenshuis of onderweg, zonder Wi-Fi, de beste series, documentaires en films online te bekijken.

Ben jij geïnteresseerd in Film1 Sundance? En wil je graag in een oogopslag de mogelijkheden en beschikbaarheid zien? Dan hebben we speciaal voor jou onderstaand een overzicht per provider gemaakt! Vergelijk ook direct alle aanbieders voor de beste deal!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Film1 Action
HBO
Film1 Sundance
HBO 2
lorem
HBO3
Lorem
AMC
Lorem
Film Europe