Film1 Action

Film1 Action is een digitale televisiezender, die oorspronkelijk uit Nederland komt. De zender focust voornamelijk op het uitzenden van horror, science fiction, fantasy en actiefilms. Het kanaal is een onderdeel van de van de vier televisiezenders van Film1 waar Sony Pictures Television tevens de eigenaar van is. We kunnen stellen dat Film1 een exclusieve aanbieder is van de nieuwe series en films.

Het is tegenwoordig mogelijk een film of serie te bekijken op het moment dat jij dat wilt, deze optie word Video on Demand genoemd. De televisiezender Film1 Action beschikt ook over deze optie. Zoals eerder is vermeld, bestaat de televisiezender uit 4 kanalen, elk kanaal beschikt over zijn eigen onderwerpen.

Film1 Action is de zender waar men voornamelijk films kunt verwachten met de genres; thriller, horror, actie, fantasy en tot slot science fiction. Je zult er dan ook niet van opkijken dat je films zoals Jurassic Park, de Blade Runner of The X-Men tegenkomt bij Film1 Action.

We hopen dat je nu wat beter geïnformeerd bent over wat Film1 Action is, en wat er zowel te bekijken is bij Film1 Action. Komende alinea’s willen we graag gebruiken om je aanvullende informatie te geven over het aanbod van de televisiezender, en daarnaast de beschikbaarheid en opties hiervan. Je wil natuurlijk wel weten of je provider beschikt over dit kanaal. Zo niet, dan mis je heel wat moois.

Het aanbod van Film1 Action

Zoals de naam al zegt, zal het kanaal sterk gewaardeerd worden door mensen die een actiefilm prefereren boven een ander genre. Het is uiteraard logisch dat je je afvraagt wat voor soort actiefilms er te bewonderen zijn. Om een je een specifieker beeld te geven over het aanbod van Film1 Action hebben we hier onder een overzichtelijk lijstje toegevoegd met een aantal klassieke actiefilms.

Een aantal voorbeelden van films die men kan tegenkomen bij Film1 Action zijn:

  • The Exorcist
  • The Hitmans Bodyguard
  • The Last Survivors
  • The Trust

Het mag nu duidelijk geworden zijn, dat Film1 Action een televisiezenders is waar voortdurend films van verschillende genres worden uitgezonden. Van Aziatische klassiekers, tot best bekeken Hollywood films, het is allemaal te bewonderen bij de televisiezender Film1 Action!

Opties en beschikbaarheid van het kanaal

Het is niet vanzelfsprekend dat de tv-zender beschikbaar is in het basispakket van iedere provider. Echter is de zender wel optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs. Het is allicht logisch dat men films in de best verkrijgbare kwaliteit wil bekijken, daarom hebben we een duidelijk overzicht gemaakt waarin je eenvoudig kunt checken of jouw provider het televisiekanaal Film1 Action in HD kan aanbieden.

Graag willen we je meegeven dat niet iedere provider standaard de opties aanbied waarmee je een film terug of overnieuw kunt bekijken bij Film1 Action. Het is daarom verstandig om van te voren even te bekijken of jij jouw favoriete film opnieuw kunt kijken door middel van de optie Programma Gemist. Het is bij vier providers mogelijk een film opnieuw te starten dankzij de optie Begin Gemist

Als laatst, maar niet als minst willen we je meegeven dat 6 providers je de unieke kans geven om via je smartphone of tablet buitenshuis of onderweg te kunnen blijven genieten van films bij Film1 Action. Hierdoor kun je eenvoudig Film1 Action live kijken. Tevens maakt de applicatie het mogelijk op je telefoon de Film1 Action tv gids te bekijken. Nooit meer een film missen dus!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Film1 Action
HBO
Film1 Sundance
HBO 2
lorem
HBO3
Lorem
AMC
Lorem
Film Europe