HBO2

Zoals je wellicht ziet aankomen, is HBO2 is een zusterkanaal van HBO en is het voornamelijk gericht op het uitzenden van drama series. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij, bij het kanaal kun je ook terecht voor de meest bekende avonturenseries. HBO 2 was voorheen te zien voor Ziggo klanten.

Maar dit is niet meer het geval, een einde tussen de samenwerking van HBO en Ziggo heeft geresulteerd in het feit dat de productie van HBO gestopt is. Echter is er nog wel een mogelijkheid om te de HBO2 series te bekijken, deze worden namelijk nu als video-on-demand aangeboden. Hier dien je uiteraard wel een meerprijs voor te betalen.

Is HBO2 nog wel te bekijken in Nederland?

We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je jezelf afvraagt of HBO in Nederland nog wel te zien is. Helaas moeten we je mededelen dat dit niet het geval is. Na de beëindiging van de samenwerking tussen Ziggo en HBO is besloten om ook HBO2 van de televisie af te halen.

Trouwe fans van HBO2 kunnen dus in Nederland niet meer terecht voor de bekendste drama en avonturenseries. Uiteraard zijn er wel een aantal alternatieven voor HBO2 zodat men toch kan blijven genieten van populaire series met als genre drama en avontuur.

Eventuele opties en de beschikbaarheid van HBO2

Het lijkt ons verstandig om te starten met het feit dat het kanaal bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Echter kun je het wel optioneel verkrijgen, uiteraard tegen de betaling van een meerprijs. Alleen de provider Ziggo maakt dit mogelijk. We kunnen goed begrijpen dat je tijdens het kijken naar de avonturen of dramaseries wilt genieten van de best mogelijke beeldresolutie. Wil jij weten welke providers HBO2 aanbieden in HD kwaliteit? Dan willen je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker.

Unieke opties zoals Begin en -Programma Gemist

Als volgt willen we het met je hebben over HBO2 online kijken. Je zult vast en zeker op de hoogte zijn van het feit, dat het tegenwoordig mogelijk is op je tablet of smartphone tv te kijken. Het is wel noodzakelijk dat je hiervoor een applicatie download. Na de installatie van deze app is het in een aantal klikken mogelijk tv te kijken op je smart device. Houdt er rekening mee dat het niet vanzelfsprekend is dat je gebruik kunt maken van de app zonder wifi. Tevens maakt de applicatie het een stuk eenvoudiger om inzage te krijgen in de HBO2 tv gids. Super handig, vind je niet?

Tot slot, willen we het met je hebben over Begin en -Programma Gemist. Helaas moeten we je meegeven dat deze opties bij geen enkele provider beschikbaar zijn. Dit betekend dus dat indien je jouw favoriete serie gemist hebt, je het niet terug kunt kijken.

Heb jij interesse in de ultieme zender voor avonturen en dramaseries en wil je in één oogopslag de beschikbaarheid en eventuele opties checken? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier vind je de beschikbaarheid en mogelijkheden van HBO2 per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Film1 Action
HBO
Film1 Sundance
HBO 2
lorem
HBO3
Lorem
AMC
Lorem
Film Europe