HBO3

Zoals je ongetwijfeld al ziet aankomen, is HBO3 een onderdeel en tevens zusterkanaal van het enorm populaire HBO. Tevens is het goed om te weten dat de programmering van het kanaal voornamelijk bestaat uit actieseries die vooral aansluiten bij de behoefte van mannen. Een aantal voorbeelden uit het aanbod van de actiezender zijn:

  • The Dark Knight rises
  • The Amazing Spiderman
  • Band of Brothers

HBO 3 werd tot 2017 aangeboden door de provider Ziggo. Het kan belangrijk zijn om op de hoogte te zijn van het gegeven dat enkel alleen Ziggo abonnees hier gebruik van konden maken.

Is HBO3 nog beschikbaar in Nederland?

Je zult je wellicht afvragen: kan ik nog genieten van het kanaal in Nederland? Het antwoord op deze vraag is als volgt: nee, dit kan helaas niet. De reden hiervoor is dat WarnerMedia en Ziggo in 2017 besloten hebben de samenwerking niet verder voort te zetten. Dit resulteerde in het feit dat HBO3 niet langer beschikbaar was voor abonnees van Ziggo.

Echter is er nog wel een mogelijkheid om de actieseries van HBO3 te kijken. Je kan namelijk via de optie video-on-demand de programma’s kijken. Je dient er wel rekening mee te houden dat dit tegen betaling is uiteraard. Maar zoals in bovenstaande tekst aangegeven is, is een abonnement bij HBO3 niet meer beschikbaar in Nederland.

Eventuele opties en beschikbaarheid van HBO3

We willen graag starten met het feit dat HBO3 bij geen enkele provider in ons aanbod beschikbaar is in het basispakket. Daarbij willen we mededelen dat het slechts alleen bij Ziggo optioneel verkrijgbaar is, uiteraard is dit tegen de betaling van een meerprijs. Wil jij de spannendste actieseries bekijken in de best verkrijgbare beeldresolutie? Dan willen we je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker, zo kom je er achter of jouw provider HD kwaliteit kan garanderen.

Online kijken & Begin en -Programma Gemist

Als volgt willen we het met je hebben over HBO3 online kijken. Je zult vast en zeker wel eens gehoord hebben dat het tegenwoordig mogelijk is tv te kijken op je tablet of smartphone. Het is echter wel noodzakelijk dat je hiervoor een applicatie download. Met behulp van deze applicatie ben je in een paar klikken voorzien van de spannendste HBO3 series, ideaal! Je dient van te voren wel even na te gaan of jouw huidige provider deze unieke optie ook buitenshuis of onderweg mogelijk maakt. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend zonder wifi.

Tot slot willen we het met je hebben over HBO3 programma gemist. Je kunt je vast voorstellen dat het erg vervelend is als je jouw favoriete HBO3 serie gemist hebt, en het vervolgens niet kunt terugzien. Controleer daarom vroegtijdig even of jouw provider de opties Begin en -Programma Gemist mogelijk maakt.

Wil jij het liefst zo snel mogelijk de HBO3 series zien en wil je een schematisch overzicht ontvangen waardoor je in één oogopslag de beschikbaarheid en eventuele opties kunt checken? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier staat de beschikbaarheid en eventuele opties van HBO3 per provider verwerkt.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Film1 Action
HBO
Film1 Sundance
HBO 2
lorem
HBO3
Lorem
AMC
Lorem
Film Europe