ESPN

ESPN, is sinds 1 januari de nieuwe naam van FOX Sports 1. De wijziging in naam is ontstaan doordat FOX Sports is overgenomen door de Amerikaanse onderneming The Walt Disney Company. Dit heeft in 2019 plaatsgevonden. Het hoge kwaliteitsniveau van verslaggeving over alle verschillende soorten sportwedstrijden, is waar ESPN al 40 jaar internationaal bekend om staat.

Daarnaast heeft ESPN ook enorm veel publiciteit gecreëerd door de verhalenverteller. Wat eenvoudig te concluderen is, kijkend naar de hoeveelheid prijzen die gewonnen zijn met de films en documentaires over sport.

Het televisiekanaal bevat 6 zenders. Het is handig om te weten dat ESPN video-on-demand aanbiedt, hiermee kun je films, series en documentaires kijken op het moment dat voor jou uitkomt. Tot slot kun je met de ESPN live stream gemakkelijk op de hoogte blijven van live sportwedstrijden, en de verslaglegging hiervan.

Wat kun je verwachten bij ESPN?

Het televisiekanaal ESPN, valt onder de Eredivisie zender, die men al sinds 2013 kan bewonderen. En zoals in bovenstaande tekst is duidelijk geworden, was de vorige naam van ESPN FOX Sports 1. Deze zender staat bekend als de voetbalzender van ESPN. Het is dan ook logisch dat men hier vooral voetbal kan zien.

Live voetbalwedstrijden zoals de Eredivisie, de Europa League en bijvoorbeeld de KNVB beker zijn allemaal te volgen. Daarbij kan men natuurlijk voor en -na beschouwingen en analyses in de gaten houden.

Daar is het niet mee gezegd, ESPN bied namelijk ook programma’s aan als bijvoorbeeld:

  • ESPN Vandaag
  • Voetbalpraat

Ook hier word uiteraard voornamelijk aandacht besteed aan de voetbalwedstrijden en alles wat daarbij komt kijken. We hebben nu onder andere besproken wat de televisiezender is en wat de zender te bieden heeft. Tot slot willen we je graag informatie geven over de opties en beschikbaarheid van de televisiezender. Lees gerust even verder.

Opties en beschikbaarheid van dé sportzender.

6 van de door ons geselecteerde providers bieden de sportzender aan in het basispakket. Tevens kan men bij 5 providers de zender optioneel verkrijgen tegen een. Uiteraard is het kanaal bij alle providers te bezichtigen in HD kwaliteit.

Het is altijd belangrijk om even na te gaan, of jouw huidige provider kan voldoen aan de opties die jij wenst te gebruiken. Het kan namelijk erg vervelend zijn als je de eerste 10 minuten van een voetbalwedstrijd moet missen, en je het vervolgens niet opnieuw kunt bekijken door middel van de optie Begin Gemist. Ook kan het voorkomen, dat je ten tijden van een belangrijke wedstrijd helaas niet in staat bent om de wedstrijd te bekijken. Dan kan het erg praktisch zijn om te weten of jouw provider het mogelijk maakt de wedstrijd alsnog te bekijken met Programma Gemist.

ESPN maakt het mogelijk om te genieten van sport op je smartphone of tablet, je zult hiervoor de TV App ESPN moeten downloaden. Hiermee ben je in een aantal klikken op de hoogte van de belangrijkste sportwedstrijden buitenshuis! Ben jij geïnteresseerd in ESPN, wat onder The Walt Disney Company valt? Check dan even onderstaand overzicht om te kijken welke providers kunnen voldoen aan de opties die jij graag wilt gebruiken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport