Horse & Country TV

De digitale televisiezender Horse & Country TV legt de focus voornamelijk op het uitzenden van paardensport en het landleven. Het is in 2007 begonnen en was vanaf 2012 ook in Nederland te bewonderen.

Wellicht vind je het interessant om te weten dat Horse & Country TV zeven jaar op rij geselecteerd is voor de ‘Best Specialist Channel‘. Echter won de zender de prijs van Broadcast Digital Awards slechts één keer, namelijk in 2011.

Het aanbod van Horse & Country TV

Zoals de titel ons laat blijken, gaat Horse & Country TV voornamelijk over het landleven, paarden, en alles wat daar mee te maken heeft. Je zult er dan ook niet raar van opkijken dat je in de programmering voornamelijk paardensport kan verwachten. Bij Horse & Country kan men zowel nationale als internationale wedstrijden bewonderen. Dressuur, horseball, springen, en bijvoorbeeld eventing zijn een aantal voorbeelden van paardensporten die je kunt verwachten bij Horse & Country TV.

Uiteraard blijft het niet alleen bij paardensportwedstrijden. Men kan namelijk ook genieten van een divers aanbod aan programma’s die gaan over bijvoorbeeld de verslaglegging, hoogtepunten, achtergronden en geschiedenis van paarden en de paardensport. Ben jij een liefhebber van documentaires over het buitenleven? Of hou jij van lifestyleprogramma’s? Dan ben je bij Horse & Country TV op de juiste plek. In het aanbod vind je dan ook talloze documentaires en lifestyleprogramma’s.

Om je een duidelijker beeld te kunnen geven van de programmering van Horse & Country TV willen we je een aantal specifieke voorbeelden geven van populaire programma’s die je kunt verwachten bij het kanaal, namelijk:

  • Country Calendae On Horseback
  • Keeping Up With The Kaimanawas
  • Unstable 

Ben jij een echte dierenliefhebber en hou je voornamelijk van paarden en alles wat daarbij komt kijken? Lees dan even onderstaande tekst met ons mee. Zo kom je erachter wat de beschikbaarheid en eventuele opties zijn van Horse en Country TV.

Eventuele opties en beschikbaarheid van het kanaal

Helaas moeten we je meedelen dat Horse & Country TV alleen bij Solcon beschikbaar is in het basispakket. Echter hoef je niet getreurd te zijn. Het kanaal is namelijk bij een aantal providers optioneel beschikbaar tegen de betaling van een meerprijs. Daarbij zou het wel fijn zijn als je de zender kunt bekijken in best mogelijk beeldresolutie. Check daarom van te voren even of jouw huidige provider het mogelijk maakt de zender te bekijken in HD kwaliteit. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Je kunt jezelf wel voorstellen dat het erg vervelend is als je vertraging oploopt, en daardoor je favoriete paardenwedstrijd op Horse & Country TV moet missen. Het kan daarom belangrijk zijn om even na te gaan of jouw provider de opties Begin- en Programma Gemist kan garanderen. Hiermee hoef je nooit meer je favoriete wedstrijd te missen, super tof! Toch?

Indien jij wilt weten of jouw huidige provider kan voldoen aan deze optie, willen je graag verwijzen naar onderstaand overzicht.

Tot slot willen we je meegeven dat Horse & Country TV online kijken mogelijk is. Men dient hiervoor een TV applicatie te downloaden. Na het downloaden van deze applicatie kun je binnen een aantal klikken genieten van lifestyleprogramma’s en paardenwedstrijden op jouw smartphone of tablet. Ook hierbij dien je rekening te houden met het feit dat niet iedere provider deze optie kan garanderen.

Sta jij te poppelen om mee te genieten van het diverse aanbod aan paardenwedstrijden en lifestyleprogramma’s? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier vind je alle mogelijkheden en eventuele opties van Horse & Country TV per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport