Extreme Sports Channel

Extreme Sports Channel is een Europese sportzender. Wat in Amsterdam is begonnen op 1 mei 1999. De televisiezender Extreme Sports Channel is voornamelijk geconcentreerd op het uitzenden van extreme sporten. Je zult je wellicht afvragen wat extreme sports nu precies inhoud.

BMX, kitesurfen, autosport, snowboarden, kajakken en skateboarden zijn goede voorbeelden hiervan. Bij de digitale televisiezender word 24 uur per dag, 7 dagen per week opwekkende verhalen, kampioenschappen en reportages uitgezonden.

Het mag duidelijk zijn, dat de televisiezender Extreme Sports Channel voornamelijk gericht is op mensen die zich graag laten amuseren door sport, en dan met name de wat ruigere sporten. In komend stuk tekst, willen we je graag een meer gedetailleerd beeld geven over de programmering, de opties en beschikbaarheid van de televisiezender.

Heb je interesse in de wat ruigere sportsoorten? En wil je graag meer wilt weten over Extreme Sports Channel en daarbij komende opties? Dan kun je in alle rust met ons mee lezen.

De programmering van Extreme Sports Channel

Het is gebleken dat Extreme Sports Channel bedoeld is voor zij die geen genoeg kunnen krijgen van de wat ruigere, extreme sportsoorten. Het kan echter prettig zijn om wat specifiekere voorbeelden te krijgen over de programmering van Extreme Sports Channel. Bij de ideale televisiezender voor de wat ruigere sportsoorten zijn onder andere de volgende programma’s te bewonderen:

  • Night Of The Jumps
  • AMA Motorcross Series Highlights
  • Fantasy Factory
  • World Of X Games
  • IMMAF World Championships

Nu we hebben besproken wat Extreme Sports Channel is, en wat het aanbod van de sportzender is, willen we je graag aanvullende informatie verschaffen over de de mogelijkheden en beschikbaarheid van de televisiezender. Zo kun jij wellicht binnenkort meegenieten van de ruigste skateboard, BMX en autosport wedstrijden!

Beschikbaarheid en mogelijkheden van het sportkanaal

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het feit dat de sportzender Extreme Sports Channel bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Echter is het kanaal wel bij Ziggo, Caiway en Delta optioneel beschikbaar tegen een meerprijs. Daarbij is Extreme Sports Channel jammer genoeg niet verkrijgbaar in HD kwaliteit.

Zoals je ongetwijfeld weet, is het tegenwoordig mogelijk via je smartphone of tablet televisie te kijken. Het is noodzakelijk dat je hiervoor een app download. Dankzij de app kun je middels een paar klikken eenvoudig mee genieten van de meest ruige sportsoorten op Extreme Sports Channel.

Het kanaal biedt een Extreme Sport Channel Stream aan zodat jij onderweg of buitenshuis naar jouw favorieten sportwedstrijden kunt blijven kijken. Echter dien je wel te controleren of jouw provider het mogelijk maakt een app te installeren waarmee je Extreme Sports Channel online kunt kijken. We hebben onderstaand tabel bijgevoegd, zodat je in één oogopslag kunt checken of jouw provider kan voldoen aan de wensen omtrent Extreme Sports Channel!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport