Eurosport 1

Eurosport 1 is in Europa de grootste commerciële televisiezender dat zich enkel focust op sport. In het jaar 1989 is de omroep opgericht en het bestaat tegenwoordig uit twee televisiezenders, namelijk: Eurosport 1 en Eurosport 2.

De Amerikaanse onderneming Discovery Inc heeft in 2015 de omroep volledig overgenomen. Zoals in de bovenstaande tekst is vermeld, is Eurosport de grootste zender in Europa op het gebied van sport. Hieruit we kunnen concluderen dat de televisiezender een breed aanbod aan sport te bieden heeft.

Waarom kijken mensen naar Eurosport 1?

De omroep heeft een Eurosport 1 live zender, waarop je op elk gewenst moment van de dag kunt genieten van verschillende soorten sport. Daarnaast heeft de omroep een Eurosport 1 programma, zodat je altijd op de hoogte bent van welke soorten sport er op het desbetreffende tijdstip worden uitgezonden. Tevens is het goed om op de hoogte te zijn van het feit dat de televisiezender een optie Eurosport terugkijken heeft, zodat je nooit meer een belangrijk tennis of ski evenement hoeft te missen! Echter is dit niet bij iedere provider het geval, je kunt in onderstaand schema kijken of je huidige provider deze optie aanbied.

Het is handig om te weten dat de grootste Europese sportzender een Eurosport 1 stream heeft waarop zowel Europese als internationale sportevenementen worden uitgezonden. Omdat het uiteraard begrijpelijk is dat je op de hoogte wilt blijven van de actuele sportwedstrijden, heeft de omroep een Eurosport 1 tv gids. Zo mis je nooit meer jouw favoriete sportevenementen!

Wielrennen, motorsport en badminton

Zoals je ongetwijfeld weet, kun je op Eurosport 1 genieten van de meest bekende en grootste sportevenementen van de wereld. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de motorwegwedstrijden van de MotoGP, de Tour de France en de welbekende Grand Slam tennistoernooien. Daarnaast biedt de omroep verschillende programma’s van de kleinere sporten aan, waarbij onder andere atletiek, curling, skiën en badminton van de partij zijn. Daarbij is het belangrijk om te weten dat Eurosport 1 ten tijden van de Olympische Spelen volledig in het teken staat van live uitzendingen, analyses en besprekingen van experts en bekende sportspecialisten.

De mogelijkheden en beschikbaarheid van de zender.

Zoals gemakkelijk is af te lezen in onderstaand schema, is Eurosport bij 10 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Eurosport 1 live kijken? Kies een provider welke dit kanaal heeft opgenomen in haar pakket. Tevens is het handig om te weten dat dat niet alle providers een optie bieden om een programma terug te kijken via Programma Gemist. Verder dien je te weten dat het niet mogelijk is bij iedere provider een programma opnieuw op te starten door middel van de optie Begin Gemist.

Uiteraard kun je middels een televisie applicatie gemakkelijk sportevenementen bij Eurosport 1 online kijken. Zo kun je voortdurend genieten van alle bitterharde strijd. Wil je meer weten over de beschikbaarheid en opties van Europa’s grootste sportzender? Lees dan gerust even de onderstaande tabel door en wellicht kun jij binnenkort ook genieten van zowel Europese als internationale sportevenementen! Nog beter overzicht ontvangen? Neem een kijkje in de vergelijker om naast een compleet aanbod, ook te profiteren van de scherpste deal. Iedereen wil namelijk zo voordelig mogelijk Eurosport 1 bekijken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport