Ziggo Sport Select

Ziggo Sport Select is een van de zes kanalen van Ziggo Sport waarbij men een bedrag dient te betalen om de zender te kunnen kijken. Ziggo Sport Select is een onderdeel van Ziggo Sport Totaal, dit is een groep van 6 televisiezenders die worden aangeboden door de provider Ziggo. Daarbij ontvangen de klanten een exclusief kanaal, wat alleen te bekijken is door de klanten van de provider.

De focus bij het Ziggo Sport Select kanaal ligt op het uitzenden van unieke sportmomenten, die eerder te zien waren bij een van de andere kanalen van Ziggo. Men kan onder andere een gevarieerd aanbod van sporttoernooien verwachten, met de nadruk op voetbalcompetities. Daarnaast zijn er bij Ziggo Sport Select ook andere sporttoernooien te zien zoals golf, basketbal en tennistoernooien.

We hebben geprobeerd een zo’n duidelijk mogelijk beeld te schetsen van wat Ziggo Sport Select inhoud, daarnaast willen we graag extra informatie geven over de programmering van de sportzender. Ook willen we je in de volgende alinea’s wat meer vertellen over de beschikbaarheid en de opties van het kanaal. Neem gerust even de tijd om met ons mee te lezen.

Het aanbod van Ziggo Sport Select

Het is handig om wat meer specifieke informatie te ontvangen over de programmering van Ziggo Sport Select. Daarom willen we deze alinea gebruiken om je een beter beeld te geven over het aanbod van de televisiezender. Een aantal voorbeelden van de programma’s die bij het sportkanaal te bewonderen zijn, zijn:

  • FA Cup Review.
  • Talkshow Round Up.
  • Wintersporten.
  • Indiana Racers.

Zie hieronder de tabel. Na dit te hebben bekeken willen we je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker indien jij wilt checken of jouw provider hier aan kan voldoen.

Opties en beschikbaarheid van het kanaal

Om te beginnen, dien je er van op de hoogte te zijn dat de sportzender bij geen enkele provider in het basispakket beschikbaar is. Echter is Ziggo Sport Select wel optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs bij bijvoorbeeld Caiway, Oxxio, KPN en T-Mobile. Daarnaast kan het prettig zijn om te weten dat de zender bij in totaal 8 providers beschikbaar is in HD kwaliteit. Zo kun je ten alle tijden genieten van de leukste sportprogramma’s met Ziggo Sport Select HD, wat wil je nu nog meer?

Het is verstandig om altijd even na te gaan, of jouw provider kan voldoen aan de opties Begin Gemist of Programma Gemist. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete sportprogramma op Ziggo Sport Select gemist hebt, en het vervolgens niet kunt terugkijken. Als je wilt weten of jouw huidige provider kan voldoen aan deze handige opties, willen we je graag verwijzen naar onderstaand schema.

Zoals je ongetwijfeld wel eens gezien of gehoord hebt, is het met de hedendaagse technologie mogelijk Ziggo Sport Select te bewonderen op je tablet of smartphone. Het is noodzakelijk dat je hiervoor een applicatie download, hiermee kun je onder andere eenvoudig genieten van de Ziggo Sport Select Stream. Tevens maakt de app het eenvoudig om even een kijkje te nemen in de Ziggo Sport Select Gids.

Het is logischerwijs verstandig om vooraf even na te gaan of jouw provider kan voldoen aan de genoemde opties, onderstaand overzicht geeft een duidelijk beeld van de beschikbaarheid en opties van Ziggo Sport Select. Kort gezegd, is Ziggo Sport Select geschikt voor eenieder die graag wilt genieten van een divers aanbod aan sportevenementen, sportanalyses en voor en -na beschouwingen.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport