Eurosport 2

Eurosport 2 is evenals Eurosport 1 een bekende commerciële sportzender, en tevens de tweede sportzender van de omroep Eurosport. De omroep werd in 1989 overgenomen en is sindsdien een onderdeel van de onderneming Discovery Inc. In 2005 is Eurosport 2 een aanhangsel geworden van Eurosport 1. De sportzender word in vrijwel heel Europa uitgezonden, en is voor velen een vertrouwd sportkanaal geworden.

Net als bij Eurosport 1 wordt bij Eurosport2 voortdurend grote, en minder grote sportevenementen uitgezonden. Echter zijn er wel wat verschillen tussen beide sportkanalen. Bij Eurosport 2 kan men wat meer uitzonderlijke sporten verwachten, een aantal voorbeelden hiervan zijn: de rugbycompetitie uit Frankrijk, de hand en- volleybal Champions en Extreme Sports.

Maar daar houd het niet bij op, zo zendt het tweede sportkanaal van Eurosport namelijk herhalingen uit van grote evenementen die al eerder uitgezonden zijn op Eurosport 1. Zo heb je altijd een tweede kans als je door omstandigheden helaas een eerste uitzending hebt gemist. Kortom is de omroep een erg amuserende zender voor eenieder die van sport houd!

Eurosport 2 kijken of streamen?

In onderstaande tekst zullen we duidelijk uitleggen wat de eventuele opties van de commerciële sportzender zijn, en word het duidelijk welke provider, welke opties te bieden heeft met betrekking tot Eurosport 2 die een onderdeel is van de onderneming van Discovery Inc

Eurosport 2 live zend jaarlijks 600 uur aan sportevenementen uit door middel van de Eurosport 2 live stream. Zo zijn er op veel momenten verschillende soorten sport live te bekijken. Daarnaast heeft de omroep uiteraard een Eurosport 2 tv gids zodat je altijd eenvoudig op de hoogte blijft van wanneer en hoe laat jouw favoriete sportwedstrijden plaatsvinden. Niet thuis of onderweg? Door middel van de interactieve televisie applicatie is het mogelijk om Eurosport 2 online te kijken via je smartphone en/of tablet. In een paar klikken rustig een sportwedstrijd kijken, zo makkelijk was het nog nooit.

Opties en mogelijkheden

Het sportkanaal is beschikbaar bij een aantal providers, onder andere bij KPN, Online, Youfone, Caiway, T-Mobile, Budget, Delta en XS4ALL. Echter is het belangrijk om te weten dat de commerciële sportzender alleen beschikbaar is in het basispakket bij T-Mobile, uiteraard is het kanaal wel optioneel beschikbaar indien je bereid bent om hier extra voor te betalen.

Een ander belangrijk gegeven is dat niet iedere provider de optie bied om een gemist programma terug te bekijken via Programma Gemist. Ten slotte is het ook het niet bij iedere provider mogelijk om gebruik te maken van ”Begin Gemist”, hierdoor kun je niet ieder programma opnieuw starten vanaf het begin.

Bekijk de bijgevoegde tabel om te zien of jouw huidige provider deze mogelijkheid biedt. Direct bekijken of je dit jaar over de goedkoopste deal beschikt? Eurosport 2 is bij veel nieuwe providers opgenomen in het zenderpakket, grote kans dat jij ook kan profiteren!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport