Ziggo Sport

Ziggo Sport is een televisiezender van de bekende provider Ziggo. Het valt onder de groep Ziggo Sport Totaal, en biedt meerdere sportzenders aan. Het kanaal is gratis te bekijken voor gebruikers van de provider, echter zijn de andere kanalen van Ziggo Sport Totaal niet gratis verkrijgbaar en dien je hiervoor een prijs te betalen. Uiteraard is de zender slechts alleen beschikbaar voor gebruikers van Ziggo en kunnen klanten van andere providers geen gebruik maken van het kanaal.

De betaalde zenders van Ziggo kunnen wel gebruikt worden door klanten van andere providers. Zij kunnen hier een meerprijs voor betalen en daarna gebruik maken van de zenders. De programmering van de gratis zender bestaat voornamelijk uit programma’s die te zien waren op de verschillende kanalen van Ziggo Sport Totaal.

Heb jij plannen om een Ziggo Sport Abonnement af te sluiten maar wil je eerst meer weten over het aanbod van de provider? Lees dan even met ons verder en wellicht geniet jij binnenkort mee van de vetste Ziggo Sport Programma’s!

Het aanbod van Ziggo Sport

Ziggo Sport focust zich voornamelijk op grote sport wedstrijden. Grote sportevenementen in de topsport worden uiteraard door het kanaal uit gezonden. Tevens kan men bij Ziggo ook elke week talkshows en analyses van de sportwedstrijden verwachten. Ook voor de bekendste documentaires en sport gerelateerde films ben je bij de zender op de juiste plek. Naast dat Ziggo Sport Live voetbal, tennis, hockey, golf en basketbal uitzendt, zijn er zelfs daarnaast nog vele andere sporten te bekijken, namelijk:

  • Formule 1
  • EK- en WK wedstijden
  • Atletiek evenementen
  • Dames en herenhockey

Kortom is de zender geschikt voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van sport en alles wat daarbij komt kijken. Spreekt Ziggo Sport jou aan en wil je weten welke opties jij kunt gebruiken per provider? Twijfel dan niet om even met ons mee te lezen.

De beschikbaarheid en opties van het sportkanaal

Logischerwijs willen we beginnen met het feit dat alleen de provider Ziggo het kanaal beschikbaar stelt in het basispakket. Daarnaast is de zender wel optioneel verkrijgbaar tegen de betaling van een meerprijs bij Delta en Solcon. Uiteraard wilt men de sportzender bekijken met de hoogst mogelijke beeldresolutie, de zender is dan ook bij drie providers beschikbaar in HD kwaliteit, ideaal!

Je kunt je voorstellen dat erg vervelend is dat je een gepland sportevenement mist, en het vervolgens niet terug kunt kijken. Daarom is het altijd goed om even na te gaan of Ziggo Sport Gemist beschikbaar is. Gelukkig zijn de opties Programma Gemist en Begin Gemist bij drie providers verkrijgbaar. Hierdoor hoef je nooit meer een sportevenement mis te lopen!

Tot slot willen we je wat aanvullende informatie verschaffen over Ziggo Sport online kijken. Het is namelijk mogelijk door middel van een TV app het kanaal op je smartphone of tablet te bekijken. Hiermee kun je eenvoudig buitenshuis of onderweg blijven genieten van bijvoorbeeld de Ziggo Sport Live Stream. Tevens bezit de zender ook een Ziggo Sport TV Gids, hiermee kun je in een oogopslag checken wat er komende dagen te zien is bij de sportzender. Ben jij geïnteresseerd in de sportzender en wil jij per provider na gaan welke opties er verkrijgbaar zijn? Bekijk dan eens onderstaand overzicht.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport