Fightbox

Fightbox is een internationaal televisiekanaal wat zich voornamelijk focust op het uitzenden van een divers aanbod aan vechtsporten. Hierbij kun je denken aan uiteenlopende sporten zoals bijvoorbeeld Mixed Martial Arts, sumoworstelen en kickboxen.

Houd jij van vechtsport? Dan is Fightbox de geschikte zender voor jou. Er is een divers aanbod aan sport te zien bij de zender. Uiteraard worden alle belangrijke wedstrijden en grote evenementen bij Fightbox uitgezonden.

Daarnaast vind men in de programmering van de zender ook documentaires, series en analyses over sporters en wedstrijden. Ben jij geïnteresseerd in de zender voor vechtliefhebbers en wil jij meer weten over de programmering ervan? Blijf dan even met ons mee lezen.

De programmering van Fightbox TV

Fightbox is de perfecte televisiezender voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van vechtsport. Een aantal voorbeelden van de sporten die men kan bewonderen zijn: karate, boksen, jiu-jitsu, Mixed Martial Arts, taekwondo, judo, cage-fighting, kickboksen en capoeira.

Tevens kan men bij de zender ook een divers aanbod aan series en documentaires verwachten, een aantal voorbeelden van programma’s die te zien zijn bij de zender zijn:

  • Fight Exclusive Night
  • De Superkombat
  • Makowski Fighting Championships
  • King Of Kings Hero’s Series
  • De Cage Fury Fighting Championships

Bekijk de tabel hieronder voor alle informatie over deze zender in een handig overzicht. Naast het bekijken van de tabel kun je direct beginnen met vergelijken in onze vergelijker!

Beschikbaarheid en opties van het kanaal

Dé zender voor vechtsport is helaas niet bij iedere provider beschikbaar in het basispakket. Echter kan men wel tegen de betaling van een meerprijs de zender optioneel verkrijgen bij de provider Youfone. Ook dien je op de hoogte te zijn van het feit dat slechts alleen Youfone Fightbox in HD kwaliteit kan garanderen.

Het is altijd goed om even van te voren na te gaan of programma’s bij Fightbox opnieuw of terug te kijken zijn. Het kan namelijk erg frustrerend zijn dat je jouw favoriete vechtevenement mist, en het vervolgens niet terug kunt kijken. Kijk in onderstaand overzicht even of jouw huidige provider kan voldoen aan de opties Begin Gemist en Programma Gemist.

Tot slot, willen we wat aanvullende informatie verschaffen over TV kijken op je tablet of smartphone. Het is noodzakelijk dat men hiervoor een TV app download, hiermee kun je middels een paar klikken Fightbox online kijken. Check altijd even of jouw huidige provider dit ook buitenshuis of zonder Wi-Fi mogelijk maakt. Kun jij niet wachten om mee te genieten van dé perfecte zender voor alle soorten vechtsport? En wil jij meer weten over de eventuele opties en beschikbaarheid? Lees dan onderstaand overzicht eens rustig door om alle mogelijkheden van Fightbox per provider te bekijken.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport