Fuel TV

Fuel TV is een kanaal die zich uitsluitend focust op het uitzenden van alles wat te maken heeft met actiesport. De doelgroep van de zender zijn jongeren. Fuel TV houdt zich daarnaast bezig met het uitzenden van een breed aanbod aan series die je tevens ook kunt kijken door middel van de optie binge watch.

Het is wellicht interessant om te weten dat de zender een ”watch on demand” optie bezit, hiermee kan men op elk gewenst moment programma’s van de televisiezender bekijken.

Fuel TV is in 2003 opgericht in Australië. Tevens heeft de zender veel populariteit gewonnen, het kanaal is in 65 landen beschikbaar in het basispakket. Mede hierdoor heeft de zender een bereik van tientallen miljoenen mensen.

Wat kan men zien bij Fuel TV?

Fuel TV is de ideale zender voor iedereen zich zich graag laat amuseren door actiesporten. De programmering van de het televisiekanaal bestaat dan ook voornamelijk uit live sport. Daarnaast kan men analyses, voor en -na beschouwingen van actiesport zien. En tot slot worden het bij de zender series en documentaires omtrent sport uitgezonden.

Sporten als snowboardingen, BMX, motorcross en skating zijn onder andere te zien bij Fuel TV. Daarnaast word er Ultimate Fighting Championship uitgezonden. Ook live verslag van ASP World Tour kan men verwachten bij Fuel TV.

Een aantal voorbeelden van programma’s die te zien zijn bij dé zender voor actiesport zijn:

  • First Hand
  • Drive Thru Australia
  • Inside The Outdoors
  • The Kickback

Spreekt de zender jou aan en wil jij graag meer informatie vergaren over Fuel TV? Lees dan even onderstaande tekst met ons mee, en wellicht geniet jij binnenkort van de vetste actiesport!

De beschikbaarheid en opties van de zender

De TV zender Fuel TV is bij geen enkele provider verkrijgbaar in het basispakket, echter kan men wel tegen de betaling van een meerprijs de zender bekijken bij bijvoorbeeld Online. Tevens is het goed om even na te gaan of jouw huidige provider het mogelijk maakt de zender in HD kwaliteit te bekijken. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Verder kan het wellicht verstandig zijn, om even na te gaan welke provider de opties Begin Gemist en Programma Gemist aanbieden. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete evenement wilt terug kijken bij Fuel TV en dit vervolgens niet mogelijk is, doordat de provider niet over deze optie beschikt.

Ten slotte is het bij Fuel TV mogelijk tv te kijken op je tablet of smartphone. Bovendien is dit bij de provider Online ook buitenshuis of zonder Wi-Fi mogelijk. Het is echter wel noodzakelijk dat men de Fuel TV app download. Echter kan het wel van belang zijn dat je vooraf even checkt of jouw provider deze optie aanbiedt.

Spreekt Fuel TV jou aan? en ben jij geïnteresseerd in de eventuele mogelijkheden? Lees dan onderstaand overzicht eens door, hier staan de beschikbaarheid en mogelijkheden per provider in verwerkt. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee met de vetste actiesports op Fuel TV!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport